Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Tom!k
Myslim, že nový IS patří mezi nejhezčí ve svý třídě :-)
PS: Adam Novák - pokud jsi schopný dát k článku o autu jako je Lexus IS odkaz se škodovkou roomster.... >:D >:D >:D asi nebudeš milovník aut... >:D
PS: Adam Novák - pokud jsi schopný dát k článku o autu jako je Lexus IS odkaz se škodovkou roomster.... >:D >:D >:D asi nebudeš milovník aut... >:D
Magnetofon 4
Lexus = lestene prdy, navyse nekaly Japonsky import. Lexus nema ziadnu histriu, ziadnu tradiciu, Lexus umelo vytvorila Toyota ako luxusnu znacku. Navyse samotna Toyota zacinala auta vyrabat tak, ze nelegalne okopirovala US auta hlavne od Fordu/Chrysler. Vlastne aj Lexus zacinal tak, ze kopiroval Mercedes.
Nasim podnikatelom niektorym uz nie je dobra Europska premia - Made in EU resp. Americka a tak si musia kupit tieto nekale Japonske padelky, lestene prdy.
Kto chce skutocnu premiu si kupi Europske auta - BMW, MB, AUDI, BENTLEY, RR alebo Skodu Superb.
:yes: :yes:
Nasim podnikatelom niektorym uz nie je dobra Europska premia - Made in EU resp. Americka a tak si musia kupit tieto nekale Japonske padelky, lestene prdy.
Kto chce skutocnu premiu si kupi Europske auta - BMW, MB, AUDI, BENTLEY, RR alebo Skodu Superb.
:yes: :yes:
mas samozrejme pravdu, ale vuci soucasnosti je to absolutne irelevantni. navic to slovo kopirovani, bych zvazil, jestli neni az prilis nespravedlive. pres rameno si dodnes koukaji vsichni konkurenti.. kopirovat v pravym slova smyslu, umeli vzdycky nejlip rusaci a cinani ;)
jinak bych ti doporucil, nekdy, i pres svuj odpor, si do takoveho lesteneho prdu sednout a poradne se projet. mozna pak pochopis, proc si nekteri vybiraji tato auta ;)
jinak bych ti doporucil, nekdy, i pres svuj odpor, si do takoveho lesteneho prdu sednout a poradne se projet. mozna pak pochopis, proc si nekteri vybiraji tato auta ;)
Dakujem, dakujem! Konecne si mi otvoril oci!
Idem predat svoj Lexus (vlastne obe) a bezim si hned zajtra kupit Superba. Samozrejme v kombiku, aby som prevazal co najviac vzduchu a v dechte, co nic nezerie >:D
Idem predat svoj Lexus (vlastne obe) a bezim si hned zajtra kupit Superba. Samozrejme v kombiku, aby som prevazal co najviac vzduchu a v dechte, co nic nezerie >:D
..a Maserati "smím"? ;-)
..a Infiniti s LEXUSem nesmím (naučila jsem se to "dobře"? :-)
Sorry, ale vy jste napsal KVWAVWINU (ze 6ti zmíněných "jakoprémiových" vozů je plných 50% Volkswagen Group.. ;-)
..a Rolls Royce dát do jednoho pytle se Skodou Superb - to je :yes: :yes: :-)
..a Infiniti s LEXUSem nesmím (naučila jsem se to "dobře"? :-)
Sorry, ale vy jste napsal KVWAVWINU (ze 6ti zmíněných "jakoprémiových" vozů je plných 50% Volkswagen Group.. ;-)
..a Rolls Royce dát do jednoho pytle se Skodou Superb - to je :yes: :yes: :-)
biscuit
ja jsem se porad jeste neszil s tim prednim grillem. v ty cerny barve to vypada nejlip.. taky je prima, ze tam neni to debilni stribrny oramovani grillu.
na druhou stranu s povdekem kvituju, ze uz lexus jde v oblasti designu vlastni cestou a jiz jej neni mozno povazovat za asijskej mercedes :-) i kdyz mne osobne to nikdy moc nevadilo a stary is200 a 300 jsou pro me porad jedny z nejmilejsich aut...
na druhou stranu s povdekem kvituju, ze uz lexus jde v oblasti designu vlastni cestou a jiz jej neni mozno povazovat za asijskej mercedes :-) i kdyz mne osobne to nikdy moc nevadilo a stary is200 a 300 jsou pro me porad jedny z nejmilejsich aut...
Sdílení komentáře
PS: Snad do té do sebe a 2litrových 4válců na naftou zakoukané Evropy také DORAZÍ :-|
Osobne ma viac s.rie, ze nove IS nedostane verziu IS-F. Za to by som Lexus skopal do bezvedomia... Asi si rozbijem prasiatko, predam oblicku a kupim si toto - [odkaz] Twin Turbo a vraj az 700 koni :-)
Ano, s definitivou to bude Lexus RC.
Osobne Lexus milujem, ale miestami mu fakt nerozumiem >:D