Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Misanick
0
Tohle měla být spíš Lancia nebo Alfa, ale Maserati v kombíku a ještě s dieslem? 😒
R32
0
U mňa v pohode a :yes: , bola by to raritka... Škoda že s tým nešli do výroby, predbehli by trošku dobu veď za akú hviezdu je dnes Mercedes CLS Shotingbrake... tiež s naftou 😄 horšie je to s kvaltiou materiálov, hneď prvá fotka (volant, knoflíky, páčky, navy...) vo mne príliš dôvery nevyvolala (v tejto cenovej kategórii) ;-\
IPace
>😁
Se nediv. Je to tajná minolovka vyvíjená pro Carabinieri, a vzadu sedí ten antiminometčík, tohle je obrazovka radaru. 😉 Bohužel, záhy po vyrobení prototypu se ukázalo, že auto po vodě jezdit neumí ani přes výslovné Berlusconiho nařízení.
flyboyeda
za chvilku tu budeme mít dvouválcové diesel ferrari kombi,s stop and nuda,a ještě hybrid,vždyŤ ty hybridy jsou poruchový jak hrom,palivo budoucnosti je benzín 😉
Takových přestaveb už bylo... [odkaz]
Práveže naopak, našťastie, Ferrari sa už viackrát vyjadrilo, že nebude štvordverák ani SUV. ChvalaBohu.
MariAchi
Čekám olivafanclub, kterej dlouhá léta blije z Panamery, že se k tomu postaví čelem a vysvětlí mi ten megabrutální rozdíl mezi hnusem z Německa a hnusem z Itálie.
O čekání nemůže být řeč, jdeš jim docela naproti.
To platí aj vice versa: obdivovatelia dizajnu Panamery by mali ísť rovnako do kolien aj z tohto. 😉
Nevím jestli jsi to uchopil správně... Panamera není vyloženě kombík a tohle není produkt automobilky jako takové. Navíc... všiml sis? Ticho po pěšině, olivafans z kombíku nijak nejásají.
Panamera mi taky úplně nesedla a mám pro to své důvody - Porsche je výrobce sportovních aut a aplikace designu 911 na pětimetrový liftback holt přináší jisté proporční problémy. Problémy, které třeba Aston s Rapide vyřešil mnohem elegantněji.
Panamera mi taky úplně nesedla a mám pro to své důvody - Porsche je výrobce sportovních aut a aplikace designu 911 na pětimetrový liftback holt přináší jisté proporční problémy. Problémy, které třeba Aston s Rapide vyřešil mnohem elegantněji.
Přesně jak píšeš s tou aplikací.
Na druhé straně si Porsche nemohlo moc vybírat, tu 911 má tak nějak v genech a když její rysy nalepili na Cayenne, museli i na Panameru.
Osobně jsem dalek hodnotit, jestli se lépe povedl Rapide (přijde mi poněkud úzký v poměru k délce), nebo Panamera, tahle auta jsou mimo mně a na jejich pochopení tudíž nemám dost zkušeností.
Zpět k tomu hornímu "kombi": Kromě "mladých začínajících adeptů tuningu" od nás a z Polska, dokázal italská auta takto zprznit už jen Zagato...
Na druhé straně si Porsche nemohlo moc vybírat, tu 911 má tak nějak v genech a když její rysy nalepili na Cayenne, museli i na Panameru.
Osobně jsem dalek hodnotit, jestli se lépe povedl Rapide (přijde mi poněkud úzký v poměru k délce), nebo Panamera, tahle auta jsou mimo mně a na jejich pochopení tudíž nemám dost zkušeností.
Zpět k tomu hornímu "kombi": Kromě "mladých začínajících adeptů tuningu" od nás a z Polska, dokázal italská auta takto zprznit už jen Zagato...
Základní rozměry Rapide a Panamery jsou prakticky stejné, nicméně Panamera na mě působí jako nafouklá 911... a ta nafouklost je z některých úhlů poněkud nepříjemná. Rapide díky ostřeji řezanému designu tenhle problém nezná... jasně, DB-9 je elegantnější, ale Rapide dokáže působit tak, že to tak mělo být už od začátku.
Co se Quattroporte týče... mně se líbí řešení zadního sloupku spolu s vlnovkou blatníku, být to na lepších kolech, asi by se mi to docela líbilo, v rámci možností.
Co se Quattroporte týče... mně se líbí řešení zadního sloupku spolu s vlnovkou blatníku, být to na lepších kolech, asi by se mi to docela líbilo, v rámci možností.
...len sa trochu pletieš v tom, že Panamera má zameranie skôr ako limuzína a Rapide ako 4dverové kupé..
Komfort na zadných sedadlách je neporovnateľný!
Komfort na zadných sedadlách je neporovnateľný!
Problém měl očividné řešení - nedělat Panameru tak prostornou a podřídit design formě. Za to nemůže 911, ale požadavky vedení. Zpětně můžeme říct, že měli design opustit a navrhnout ji jako kombi. Sport Turismo ukazuje, že by to krásně fungovalo.
Aston šel první cestou - sice má čtyři dveře, ale je to pořád spíš 2+2.
Aston šel první cestou - sice má čtyři dveře, ale je to pořád spíš 2+2.
Pekelná Micinka
Na kombi vzniklé až na základě sedanu vypadá náhodou velmi dobře. :yes:
Tak není to až tak špatný, co mne ale irituje, je ta levnota řešení "jakože zadního bočního okna za C-sloupkem". :no:
Jaros71
Za mne jedině pochvala..krásný kousek!! :yes: :yes:
Pokud by tehdy ho vyráběli , měl by jistě naději na úspěch.. 😉
Škoda , FIAT mohl něco vydělat..
Mercedes to evidentně nezaspal.
Pokud by tehdy ho vyráběli , měl by jistě naději na úspěch.. 😉
Škoda , FIAT mohl něco vydělat..
Mercedes to evidentně nezaspal.
jozephko
Ja som zaťažený na kombíky. Ale keby som si chcel v luxusnej triede nejaký kúpiť, tak mám smolu. Audi pred rokmi predstavila nádhernú štúdiu kombíka od A8-ky Avantissimo, bohužiaľ však zostalo len pri štúdii.
Mám dojem, ako keby všetci čakali, ktorá firma urobí tento krok ako prvá. A potom sa ostatní začnú okamžite "o***ť" po nej 😄 .
Mám dojem, ako keby všetci čakali, ktorá firma urobí tento krok ako prvá. A potom sa ostatní začnú okamžite "o***ť" po nej 😄 .
Pokud Porsche nikdo nepředběhne, tak se v druhé generaci Panamery dočkáš kombi. Předobrazem je koncept Sport Turismo.