Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v dubnu 2013: Nejprodávanější velké terénní vozy, SUV a pickupy

32 komentářů

Adam Novák
je jasná volba [odkaz] popř. [odkaz]
BRAVWOOOO :yes: :yes: :yes:
Ondřej Sněhota
Jak sleduju tvoje příspěvky tak ty jseš hodně nemocnej ma.gor >😁 Tomu věříš snad je ty a Ada >😁
webpaja
Už jsi si něco koupil, nebo jen odbíháš od pletení Nováku? 😄
N6600
Ako pozeram, tak pozeram, Touareg je treti a Amarok druhy s velkym odstupom. Takze aka jasna volba? >😁
Adam Novák
Aha, takže nejprodávanější znamená nejlepší >😒] 8-s
LudaBaxa
Tzn. u nás nejprodávanější Octavia, Superb, Fabia.. ty jsou co?
>😁
Adam Novák
Já jsem napsal, že nejprodávanější automaticky neznamená nejlepší, ovšem u většiny vozů značky Škoda to platí 😉
baca42
😒
JDM
to jsou pěkný hnědky >😁
PeterLuk
Teraz môžem súhlasiť, ale jednoznačnou voľbou niesú, kandidátmi áno. U mňa.
3_diamanty
trojdverovy defender je 30cm kratsi od yetiho 😉 a patdverovy defender je dlzkou rovnako velky ako BMW X3 ci hyundai santa fe alebo mazda CX7 ktore ste vsetky zaradili do kategorie malych SUV....

co tak urobit este tabulku stredne velkych SUV?

tieto tabuky su velmi neseriozne.... 😉 neviem v com je problem ze to neviete dat do poriadku.... ale v kategorii velkych SUV je polovica aut mensia ako freemont ktory ste zaradili do kategorie malych SUV... davaju vam v redakcii tieto tabulky malych a velkych SUV logiku?
webpaja
Tyto tabulky nedělá ACZ, pláčeš na špatným hrobě. Musíš na dovozce.
Adam Novák
Auto.cz to nesmyslně upravují, přeřadili Toledo, Octavii a Jettu do nižší střední 8-s :no:
3_diamanty
tak tu to preradili spravne :yes:
webpaja
Nemyslím, že by redaktoři ACZ měli tendenci a čas něco přehazovat. Nižší střední je samozřejmě u vypsaných správně. Octavia vychází z Golfu, má jen delší převis (kam by jsi řadil Astru Tourer?). Toledo je na lowcost platformě a spadá délkově mezi sedany nižší střední, Jetta je předchozí Golf s batohem, tedy dtto.
kari.laz
Už jsi viděl nové Toledo?
Adam Novák
Zajisté 😉
peter_ko
tomu debkovi ťažko vysvetlíš že rovnaké autá (Rapid/Toledo) nemôžu byť radené do rôznych tried...
3_diamanty
no pekne... riadny bordel v tom mate 😉
webpaja
My? Rozřadění tříd děláme my? Myslím, že to je v pořádku.
webpaja
Že by zrovna Defender měl bejt mazi malejma SUV to asi ne... 😉

To je offroad nejkovanější, tady mu to sedí.
3_diamanty
3 dverovy defender urcite nie je velky terenny voz 😉 ved je o 30cm kratsi od yetiho

a zase

5 dverovy defender nie je dlhsi od X3-ky 😉 ktora je radena medzi male terenne vozy a SUV
webpaja
Jel jsi v něm někdy? Víš jak je širokej a vysokej? Nepleť sem Yetiho 8-s
PeterLuk
Medzi SUV určite nie... To ma štve, Defender či Wrangler označovať za SUV!
Anonym
Jeep Wrangler, naprostá legenda a nejlepší ne-neměcké suv/offroad tento měsíc. Velká gratulace :yes: :yes: :yes:
PeterLuk
Predbehol si ma! >😒]

BRAVO JEEP! :yes: :yes:
Anonym
:yes: :yes: :yes:
simson33
Jsem zvědavý, jestli VW něco udělá s cenou Amaroku, protože prodeje jsou proti loňsku bídné.
kari.laz
Loni nakupovali Amarok pro povodí Vltavy. Je to hodně povedené auto. Kamarád pracující u povodí jednoho služebního dostal. Měl před tím Suzuki Jimny, takže si docela polepšil.
pratel
v nasich (rozumej europskych) pomeroch vzdy bol, je a bude velkym terenym vozom. Nema zmysel od seba odtrhat dlhu a kratku verziu.

Cudujem sa, ze niekto pochybuje o zaradeni Defendera a velkostne ho zrovnava s Yetim. Treba pozerat na celkove proporcie, rozmery, robustnost a pohotovostnu hmotnost. Defender je o triedu az dve tazsi od yetiho: cca 1900-2200 kg vs 1300-1500 kg.

Postav ich vedla seba a pochopis...
Johny.Rico
Za to u mě mají lidi teda mega poklonu, neb narvat do takového tanku benzín, to chce odvahu. Nicméně, viděl jsem už 2x GL 63 AMG... jaj, to je záležitost! Vždy v bílé barvě, vždy "nahoře" na Václaváku.

Zajímal by mě počet benzínů v Cayenne...
Adam Novák
3X benzín, 8X nafta, viz [odkaz]