Novinky
Makovnik
0
Je to velmi zaujimavy pocin, ale 'tvar' auta mi pripomenula toto [odkaz] >😁 Trochu by som zvacsil svetlomety - oci.
Přejít do diskuze
Nesouhlasím, lidí je dost a i peníze na to mají. Je to jen o tom, co jim můžou automobilky nabídnout 😉
Kolik takovych lidi je? Mercedes CL ma trh cely pro sebe a presto se prodava ve velmi omezenych poctech. Realne uz BMW 6 je GTcko bez vyraznejsich sportovnich ambici zamerene na luxus a pohodli, takze jit dale uz neni moc kam. Tohle je zcela minoritni segment trhu.
Mercedes CL aktualne zadnou konkurenci nema, BMW 6 je auto o tridu mensi. Vec druha je jak velky je trh luxusnich kupe a zdali je na nem tolik penez, aby se na nem uzivily dve znacky. Prodeje CLek jsou uz tak na pomery Mercedesu celkem male a rozdelit trh na pul a konkurovat vlastnim modelem byt odvozenym by se BMW nemuselo vyplatit.
Né všichni vědí že RR je vlastně BMW... u řady 8 to budou vědět všichni, když se podívají na logo 😉
Mě se teda moc líbí! 850 byla kdysi úžasné auto a pokud je udržována, je krásná do teď. Nevidím důvod proč by se do toho neměli pouštět, CL je přece jen luxusnější než řada 6 a kdo potřebuje nebo chce více luxusu a méně spotovnosti a chce BMW, bude pro něho řada 8 jasná volba...
Na co by BMW mělo dvě velké kupé na bázi 7er? Doteď jsem si myslel, že pro CL je konkurence 6er. A pak, když už něco většího za pořádné peníze, tak BMW má Rolls Royce...
Exteriér je parádní, ostatně je to Pininfarina, ale ten panel klimatizace s červenými čísly na mě působí jak z 80. let :no: .
přesně tak,tohle už je fakt moc,jasně že reklamu potřebujete,ale takovýhle extrém,to už je síla
Auto je OK ale prosim vas tie fotky na S4 su fakt trapne... ja viem ze mate z toho pekne lóve, ale na to sa fakt neda divat!!!