Novinky
to jsou o tolik sirsi aby tak zvedaly aerodynamicky odpor a tim spotřebu o 4%??
nizkoprofilove gumy by na druhou strany mely mit mensi valivy odpor
nizkoprofilove gumy by na druhou strany mely mit mensi valivy odpor
tie % v rozdiele spotreby dokaze urobit aj samotna zmes gumy spolu s plniacim tlakom ! nehovoriac o vyrobcovi, type gumy (letna/zimna), sirka gumy - a teda jej stycna plocha s vozovkou - to tiez znamena vyssi valivy odpor, aerodynamicky k tomu tiez prispieva...
strašně bych chtěl řešit 0,2 litru nafty na 100. Dvě rychlejší opuštění křižovatky a je to stejně všechno jinak. Laboratorní podmínky při určování spotřeby stejně nikdo nedosáhne. Když na to auto budu mít, bude se mi líbit a splňovat potřeby, tak jsou mi dvě deci u pr... Ten "kreštest" je ovšem silně limitující pro rozumně uvažujícího kupce. Co se týče designu, tak se mi líbí a moc.
Ostatnimi vlastnostmi si umim predstavit, ze bych si poridil Jaguar XF, protoze to neni nejhorsi kara at uz vybavou ci jizdnimi vlastnostmi, ale nekoupim si za drahe penize auto ve kterem mam horsi sanci na preziti ve zdravi nez soused s autem za tretinu ceny. Na design interieru nebo stupne prevodovky se neumira na spatnou konstrukci auta jakou ma XF by se umrit mohlo.
A jak na to přišel? No jednoduše, maj o 200 kg méně než konkureční otesánek od MB a BMW. Tudíž je to nebezpečný. >😁 >😁