Novinky
dostava novej vyznam, tyhle maskovaci mozaiky jsou dnes tim nejlepsim co si mzue grafik prat pokud chce z fotek udelat model za pomoci nejakeho 3D generatoru, daj se tim krasne odchytat presne body pro generaci modelu >😁
jako takoveto maskovani chápu u civilních aut aby se ne uplne zmarila premiéra, ale u zavodaku? vzdyt pro konkurenci nebude prislis slozite ty tvary odvodit, 2-3 fotografove nekde pobliz trati a maj tolik matrialu ze by z toho udelali kopii 1:1 a obslehli i zvuk >😁
jako takoveto maskovani chápu u civilních aut aby se ne uplne zmarila premiéra, ale u zavodaku? vzdyt pro konkurenci nebude prislis slozite ty tvary odvodit, 2-3 fotografove nekde pobliz trati a maj tolik matrialu ze by z toho udelali kopii 1:1 a obslehli i zvuk >😁
No já stejně budu držet palce Audi. Ale jestli to koncern odpíská, protože Porsche... tak má u mě výrazný :no:
At uz nekdo projede novou gt3!
Jsem zvedavy, extremne!
(nebo "extreme"?)
Jsem zvedavy, extremne!
(nebo "extreme"?)
keby teda aspon doslovne : ze "s" 😉 - ale oni budu "proti" 😉
no uvidime, ako to bude vypadat o rok - ale myslim si, ze ten naskok, ktory aktualne Audi vo vyvoji tychto placiek ma sa neda zmazat hned pri prvom starte...
budu sice nove pravidla, neidem ich tu pisat vsetky, ale take najzasadnejsie😒br /> min. hmotnost LMP1 - akt. 915kg, 2014 -850 kg, max. sirka monopostu 200 / 190 cm, sirka pneu 14"/12" (to je fakt sirka!!!) a zmensenie ich priemeru - celkovo to bude guma rozmeru aktualnych LMP2 ...
tak uvidime 😉
respektive Koncern by mohl rozhodnout, kdo bude mít lepší vůz a kdo bude mít lepší vůz vyhraje, není tam i Bentley v Le Mans ?
Edit: "téměř přesně rok", to je tedy formulace. >😁