Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Evropský Ford bude dodávat nová auta hlavně soukromníkům a firmám

20 komentářů

KANKUNEN
myšlenka
3_diamanty
ze ford je dizajnovo akosi zahnany do kuta....

novy ecosport je dalsia zrudicka z dielne fordu... pekne doplna Kacko, B-max, focus a dalsie ....
sir
Ale prdljas....jde videt ze i Evropanum se novy design Fordu libi. Kdyz se podivas na vysledky prodeje kveten..tak Ford je v Evrope druhy s poklesem 0% kdez to ostatni klesaji a klesaji....myslim z top ten...snad jen hyundai tam mel taky nulu.

Focus je po 5mesich opet nejprodavanejsi auto na svete 😄

Tak ze jen tak dal....sem s novyma modelama, at se zvedne i ta Evropa..

..ikdyz stou byrokracii a emisema...,a stavem eknomiky bude vse leda, tak stagnovat 😄
augustin
Tak pochybujem, ze Kia ma minus. Vysledky za europu som nevidel, takze to nevylucujem, ale pozeral som sa 1-5/13 a Kia mala na najvyznamnejsich trhoch (Rusko, Anglicko, Francusko, Polsko...) citelne väcsi narast.
3_diamanty
ano focusu sa dari vo svete aj v cine

ale v eu je po 5 mesiacoch tohto roka u fordu dost velky prepad.... maj to nezachranil....
JaMM
Je to tak. Referencny trh kvality a image je v EU.
Skus jazdit na Forde v L.A. a si spolocensky "zatriedeny". Tam je to tiez o europskych MB, BMW, ...
pogo26
Prdlajs, prdlajs. Ford je letos v mínususu o 13%. Hůř je na tom z TOP 20 už jen Chevrolet a Citroen. nad vodou ho v Evropě drží jen britský trh, který jako jeden z mála roste a Ford je zde velmi silný. Jinak by se propadl o 20-30%.
Petrko
Nic to však nemění na tom že je v evropě dvojka a evropská jednička od začátku roku ztrácí 8%. Btw. být na potápějcím se evropském trhu dvojkou je pro americkou (nesouhlasím s autorem v textu "původně americkou, jelikož ji američané nikomu neprodali) značku jistě úspěch. 😉
dal
Mi připadá, že ten design u Fordu jde od 10 k 5 a Fordy vypadají jako hračky.z Číny.
Focus 3 je proti 1 a 2 hnus. Měli design 2 vzhledem k tomu, že se mimořádně povedla jen uhladit podobně jak to dělá VW s Golfem a bylo by vystaráno.
Petrko
[odkaz] hezky mrkni na tu tabulku a řekni znovu, plynule a jasně, kde dělá ford chybu?
rohYpnol
díky za tabulku :yes:
Kde dělá Ford chybu? To je jednoduché. Z vlastního pohledu nikde. Z pohledu EVROPSKÉHO ZÁKAZNÍKA dělá Ford chybu tu, že na Evropu prostě kašle. TO je celé ;-\
Focus III je všechno jen ne úspěšný nástupce Focusu I a Focusu II (očima evropana) a byť prodeje Focusu relativně fungují, není to prostě tak, že by člověk jásal nad tím, kam se Focus III vůdči Focusu II posunul.
Mondeo těžce přesluhuje a co je horší, nové už dávno běhá po světě a v Evropě stále nic... To pak v Evropě představí jako novinku 3 roky staré Mondeo?
Ecosport je brazilský hocus-pokus. C-Max pouhá nafouknutá variace Focusu...
Zlatý S-Max a Galaxy a nový Ranger... Fiesta vcelku dobře boduje taktéž.
Petrko
Prodáváš tam kde ti prodeje fičí a Focus se nedrží špatně ani v Evropě, ale budiž české a obecně místní nářky nad tím kdo co v automobilové branži dělá špatně mě už nevzrušují. Každý diskutér z auto.cz by ty automobilky řídil lépe, většina z nich však neumí řídit dobře ani vlastní život. A co se týče Mondea? To je pláč na špatném hrobě současné Mondeo je po faceliftové Mondeo z roku 2007, který výrobce střída generace v této třídě co pět let? Odpovím si sám: nikdo. Průměr je sedm let, tedy Mondeo přicházející v roce 2014 je přesně po sedmi letech. Nevidím v tom problém, na rozdíl od čtenářů auto.cz.

P.S. Co je na celosvětových prodejích Focusu "relativně" fungujícího?
JaMM
Ford mieri do kategorie "dienstwagen"? Bravo!
Ako sa potom z toho levelu vyhrabu a zvysia svoj kredit, tak to nevedia ani ich planovaci.
V USA je Ford jasna ludovka uz odjakziva.
Takze v EU navrat ku korenom? Bravo! ;-\
Adam Novák
Já žádnou jinou skupinu neznám >😁
Petrko
Tomu se zde nikdo ani nediví, vzhledem ke tvému věku.
rohYpnol
toho co neznáš je bohužel mnohem víc >😒]
megacruiser
nebo je tahle zrůda skutečně tak disproporční? Výška rovného čumáku, masa plechu nad předník kolem, přední okno skoro vodorovné. Tohle se fakt někomu líbí? A přitom ještě třeba podobně zaměřený Fusion vypadá zcela přijatelně co se týká proporcí. Hlavně ať mi nikdo neříká, že jinak to postavit nejde - třeba koncept Taigun vypadá o několik řádů líp než toto.
JaMM
... dodávat nová auta hlavně soukromníkům a firmám.
Sukromník znamená fyzickú osobu, alebo živnostníka? A firmy sú firmy?
Takže Ford nezaujíma štátna správa, inštitucie, armáda, polícia, ... ?
Možno však majú v talóne tajný plán - marťanov. 😄
Petrko
A přitom si stačilo přečíst to co je tučně pod nadpisem (obrázkem).

P.S. Tvůj předchozí příspěvek jsem nepobral. Ford je a vždy byl výrobce mainstreamový a hledat v tom něco víc je holý nesmysl. Nejsou to Dacie, ale ani Mercedesy. Asi budeš věkově podobně jako Adam Novák. Taky ještě spoustu věcí nevíš.
JaMM
Ďakujem Vaše blahorodie. Keď mi už robíte editorial, tak kľudne môžete napísať "boldom v perexe". A vôbec som nepobral, prečo tu píšete o Dacii a Mercedese. Ste mimo tému môjho príspevku. Ibaže, ako spieva Pražský výběr ... Znal jsem jednoho takovýho chlápka, co moudrosti moc nepobral.