Ekonomika
Shamy má pravdu. Tady v Evropě už nejsou automobilky střední velikosti. To zase BAIC vyslal balónek, aby prozkoumal reakce.
Až dosud se číňané usazovali jen v Bělorusku a v Bulharsku. A moc jim to tam nejde. A ani se tam nenaučí, jak dělat tu skvělou evropskou kvalitu. Dost dobře nechápou, že za tou kvalitou jsou desetiletí tvrdé práce a znalosti generací komnstruktérů a technologů. Všechna tato prohlášení jsou určena tak akorát pro bulvár.
Když tedy mají zájem, proč nereinkarnovali SAAB?
No, ale počítat se s nimi musí. Jsou trpěliví a v kopírování velice důkladní. Takže jednou, možná i BAIC přijde do Evropy (po Asii, Africe a Jižní Americe) a budou nabízet konkurenceschopné vozy. Možná za 10 let?
Až dosud se číňané usazovali jen v Bělorusku a v Bulharsku. A moc jim to tam nejde. A ani se tam nenaučí, jak dělat tu skvělou evropskou kvalitu. Dost dobře nechápou, že za tou kvalitou jsou desetiletí tvrdé práce a znalosti generací komnstruktérů a technologů. Všechna tato prohlášení jsou určena tak akorát pro bulvár.
Když tedy mají zájem, proč nereinkarnovali SAAB?
No, ale počítat se s nimi musí. Jsou trpěliví a v kopírování velice důkladní. Takže jednou, možná i BAIC přijde do Evropy (po Asii, Africe a Jižní Americe) a budou nabízet konkurenceschopné vozy. Možná za 10 let?
Citroen, Opel, nebo Seat. Možná něco od Fiatu, ale tam připadá v úvahu snad jen Lancia, ale pochybuju, že by o ni měli číňani zájem.
Ano můžou, co vím tak třeba hlavně Angličani, co jim tam zbylo, že? V elektronice zase Nokia třeba, zaspala dobu ...
Ale taky za to můžou samotný lidi, který tyhle číňany a korejce podporujou tím že ty věci kupujou a oni se sem pak rádi nastěhujou. Co třeba člověka donutí si koupit Kiu nebo Hyundai? Mě by to ani ve snu nenapadlo, je tu tolik jiných alternativ a že by ty auta byly lepší než třeba Ford, VW, Renault atd... ? blbost ...
Ale taky za to můžou samotný lidi, který tyhle číňany a korejce podporujou tím že ty věci kupujou a oni se sem pak rádi nastěhujou. Co třeba člověka donutí si koupit Kiu nebo Hyundai? Mě by to ani ve snu nenapadlo, je tu tolik jiných alternativ a že by ty auta byly lepší než třeba Ford, VW, Renault atd... ? blbost ...
Jestli myslíš výrobu, tak tam asi moc lidi na výběr nemaj >😁 to bych musel chodit nahej >😁 ale značku jako takovou určitě ne, to nikdy pokuď vážně není na výběr jinak. Ale tady de prostě o princip. Mi neříkejte že tady ste všichni happy z toho jak zachvíli bude každá automobilka která tu měla třeba víc jak stoletou tradici a najednou z ničeho nic zkrachuje a nebo jí koupí Čínani a budou se nám smát, A ono nejde jen o ty automobilky že ano.
Pokaždý když takovejhle článek čtu, mám chuť umřít. Čínaňi chcou něco našeho odkoupit, chcou vstoupit na naše trhy, chcou nás tu totálně zničit a my sme ještě tak vypatlaný, že jim to sežerem a vítáme je tu s otevřenou náručí. Kdy jen konečně někomu dojde, že to není zrovna dobrej krok jim všechno prodat a pak ještě kupovat ty jejich ***... Pro mě kdo by si koupil nějaký auto od takovýhle čínský automobilky s takovým člověkem bych nepromluvil. Radši ať Seat zruší a zlikvidujou než ho prodat Číňanům.
A co by z té Lancie koupili? Maximálně právo užívat logo. Lancia nemá své továrny, vývoj, nic... A navíc si myslím, že by Fiat radši Lancii položil než prodal komukoli. Podobně jako výše píšu o GM Opel a VAG Seatu. Radši zrušit než si sem pustit Číňany.
Hlavně co by na Seatu prodávali? Mohli by prodat značku, ale o továrnách mám pochyby (neslouží jen Seatu) a licence by jim také jen tak nedali.
A kterou automobilku by tak chtěli koupit? PSA je trošku velké sousto - tam by mohli řekněme majetkově vstoupit, ale asi by jí nemohli koupit, to samé s Fiatem. Opel je součástí GM a jeho prodej je momentálně ze stolu, navíc nevěřím, že by GM chtělo tak snadno pustit Číňany do Evropy. No a Seat je součástí VAG, takže jeho prodej je taky dost problematický, navíc nevěřím, že by VW (už z důvodů ješitnosti) SEAT prodalo komukoliv, tím méně Číňanům. Takže kdo zbývá? Záporožec? Všechny ostatní automobilky jsou součástí koncernů anebo už nejsou...
Fiat a Seat je neco jako porovnavat BMW a cinskou montovnu 😉 Cinani rikaj, ze maj zajem o středné velké automobilky s dobrou image, coz na Seat ani v jednom bode neukazuje 😉
Krize momentálně drtí hlavně frantíky, kterým jdou prodeje dost dolů. Hlavně Renault žije jenom díky Dacii, která používá jeho historickou techniku za hubičku, ale na Renault by šikmooký asi neměli....