Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar C-X75: Dokončený prototyp supersportu se představuje

15 komentářů

Pekelná Micinka
[odkaz]
_MT_
Motor 458 má 4,5, to není zase takový rozdíl.
Karel6
Ten koncept s mikroturbínama a elektromotory se mi moc líbil . Snad se k tomu Jag vrátí . P.S. Nezkoušeli to i v novým XJ ???
Ham.
Jo trend snižování zde je, o tom žádná, ale 500hp z 1.6 v produkčním autě by bylo trochu kách. Asi dobře vědí, proč to do produkce nepustí.
Hammunasakra
To já sice taky, ale to už dlouho nevydrží. Menší hmotnost a nároky na umístění zase třeba umožněj nový kouzla s konstrukcí a umístěnim motoru. Vždycky je to něco za něco
Ham.
To je hezké, ale 500 koní bych preferoval z osmiválce, klidně i přeplňovaného.
Hammunasakra
Taky má výkon staženej o třetinu a i když to v článku neni, tak má určitě i daleko nižší otáčky
Hammunasakra
Spíš je napřed, už i McLaren je jen 3.8 a objemy se budou dál zmenšovat. Zlatej V12 6262 cm3 Ferrari :yes: :yes:
Ham.
No motor z F1 asi není to pravé ořechové pro vytrvalostní závod a pro sériovou produkci už vůbec ne. Trvanlivost těch nejlepších je maximálně několik závodů. Spíš několik málo.
Hammunasakra
Sem rád že v LaFerrari je eště V12, už i Ferrari si ale dalo patentovat V6 8-s
Pekelná Micinka
Jaguar jde prostě jinou cestou. To je celý.
Pekelná Micinka
Škoda, tak právě tohle mi v LeMans chybělo. Doufám, že kategorizace dozná změn, aby se vrátka otevřela, nevím jestli u třídě GT je možné startovat s hybridem, nebo jestli v hybridech se sériově vyrábeným, upraveným autem. Tvar se povedlo zachovat detaily zdá se celkem taky, jezdit to bude určitě pěkně. Bravo Jaguar!
Tymkoo
kdyby to bylo tak jednoduche, tak ma nove LaFerrari maximalne dvoulitr. nema.
Hammunasakra
Asi ti uniklo že to je motor z F1 😉
Tymkoo
Nazdar kámo, pěkný auto. Kolik tě stálo?

Asi 15 milionů.

No ty blááho, co je v tom za motor? Podobné peklo, jako má třeba Veyron?

Ale kdeže, přeplňovanou jedna-šestku a pár baterek 😄