Novinky
V zásadě je nutné počkat na živé setkání, ale zadní část ve verzi sedan vypadá slibně. Důležitý bude čumák, ten rozhodne o dojmu z exteriéru obou verzích.
[odkaz]
18tis euro a stale na plechačoch s elektrickymi oknami len vpredu...
:-!
Ok,k teme: Bravo Mazda 3! :-! 😄
18tis euro a stale na plechačoch s elektrickymi oknami len vpredu...
:-!
Ok,k teme: Bravo Mazda 3! :-! 😄
Proč to (zase) cpeš sem?
Kadan? Spíš Josef Kabaň ne?
Dejme si tedy designové porovnání:
(rok 1996) - vítěz Octavia
[odkaz]%C3%A9_(BA)_s… /> vs
[odkaz]%5CMODELS%5CS… />
(rok 2000) - vítěz Mazda 323
[odkaz]
vs
[odkaz]
(rok 2004) - vítěz Octavia
[odkaz]
vs
[odkaz]
(rok 200😄 - vítěz Octavia
[odkaz]
vs
[odkaz]%20-%202008%2… />(rok 2013) - vítěz .... myslím jasný
[odkaz]
vs
[odkaz]
Vyšlo mi to 4:1 ve prospěch Octavie. Nicméně musím vyzdvihnout tu jednu porážku Octavie - Mazda 323 Sedan byla skutečně překrásným autem, já být nynějším studentem rozhodujícím se o koupi prvního vozu, šel bych do 323. :yes:
Dejme si tedy designové porovnání:
(rok 1996) - vítěz Octavia
[odkaz]%C3%A9_(BA)_s… /> vs
[odkaz]%5CMODELS%5CS… />
(rok 2000) - vítěz Mazda 323
[odkaz]
vs
[odkaz]
(rok 2004) - vítěz Octavia
[odkaz]
vs
[odkaz]
(rok 200😄 - vítěz Octavia
[odkaz]
vs
[odkaz]%20-%202008%2… />(rok 2013) - vítěz .... myslím jasný
[odkaz]
vs
[odkaz]
Vyšlo mi to 4:1 ve prospěch Octavie. Nicméně musím vyzdvihnout tu jednu porážku Octavie - Mazda 323 Sedan byla skutečně překrásným autem, já být nynějším studentem rozhodujícím se o koupi prvního vozu, šel bych do 323. :yes:
😄 Kadan no...mas recht ..i ked nesuhlasim s niektorymi porovnaniami (mne sa 2009 paci m3 sedan a 2013 nc) ...no :yes: za tu robotu.
Malinko jsem editoval příspěvek - a některé obrázky už nejdou otevřít. 😄
rok 1996😒br /> [odkaz]
vs
[odkaz]
rok 1996😒br /> [odkaz]
vs
[odkaz]
A překrásný vůz o třídu výš :yes:
o třídu výš než co ? Citygo ? >😁
Octavia je o třídu výš než Mazda 3
P.S. Octavia je o 3 třídy výš než CitIgo 😉
P.S. Octavia je o 3 třídy výš než CitIgo 😉
Pokud vim tak o tride rozhodoval rozvor naprav a to ma mazda vetsi nez octavia. Lidi vzpamatujte se, to ze je octavia vase modla ama dlouhy previsy neznamena ze je stredni trida i kdyz ty co si ji poridili by si to moooc prali.
Takze Octavia je ve stejne tride jako Mazda 6?
Uz jsi s tim trapnej..
Kdyz vidis stat Octavii vedle Mazdy 6, rozdil je naprosto zretelny a Octavii Mazda 6 totalne deklasuje.
Uz jsi s tim trapnej..
Kdyz vidis stat Octavii vedle Mazdy 6, rozdil je naprosto zretelny a Octavii Mazda 6 totalne deklasuje.
Octavia je ve stejné třídě jako Mazda 6 - a je s přehledem lepší :-!
V tom pripade o tom nic nevis, vzdy slo o rozvor, to rozhodovo o tride. Delka je vsem jedno, kdyz mas 2m dlouhej kufr a 10 cm pro cestujici vzadu ( pripad OI a OII) znamena to pro tebe luxusni tridu kdyz to ma 5 metru? Cotakovy dodavky, neni to konkurence MB S?
Ty seš kus .... Když tvrdíš, že řazení do tříd se rozlišuje podle délky základního modelu, tak mi vysvětli tohle😒br />
Mazda 6 - délka 4.870 mm
Škoda Superb - délka 4.833 mm
Škoda Octavia - délka 4.659 mm
Mazda 6 je delší než Škoda Superb, Octávka je proti Mazdě kratší o 211 mm !
Je tedy Superb a Octavia stejná třída ?
Mazda 6 - délka 4.870 mm
Škoda Superb - délka 4.833 mm
Škoda Octavia - délka 4.659 mm
Mazda 6 je delší než Škoda Superb, Octávka je proti Mazdě kratší o 211 mm !
Je tedy Superb a Octavia stejná třída ?
na ostatných serióznych serveroch sa píše že toto je MOŽNO skutočný obrázok a možno sa jedná len o kvalitný photoshop .. originál: [odkaz] a tento MOŽNO photoshop: [odkaz] moajú identické pozadie a aj uhol je identický neviem ako auto.cz vydedukovalo že toto je už skutočná finálna verzia
u terajsieho m3 sedan je problem, ze dozadu sa s 180 cm nevojdem, na kolena je to lespie ako v hatchbacku, na hlavu horsie, uvidime, ako to bude tu a aky bude kufor, 350 je dost malo na hatchback, aj ked o extra velky kufor v konecnom dosledku nejde. Cena asi nebude rovnaka u oboch variantov
350 je malo na hatchback....
Vraj sa v MX-5 neda prestahovat chladnicka! Total Fail 😄
Budeme nahat 360 namiesto 350?
Na ilustraciu, kufor s rozmermi 0.85x0.85x0.5 metra ma 361 litrov.
Uber 5 cm z jedneho rozmeru na 0.80 a dostanes 340 litrov.
Medzi 350 a 360 je pri nasich rozmeroch rozdiel 2.5 cm jednym smerom. V praxi zanedbatelne.
Vraj sa v MX-5 neda prestahovat chladnicka! Total Fail 😄
Budeme nahat 360 namiesto 350?
Na ilustraciu, kufor s rozmermi 0.85x0.85x0.5 metra ma 361 litrov.
Uber 5 cm z jedneho rozmeru na 0.80 a dostanes 340 litrov.
Medzi 350 a 360 je pri nasich rozmeroch rozdiel 2.5 cm jednym smerom. V praxi zanedbatelne.
že je to proste krásne dielo , je to kombinácia športovej elegancie a nadčasovosti .
[odkaz]
[odkaz]
U mna jeden z horucich favoritov spolu s Golfikom 😉
Ale iba pod podmienkou,ze pridaju este k vyberu motorov mensi diesel 1,6 aspon 85 kW.
Mazda bravoooo :yes: myslim ze s tou trojkou zamutite trosku kludne vody nizsej strednej triedy a k uplnej spokojnosti chyba uz iba kvalitny automat.j 😄
Ale iba pod podmienkou,ze pridaju este k vyberu motorov mensi diesel 1,6 aspon 85 kW.
Mazda bravoooo :yes: myslim ze s tou trojkou zamutite trosku kludne vody nizsej strednej triedy a k uplnej spokojnosti chyba uz iba kvalitny automat.j 😄
Nemalo by byt namiesto slova "takto" v nadpise clanku skor pouzite slovo "takhle"? Pozeram TV hodiny a hodiny v ceskom jazyku a toto mi absolutne nesedi 😡 Nepocul som to snad ani raz pouzit. Ci to je jedno? >😁 :-!
...nicméně Češi budou stejně většinově kupovat předražené oktávky - a s úměvem na tváři :no:
Nové Mazdy jsou čím dál více hezčí. Nová Mazda 6 mě omráčila svou elegancí a zároveň dravostí. Když jsem slyšel jak výborně jezdí a jak kvalitní a hezky střižený je interiér, stalo se toto auto mým automobilovým snem Č1. A jestli bude nová Mazda 3 tak hezká jako 6, tak bude lepší koupit Mazdu 3, už jen kvůli nižší ceně.
Adam?!
Aby myslel?!!
To je divný...
😉