Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan Micra pro rok 2014 se objevil v Praze!

15 komentářů

pumpkin
Och, ten bulvárny výkričník v titulke...
Micra jazdila už minulý týždeň po Bratislave, teraz je tu plno Nissanov Note. Od minulého týždňa ich novinári testujú so zázemím v River Parku. Vás z redakcie nepozvali? Mňa by celkom zaujímala nejaká správa, prečo sa to všetko deje v Bratislave. Okolo Eurovei zas krúžilo plno Leafov, tiež s nemeckými špz.
Tu sú nejaké oficiálne fotky, aj z BA: [odkaz]
3_diamanty
facelift sa vydaril... nova micra vyzera zvonku podstatne dospelejsie modernejsie a emoticnejsie ako doteraz..... aj ked sa nemozem zbavit dojmu ze predne svetla su cista kopia toyoty aygo [odkaz] ale aj tak je to pekne a originalne male auto :yes:
pumpkin
Pri facelifte Micry mám opačný názor. Teraz sa snaží pôsobiť akosi elegantnejšie, drzo, športovo, ktovieako, ale vôbec sa to k takému drobcovi nehodí. Viac sa mi páčila predtým. Predsa len, v jednoduchosti je krása. Toť, taká milá mestská žaba. [odkaz]

Inak nový Note by tu pri dobrej cene mohol zabodovať. Má navrch aj oproti priamym rivalom. Verso S sa u nás nepredáva, oproti Jazzu bude zrejme Note lacnejší a má vzadu posuvné sedadlá s nastaviteľným sklonom operadiel. Celkovo nový Note pôsobí na svoju triedu veľmi príjemne.
pelikoš
blava je holt hlavní město pro nissany 😉
vrkuboy
Micra prokoukla! Vypadá parádně (y)
Adam Novák
...že se to vyrábí i ve Francii = kvalita nahoru (tedy ne, že by Francouzi uměli vyrábět auta, ale přece jenom, Evropa je Evropa) . Už jsem chtěl napsat, že je i spolehlivý, ale teď jsem si vzpomněl, že spolupracují s Renaultem. No, uvidíme co z této kombinace vzejde. Design je otřesný (jako všechny Micry). Na jiné, než koncernové auto, je přesto překvapivě dobré, ovšem nic to nemění na tom, že v této třídě je jasná volba Škoda Fabia s mnohem větším kufrem, mnohem lepším designem, nebo třeba větším prostorem.
pelikoš
jako vždy lžeš...větší vnitřní prostor v micře, pokud posuneš zadní sedadla, tak má větší kufr-micra 😉
Adam Novák
Nelžu: [odkaz]
Skoro ve všech údajích Škoda vede, s výjimkou 2, rozdíl jeden až dva cm >😁
3_diamanty
kazdy tvoj prispevok na tomto fore je ako vzdy kazdy den tradicne krok vzad... cuvas odkedy si prisiel na tuto stranku ... aj mentalne aj ..... ved vieme ako 😉
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Adam Novák
To s tím kohoutem je velice trapné. Moje příspěvky jsou velice trefné, a jak již psal kolega e😜ert Áda, moje názory ODRÁŽEJÍ, nikoli jsou, názory široké motoristické veřejnosti :-!
grifith
Trapné to nebylo, jestli se tu chceš sám chválit tak to možná bude i celkem přiléhavé. A pokud tvé názory odrážejí názory široké motoristické veřejnosti, nad se lze opravdu pouze pousmát.
Jinak Micra je velice zajímavý malý vůz, prostorem si s Fabií nemají moc co vyčítat a rozdíl ve velikosti kufru není taky velký rozdíl, což je vzhledem k rozdílu délky 22cm úspěch Micry. A například v porovnání turba a kompresoru dostane škodovácké TSi hezky na zadek... 😉
pelikoš
[odkaz]
pelikoš
a ještě [odkaz]
vrkuboy
Tak tohle joooooooo :yes: