Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda Fabia Scout na českém trhu od 350.900,-Kč

27 komentářů

RS
automatka s šestým smyslem a sušičkou
Novic (Porsche team/GT-R team)
...motor 1.6 16V a 1.6 16V (A) jsou totiz naprosto identicke az na to ze A je pomalejsi( akcelerace i max.rychlost) a ma horsi spotrebu ale je o 45 000 drazsi to mi absolutne nedava smysl!
kuko
my ti už ty Rencky z palice vymlátíme hochu. A jeslti budeme muset nasadit nejsilnější sedativa v podobě Fabie s bílou střechou, tak to uděláme! A pamatuj, děláme to pro tvoje dobro! >😒]
RS
Scoutík vypadá pěkně, ale ten volant je fakt nešťastnej. Sám o sobě není špatný, ale do F2 a O2 se absolutně nehodí. Ten původní je mnohem hezčí ;-\
Kdybych se někde na veřejnosti ukázal s Fabií II (ještě k tomu s bílou střechou), volejte pro mě sanitku. Znamení, že bych byl evidentně mimo >😁
_Teddy_
Ale prosim ta, vykasli sa na klimu a esp! Vsimni si tie krasne plasty okolo celeho auta! To ti akysi Golf neponukne. A hovori sa, ze skoda pripravuje verziu Fabia-zálesák, tam budu tie plasty vytiahnute az po uroven okien, vratane masky, kapoty a zadnych dveri! To este len bude "krasa"... >😁
white label
A co byla ta bílá Fabie II s "příplatkovou" bílou střechou, jak si s ní včera večer u nás parkoval před hospodou...? :😉 8-s
Já jsem nikdy nepatřil (a nepatřím) mezi embéčkáře. Téměř vždy bych v daných třídách volil něco jiného, než Škodovku. Ale Roomster mám velmi rád. Celkově mi sedí.
ferdosky
ty taky patris mezi ty embeckare co i desate auto budou mit porad skodu. hm.. ohlidni se kolem cest, socik uz skoncil a poradniky na auta taky. (nic ve zlem)
Co se týká Scoutů, mým favoritem vždy byla Octavia (dokud ji nepokazili faceliftem 8-s ). Tím pádem u mě hraje prim Roomster.
ferdosky
! podivej do cenika skoda. v tom se nevyzna snad ani ten co ho sestavil. uz pohled do cenika odradi potencialniho kupujiciho. porovnej treba s cenikem hondy tam vidis kolik mas zaplatit a zac. skoda kamufluje cenik snad zamerne.
p.s. nejsem tak bohaty, abych kupoval lacine veci.
karlitto00
Pokud se prodavala Fabia RS 1,9 TDI tak se najdou i dalsi blbci co koupi fabii s nejdrazsima plastama ve tride >😁
VW Golf VI (ESP, KLIMA, 9 airbagu, el. okna, zrcatka atp...)
359 000 ,--

Ta Skodovka to nemuze myslet vazne!?
_Teddy_
mohol by si mne neznalemu vysvetlit, ako suvisi cena niektoreho vyrobku s mojimi moznostami? Lebo ja to akosi nechapem.

Prikla😜 mam auto v cene asi tak styroch Fabii, a napriek tomu si myslim, ze tato Fabia scout je za tu cenu neuveritelne predrazena. A ver tomu, ze aj ludia ktori pojdu kupovat auto za 2-3 melony si budu pytat zlavu, a nehodia im na pult len bianko podpisany sek...
Deception
Kdy konečně pochopí ti věční stěžovači, že pokud tu hulákají ohledně vysoké ceny (čehokoli), tak tím vlastně dávají světu najevo, že jejich možnosti jsou - řekněme omezené. A nejen ty finanční. 😄
Navtech
Pláču tady za ty "chytřejší", co se nemohli zůčastnit. Za ty majitele o třídu výš s doživotní zárukou, revolučním motorem a výjmečným designem. :-!
pogo26
Myslel jsem si, že si na Fabii Combi časem zvyknu, ale je to pořád horší a horší. A tenhle Scout je už na vrácení pastelek.
Klaudius
Inak je fakt zaujímavé, ako dokáže jedna automobilka spraviť docela dobre vyzerajúceho Scouta (Octavia),a vzápätí tú istú tému na druhom modeli (Fabia) totálne sprzniť... Plus za to pýta dosť vysokú cenu. Čas ukáže, či je toto sebavedomie na mieste.
Klaudius
V zásade máš asi pravdu...počuj, kto Ti dal dnešnú dávku liekov...? Je to nejaké podozrivé...
Well-being
Nějak si nedovedu představit člověka, který by byl ochoten koupit toto auto za tuto cenu :no:
Já bych počkal na GTI, ten to tady rozřízne >😁 Jinak je vidět, že je po krizi, když německá Šáde takhle zase staví ceny.
Navtech
Tak to je drzost největšího kalibru! Takovej pekáč a stojí skoro o 100 litrů víc, než Ceed a o padesát víc, než Megan. To nas.re... i morálně. ;-\ 😉 No ne?! >😁
_Teddy_
Jo panecku, to je kupa! Za 40 litrov dostanes vkusne koberceky, dake tie plasty, liate kola. Klimu? tu nie, to si musis doplatit. Ne, ESP tiez nedostanes, ale dame ti tempomat. Sice v spojeni s motorom 1.4TDI je uzitocny ako mrtvemu kabat, ale to nevadi. Doplatis si. Vsak este stale budes pod pol melonom. Mozno...
teda za tu cenu mam v cechah noveho megana s lepsou vybavou a na slovensku ceeda v metalize s klimou, skoda to prepiskla 8-s
Katikakus
Fabia II Junior. Akorat ted jsou ty plasty nejak drazsi ;-\

Vzhled radeji nekomentuji, kazdy si jiste udela svuj nazor :no:
Takže rozpaky nejen z designu, ale i z ceny... ;-\
Klaudius
Toľko prachov za Oltcita....?