Novinky
showstar
1
Nerozumiem, ze o tomto rozmyslali pre mna to bola jasna vec, hned ako som ho videl prvykrat, ze sa bude vyrabat. Neviem si predstavit lepsie auto na show off. Ide leto a ak si ho nekupim, tak by som si ho urcite pozical 😊)
Mig_35
1
No nevím, jaký to bude mít obchodní sukcés, SUV s plátěnou střechou... Snad k tomu bude k mání alespoň hardtop...
3_diamanty
0
som zvedavy na reakciu vyrobcov SUVeciek inych znaciek ak evoque zaznamena predajny uspech... 😉
kari.laz
1
Nepředpokládám, že to bude úplně masová záležitost. Ale už pro tu obří službu, kterou to udělá na prestiži značky to bude super. Za mě musím říct, že se mi Evoque neskutečně líbí, pro mě nejkrásnější ve třídě. A tohle je opět skvělé a je jen dobře že bude šance to potkat na silnici.
3_diamanty
1
suhlasim.... evoque je siroko daleko najkrajsim SUV ..... a aj dlho ostane.... jeho dizajn je fenomenalny a jednoducho uzasny.... vacsi RR sport uz neposobi tak kompaktne a jedinecne ako evoque ktory ma idealne proporcie... sranda je ze evoque je oproti velkemu range roveru alebo rr sport aj cenovo podstatne dostupnejsi sikovnejsi a pritom imidzovo vobec nezaostava ... narobi mozno este viac rozruchu ako velky range.... jednoducho je to trefa..... to auto je uz teraz legendou ..... je nadherne..... :yes:
V tomhle bude vypadat každej chlap jako ***, stejně jako v Mini a v new beatle
Land Rover svěřil reklamní kampaň Backhamové, ne Davidovi. Z toho mi vyplývá, že to prvoplánově ani nebylo nikdy určeno jako macho auto.
A z toho mi vyplývá, že tvoje nářky jsou jako "já bych si na sebe nikdy růžové tanga nevzal".
A z toho mi vyplývá, že tvoje nářky jsou jako "já bych si na sebe nikdy růžové tanga nevzal".
Já teda růžový tanga nenosim, ale do Evoque bych si klidně sednul. Ty ne? >😒]
Vlastnil jsem Porsche 944 S2, Boxstra 1 generace a nyní mám Mini Coopera z roku 2002 a jako *** si nepřipadám, jestli Tobě ano tak si přijď pro facku, mých 190 cm a 100 kg je připraveno 😉
Mini je velmi zábavné auto na denní ježdění a ve verzi s a jcw je to pila na silnici, v zatáčkách velmi těžko překonatelná 😉
Mini je velmi zábavné auto na denní ježdění a ve verzi s a jcw je to pila na silnici, v zatáčkách velmi těžko překonatelná 😉
Blbost, podle mě vypadá dost dobře a neměl bych s ním problém 😉 zrovna dneska jsem potkal v Praze na nabrezil starsiho chlapka v Mini Cooperu Cabrio a jako *** rozhodne nevypadal >😁 :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Na první pohled nechutná dekadentní záležitost pro Paris Hilton, nejlépe v růžové. Druhé zamyšlení mě vede k LR Defenderu nebo MB G wagonu, které mají také své verze s plátěnou střechou. Nicméně, v Americe, jako cílovém trhu, to může mít úspěch. Kalifornie, šestiválec v automatu, cesta z domova na pláž...
Možná škoda, že to má jen plátěnou střechu, ale jak zde zaznělo - v Californii od baráku na pláž nebo na piknik do lesa, mooooc dobrý 😄 :yes:
Ďalší Range Rover convertible : [odkaz] >😁
Teď jen, aby ho lidi hodně kupovali v benzínu, aby měl za 10 let na trhu ojetin z čeho vybírat. 😄
Kolik se asi tak prodá u Evoque benzínů? 5 nebo dokonce 10%? >😁
Nemyslim si, ze by to bylo zenske auto, stejne tak, jako ani druha generace new brouka neni vylozene zenske, ale u toho kabrio SUV mi jen unika smysl toho auta, a jedinym duvodem proc si to koupit vidim show off factor, ktery poskytne majitelum.
Flyboyeda, bejt tebe, tak bych se zacinal bat: [odkaz]
>😒]
Flyboyeda, bejt tebe, tak bych se zacinal bat: [odkaz]
>😒]
Tak uz len pri kupe vybavit prednostne pravo vjazdu do servisu a radost bude kompletna. Konkretna skusenost rodinky mojho "pana ucetniho". Domaci pan Range Rover, ledva 2 rocny, horko tazko predany nejakemu zufalcovi pod cenu ,aj to po nekonecnych peripetiach. Evoque kupeny manzelke v prvom roku vlastnenie velkeho RR (ked sa ten este tak brutalne nesypal). Priebeh u Evoque rovnaky, prvy rok ako-tak OK, potom problemy jeden cez druhy. Obe auta mali najma problem s prevodovkami, no a k tomu obligatne elektrika/eletronika. Najprv bojovali v slovenskom servise, ale nepomohol ani presun do Viedne. Citujem mierne rozhorcenie pana ucetniho: ".....vyje*ane skurv*ne anglicke crepy, najradsej bych to podpalil !!!....". Zbavili sa oboch anglickych "skvostov" a odisli k BMW (X6 a X3), pravdepodobne budu mat viac stastia. Ked si dobre pamatam tak aj na MACZ boli nejake velmi zle skusenosti s tymito zazrakmi od RR, tusim rozpadnute diferaky...?! Toho zleho od konkretnych ludi je proste tak vela a pri tych malych objemoch predaja v nasich krajoch je pomer poruchovost/mnozstvo aut az tragicky.