Frankfurt 2013
to je škoda, to už mohli osadit i předek a udělat komplet adaptivní podvozek.
To mě také překvapuje. Očekával bych, že budou mít čistě samonivelační funkci, ale očividně půjde o klasický adaptivní podvozek s možností volby režimů, což je při pevném předku překvapivé řešení. Nevím, jak vyřeší možnou nevyváženost předek/zadek.
"Honda’s justification being that by dropping the adaptive units on the front they can produce an adaptive chassis with 80 per cent of the functionality of a four-corner system but at half the cost, weight and complexity."
Na tohle auto není nikdo zvědavej >😁
Na tohle auto je zvedavej kdekdo, pac nenabizi jako konkurence pouze facelift svetel minulych generaci 😉
Spíš to maskování je dosti kontraproduktivní, protože v celé své "kráse" ukazuje brutální baťohovitost. Bez označení foto bych klidně řekl, že se jedná o novou generaci MItsubishi Grandis.
Ty už jsi někdy viděl hezké kamuflované auto? Pochopitelně všichni vědí, jak bude auto vypadat, už jsme tu měli koncept. Ovšem rozhodně nemůžu souhlasit s tou zmíněnou "batohovostí" - Tourer naopak má relativně krátký zadní převis. Nehledě na to, že to bude nejdynamičtějí vyhlížející kombík na trhu. A k tomu velký kufr a adaptivní tlumiče, to naznačuje, že si na tom Honda dává hodně záležet. :yes:
Osobně kombíka nevidím vůbec zle, na rozdíl od 5D, ale rezervy tam ještě určitě jsou. Rozhodně nechci nic evropsky tuctovatět, jsem obdivovatel třeba takového Lexusu IS nebo Accordu. A zrovna design Accordu 8G bych rozvíjel u všech modelů značky, jen u každého jiným způsobem (laicky řečeno). Hold v Hondě mají jiný názor a ten musíme respektovat. Ať se ale potom na mne nezlobí, když si koupím jinou značku 😉
IS a Accord jsou auta dost odlišných designérskcýh směrů, ale rozumím ti, jsem ještě mnohem méně vyhraněný. >😒] Kdyby byla všechna auta Hondy ve stylu Accordu, byla by to ovšem obrovská nuda. :-!