Novinky
Pre budúci rok má dôjsť k predstaveniu hlavne nástupcu modelu Fábia. Ten bude v dvoch variantách.
"Nástupca" Roomsteru, keďže bude patriť už do kompaktnej triedy a nebude už zdieľať niektoré rovnaké komponenty ako Fábia, by mohol prísť až koncom roka.
Rovnako, má dôjsť k FL modelu Yeti (ten možno ešte koncom tohto roka).
Je pravidlo, že štúdie k modelom sa ukazujú rok-dva vopred. Ukazujú sa na nich nové myšlienky a čaká sa reakcia verejnosti. Preto je rozumné, že veľké SUV príde na trh až v roku 2015. A aj v tomto roku príde na trh Suberb. Bolo by veľmi neekonomické, aby nástupca modelu prišiel na trh rok po jeho FL.
"Nástupca" Roomsteru, keďže bude patriť už do kompaktnej triedy a nebude už zdieľať niektoré rovnaké komponenty ako Fábia, by mohol prísť až koncom roka.
Rovnako, má dôjsť k FL modelu Yeti (ten možno ešte koncom tohto roka).
Je pravidlo, že štúdie k modelom sa ukazujú rok-dva vopred. Ukazujú sa na nich nové myšlienky a čaká sa reakcia verejnosti. Preto je rozumné, že veľké SUV príde na trh až v roku 2015. A aj v tomto roku príde na trh Suberb. Bolo by veľmi neekonomické, aby nástupca modelu prišiel na trh rok po jeho FL.
Jako Tiguan nebo Touareg? Snad to druhé. 😄
Škodovka to má skvěle rozjeté. Tohle auto bude mít slibnou budoucnost. :yes:
Škodovka to má skvěle rozjeté. Tohle auto bude mít slibnou budoucnost. :yes:
Bude to väčšie ako Tiguan - 7-miestne (veľké možno ako terajší Tuareg) ale bude využívať lacnejšie technológie, materiály a pod. - tak som aspoň počul...
Odhadujem to na Rapid medzi SUV 😉
Odhadujem to na Rapid medzi SUV 😉
Pocuvaj ze lacnejsie tech. a materialy to asi zrejme nebude Skoda stavkuje na kvalitu. A zase tech. su take iste ako u inych aut koncernu lenze v Tuaregu bude trocha viac tech. ako v Snowmane alebo na rozhrani medzi Tuaregom a Tiguanom asi. 8-s :-! :-! :-!
Viděl bych ten rozdíl jako mezi dvojčaty Touareg a Porsche Cayenne.
Měl jsem dost výjimečnou možnost se svézt s oběma a rozdíl je tam hlavně v ceně (tuším Porsche +360 tis. - oba měli identický motor 6válec v dieselu a prakticky stejnou výbavu) a tom znáčku na kapotě (ze kterého se odvíjí ta cenovka).
Kdybych si mezi těmahle dvěma mohl vybírat, tak bych si zvolil Touarega, přijde mi hezčí a uživatelsky nějak tak příhodnější. Mám tuhle kategorii aut rád, ale nelíbí se mi, když se tady objevují auta s ryze sportovním image. Na SUV nic sportovního ve smyslu toho, co člověk spojuje se jménem Porsche není. Ale na druhou stranu prodávají podle všeho dobře a to je pro každého výrobce to hlavní.....
Ke škodovce i VW ovšem takovéhle auto jednoznačně patří.
Měl jsem dost výjimečnou možnost se svézt s oběma a rozdíl je tam hlavně v ceně (tuším Porsche +360 tis. - oba měli identický motor 6válec v dieselu a prakticky stejnou výbavu) a tom znáčku na kapotě (ze kterého se odvíjí ta cenovka).
Kdybych si mezi těmahle dvěma mohl vybírat, tak bych si zvolil Touarega, přijde mi hezčí a uživatelsky nějak tak příhodnější. Mám tuhle kategorii aut rád, ale nelíbí se mi, když se tady objevují auta s ryze sportovním image. Na SUV nic sportovního ve smyslu toho, co člověk spojuje se jménem Porsche není. Ale na druhou stranu prodávají podle všeho dobře a to je pro každého výrobce to hlavní.....
Ke škodovce i VW ovšem takovéhle auto jednoznačně patří.
Nechci se hádat, jen by mě zajímalo, z jakýho důvodu ke Škodovce "JEDNOZNAČNĚ PATŘÍ" velké SUV??? To mi nejde do hlavy. Škodovka nemá ani plnohodnotný MPV. A to si myslím, by byla lepší volba další modelové řady.
mas pravdu ze ku Skode take velke auto patri ale povedz tie auta ktore si spomynal ci ze Tuareg a Cayenne a keby tam bolo to SUV [odkaz] tak ktore auto by si bral??? ja jednoznacne to SUV od Skody :-! :-! :-!
spredu jak octavia... dufam ze svetla nebudu zhodne s octaviou a aj maska a zadne svetla... lebo takto sa skoda dopracuje asi tam kde je teraz audi.... ze sa auta budu odlisovat len dlzkou.....
Ale inak Skoda Snowman je krasna a myslim ze to bude aj realita. Ked ano ta parada ne >😁 >😁 😄 😉 :-! :-! :-!
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sesternica zo siesteho kolena od noveho suv Bentley, s ktorym bude zdielat platformu a kopec dalsej techniky?
Škodovka a SUV vtip storočia >😁 a zákazníci zase namyslený blbečkovia pocitom SUV v značke Škoda to zas bude tereňákov v kopci >😁
Tak jedině Hyundai.
Promiňte mi to, ale tyhle laické kecy opravdu nemám rád. O vývoji a výrobě aut nemáte šajn a jen urážíte desetitisíce lidí, co ve dne v noci makají na svých českých autech. Trocha úcty by neuškodila.
Skoda se musela spojit s nekym silnym, jinak by zanikla. Jaka je momentalne pozice znacky Jawa na evropskem a svetovem trhu? A ja neznam nikoho lepsiho pro toto spojeni nez je koncern Volkswagen.
Tř. Václava Klementa 869
293 60 Mladá Boleslav
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod spisovou značkou B 332
IČ: 00 17 70 41
Škoda je samozřejmě české auto, kromě důvodů, které uvedli kolegové výše.