Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW zahájilo výrobu třetí generace X5

18 komentářů

3_diamanty
je to pekne prerastena hrouda plechu miestami az gycovito posobiace auto... stara dobra prva X5ka ;-\

[odkaz] [odkaz] :yes😒br />
[odkaz] [odkaz] 8-s

kam len zmizla ta lahkost stihlost a estetika , zlata prva generacia :yes😒br />
v sutazi o najvacsiu obludu na styroch kolesach ale niet pochyb ze nova X5ka bude velkym favoritom na celkove prve miesto na svete
Kjirka
jak rád bych měl tenhle kýč v garáži >😁
Mas minusku, ale len za to, ze si prvu generaciu oznacil za stihlu a esteticki 😄
bigsoul
Ty si veľký favorit na ***a serveru 😄 Vlasne ty si to už vyhral >😁
PERNO
BMW chce pravdepodobne zautocit 7 miestnou verziou na MB GL, co sa im podla mna vobec nepodari.
Ham.
Podařilo se to trambusoidní Q7, X5 se to podaří o to spíš. 😄
Kjirka
>😁 a co kredenciozní ? Taky dobrý, ne ? >😁
Baron de Maxim-Fratzek
Vzhledem k naprosto stejným podvozkovým rozměrům lze jistě hledat pod faceliftovanou kapotou prakticky stejnou techniku jako u E70...
M3DTM
Omyl, nová X5 sdílí techniku s modely série 5,6 a 7. Takže stejný rozvor neznamená stejnou podvozkovou platformu.
Kjirka
To asi nebude nic pro místní fajnšmekry, tam bude automat ve standardu . >😁 >😁 >😁
Mig_35
U takového auta by mně ani nenapadlo dát si manuál.
Kjirka
tebe ne, mě taky ne, ale je tady pár ortodoxních joudů, co ti budou tvrdit, že není nad manuál.
KTMfan
jojo, manual, rucka a vypinatelny ESP. Bez toho neni auto autem... >😁 >😁 >😁
poterienko
Vypínatelné ESP mám, manuál si tam taky dám hozením voliče doprava a na ručku je tam tlačítko...takže mám auto 😁.
Kjirka
to nestačí >😁 >😁 >😁
fOE
Neni nad manual, ale v naprosto jinem aute. Nechapu kam uz by se mel automat hodit vic nez do 2 tunoveho SUV, idealne s dieslem. Manual v takovem aute mi taky hlava nebere.
Ja Prvni 123
a proc joudu?
Protože ty jsi jineho nazoru?
Do auta tohodle typu automat patri... do sedanu 3 je to zlocin - tak zase musi byt manual...
flyboyeda
líbí se mi 😄