Novinky
Mig_35
6
U takového auta by mně ani nenapadlo dát si manuál.
Přejít do diskuze
tebe ne, mě taky ne, ale je tady pár ortodoxních joudů, co ti budou tvrdit, že není nad manuál.
Vypínatelné ESP mám, manuál si tam taky dám hozením voliče doprava a na ručku je tam tlačítko...takže mám auto 😁.
je to pekne prerastena hrouda plechu miestami az gycovito posobiace auto... stara dobra prva X5ka ;-\
[odkaz] [odkaz] :yes😒br />
[odkaz] [odkaz] 8-s
kam len zmizla ta lahkost stihlost a estetika , zlata prva generacia :yes😒br />
v sutazi o najvacsiu obludu na styroch kolesach ale niet pochyb ze nova X5ka bude velkym favoritom na celkove prve miesto na svete
[odkaz] [odkaz] :yes😒br />
[odkaz] [odkaz] 8-s
kam len zmizla ta lahkost stihlost a estetika , zlata prva generacia :yes😒br />
v sutazi o najvacsiu obludu na styroch kolesach ale niet pochyb ze nova X5ka bude velkym favoritom na celkove prve miesto na svete
Neni nad manual, ale v naprosto jinem aute. Nechapu kam uz by se mel automat hodit vic nez do 2 tunoveho SUV, idealne s dieslem. Manual v takovem aute mi taky hlava nebere.
Omyl, nová X5 sdílí techniku s modely série 5,6 a 7. Takže stejný rozvor neznamená stejnou podvozkovou platformu.
a proc joudu?
Protože ty jsi jineho nazoru?
Do auta tohodle typu automat patri... do sedanu 3 je to zlocin - tak zase musi byt manual...
Protože ty jsi jineho nazoru?
Do auta tohodle typu automat patri... do sedanu 3 je to zlocin - tak zase musi byt manual...
Vzhledem k naprosto stejným podvozkovým rozměrům lze jistě hledat pod faceliftovanou kapotou prakticky stejnou techniku jako u E70...