Novinky
Dinar
2
Proč, probůh, v českých auto-moto periodikách čtu, podobně jako zde např. "Pro NÁS byla tato místa největším kamenem úrazu" nebo "Přestože JSME si byli těchto nedostatků vědomi...", když autorem článku je jeden člověk, a daným autem jel právě autor. Prosím, pište každý za sebe, tohle "nám se líbilo, šlápli jsme na plyn" atd. atp. je otřes, pokud je autor zároveň testerem daného auta, není tu pro plurál důvod. Konkrétně v tomto článku s nadpisem "Poslední vítězství jsme neobhájili" stačilo, kdyby autor napsal, "Na předchozí vítězství redakčních kolegů jsem nenavázal". :-!
vrkuboy
0
Zní to legračně o to víc, když jezdci na druhém a třetím místě ztráceli na vedoucího jezdce něco málo přes vteřinu. Ti evidentně nemají problém s meziplynem a hledáním brzdných bodu. A hlavně když člověk nezajede dobrej čas tak se musí zdůraznit, že šlo hlavně o zábavu.
Dinar
0
Rozdíl šesti vteřin na dvouminutovém okruhu je nálož, ale nejsme všichni ajrton, že. Mně mnohem víc vadí ten plurál, někdy užitím plurálu při popisu jízdních zážitků řidičem vznikají velmi komické slovní konstrukce, nechápu, proč to redaktoři dělají, článek píše Mička, za volantem seděl Mička, čekal bych text v první osobě jednotného čísla.
vrkuboy
0
Tak jasně, že každej není "Schumi" ale celkově to to množné číslo dělá ještě legračnější. Nepochybuji o tom, že bych dostal na * podobně jako pan Mička... dost možná bych se v každé druhé zatáčce motal jak hov_o pod splavem, ale určitě bych se nesnažil krýt svoji řidičskou neschopnost za množné číslo. Možná to nebyl úmysl, ale já to tak vnímám.
Mě jen nejde do hlavy, proč u auta se synchronizovanou převodovkou dávat meziplyn? Před 14 dny jsem si byl zajezdit v Sosnový na okruhu, ale, že bych tam byť jedinkrát podřazoval s meziplynem to teda ne a že bych jezdil zrovna klidným tempem to se říct nedá.
Částečně máš pravdu...
Ale řekl bych že meziplyn u lehké zadokolky smysl má. Protože když podřadíš bez meziplynu a ty otáčky vyletí tak mají zadní kola tendenci "brzdit" je to podobný jako když zatáhneš za ruční brzdu (samozřejmě ne v takové míře).
Ale řekl bych že meziplyn u lehké zadokolky smysl má. Protože když podřadíš bez meziplynu a ty otáčky vyletí tak mají zadní kola tendenci "brzdit" je to podobný jako když zatáhneš za ruční brzdu (samozřejmě ne v takové míře).
medziplynom sa nemyslí dvojité vyšlapávanie spojky, ako na nesynchronizovaných prevodovkách, ale iba to, že pri brzdení a podradzovaní si treba pred pustením spojky trochu pridať otáčky motora (idálne tou istou nohou, ktorá zároveň brzdí), aby nemusela spojka roztáčať motor, čo teda dynamike rozhodne nepridá.