Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Známe možnou podobu příští Hondy City

22 komentářů

3_diamanty
hlavne ta bocna linia, tvar strechy a zadny previs [odkaz] .. rozhodne vsak vyzera lepsie ako civic.... aj ked ta maska je prinajmensom tiez divna ;-\
flexo
avšak aj s touto maskou to vyzerá oveľa lepšie ako tá fluidná elantra... vyzerá to na dizajnovo celkom vydarený malý sedan... teda ak to naozaj takto bude vyzerať...
s tým že to vyzerá lepšie ako civic, úplne súhlasím... dokonca oveľa lepšie :yes:
Choochoo
Vam se nelibi Civic?
[odkaz]
3_diamanty
tento sa mne az tak velmi nepaci: [odkaz]
Choochoo
Vam se nelibi tenhle krasavec?
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Pacho69
teda velebnosti, ani když si to rukama zakreju, nepomáhá to...
flexo
no ja som mal tiež na mysli súčasný hatch... teda to čo sa predáva u nás... ten "americký" sedan je celkom fajn...
Choochoo
tvar strechy je ala americky sedany a zadni previs ma kazde auto 😉
Pekelná Micinka
To samé jsem chtěl teď napsat. První dojem z titulní fotky - umírněná Elantra. To ale nemusí být špatně, uvidíme naživo. Mně se Elantra s odstupem času docela líbí, trochu menší, rozuměj kratší přední světla a byla by ještě pohlednější.
Mino21
Tak ono uz i predchozi City bylo dost pekne auto, ale tohle vypada fakt jeste lepe. Otazkou je, zda se tu bude prodavat a s jakym motorem. V Indii jsem videl spoustu City po faceliftu a vypadalo dost dobre, navic tam do toho davali 87kW patnactistovku.
Choochoo
Souhlas, ono si chce uvedomit, ze uz tu byla druha generace, ktera vypadala hodne dobre. Takze take nechapu proc "Ten by konečně mohl vypadat jako hezké auto"
dal
Taky souhlas, druhá generace je povedené auto, jen škoda té cenovky a nabídky jen jednoho motoru.
JaMM
Honda City I - nocna mora. To bol hnus a este nechutnejsia cena!
[odkaz]
Mino21
Tak první City nebylo moc pěkné, to je pravda, To druhé [odkaz] ale vypadalo dost hezky. Po faceliftu, který se u nás tuším ani neobjevil, ještě lépe [odkaz]
sarusian
hondu city, tu novsiu, som si chcel kupit, bohuzial ked uz boli bubaky, tak uz bola stiahnuta z predaja - velmi pekne auto, ktore v strednej europe zabyla jeho cena
BeranK
Byla povedená, problém Hondy je, že prostě nebude dělat laciná auta a tohle si řada třeba i potenciálních kupců porovnávala s Renaultem Thalia. A to jsou opravdu kvalitativně neporovnatelná auta. Mají tak shodné podobné rozměry, jsou to sedany a dělají se oba v Turecku...to je ale asi tak všechno, co je spojuje. Podle mně byl odcházející City nejlepší a nejhezčí malý sedan.

Bohužel, nejsme země sedanů (obecně ani Evropa ne), tudíž se nového City nedočkáme a nedočkáme se ani Civicu sedan, který v americké verzi vypadá suprově - na rozdíl od onoho pětidvířka, z kterého je mi (jako fandovi značky) vyloženě smutno....
Mino21
Ano, sedany tu nejsou moc populární (osobně jsem ale přesedlal právě z liftu na sedan). BTW. Civic 9G sedan se dá v Evropě sehnat, je to upravená evropská verze toho amerického a dokonce se dá sehnat jako nový i v ČR (nevozí jej tu ale Honda ČR, je to import některých dovozců z polské Hondy, kde se sedan oficiálně prodává).
BeranK
Děkuji za info.....měl jsem Civica sedan 1,6 ročník 1995 a bylo to auto, na které vzpomínám se slzou v oku. Klasická n´benzínová 1,6 se spotřebou 6,5 litru při (no mírně řečeno) ne zcela dodržování rychlostních limitů, perfektní posez na silnici....Dodnes jezdí (asi třikrát jsem ho od té doby, co jsem ho v roce 1999 prodal) a docela bych prubnul nástupce. A já * ho po necelých čtyřech letech prodal a koupil jsme si AR 156 1.8 TS. Ještě dneska bych si za to ve světle pozdějších "zážitků" nafackoval. Lecčeho v životě si člověk začne vážit, až když to nemá....

Jinak jsme nového sedana, o kterém píšeme, viděl v Praze na české značce.
Arese
Ano, City první generace byla obludka, ale dvojka se naopak povedla parádně, takže vůbec nechápu formulci autora článku "Ten by konečně mohl vypadat jako hezké auto" ;-\ :no:
JaMM
Presne ako pises, posledne City vyzera slusne.
A autorove uvahy o Dodge Dart su naozaj nezmysel. Nech si pozrie parametre, motorizacie a cielovu skupinu.
BeranK
Dodge Dart je konkurence asi spíš pro Civic sedan, tohle je konkurent pro Fiestu sedan.....
Ham.
to je celkem pohledné.