Technika
termin uvedeni 1.2TSI na nas trh bude az v samem zaveru roku.
uvedeni nejslabsich trivalcu "htp" ma byt "v predprodeji" v srpnu a prodej na podzim. co znamena "predprodej", o tom slecna na hot-line vw nevedela nic blizsiho.
jinak samozrejme vsichni cekame na ceny.. (-;
uvedeni nejslabsich trivalcu "htp" ma byt "v predprodeji" v srpnu a prodej na podzim. co znamena "predprodej", o tom slecna na hot-line vw nevedela nic blizsiho.
jinak samozrejme vsichni cekame na ceny.. (-;
Nove Polo sa mi zdalo pekne len kym som do neho nesadol - neviem cim to je, ale pocitovo mi to bolo stiesnenejsie ako Fabka.
S tym motorom je to pekne, ale o jeho pouziti v skodovkach nepadlo ani slovo...
S tym motorom je to pekne, ale o jeho pouziti v skodovkach nepadlo ani slovo...
Ten motor bude stát o 100 víc než HTP.
A není fair srovnávat TSI a TCe od Rencka. Za TSI se připlácí 100 000, ale za TCe 20 000.
Takže takový motor jako je TCe Polu zjevně bude chybět.
A není fair srovnávat TSI a TCe od Rencka. Za TSI se připlácí 100 000, ale za TCe 20 000.
Takže takový motor jako je TCe Polu zjevně bude chybět.
nemyslel som to tak - jedine z pohľadu, že škodovkám by takýto motor náramne pasoval
cena, to je už iná kapitola, VW už tradične nechce za svoje výrobky málo, aj keď kríza ho donútila k nejakým ústupkom
nové Polo je pekné auto, len ma udivilo, aké je malé - pohľad zvonka sľubuje viac...
cena, to je už iná kapitola, VW už tradične nechce za svoje výrobky málo, aj keď kríza ho donútila k nejakým ústupkom
nové Polo je pekné auto, len ma udivilo, aké je malé - pohľad zvonka sľubuje viac...
Hele, já mam takovej pocit, že když ty sedneš do nějakýho auta, tak to tam "vyprdneš" a pak koukáš, jak se "to" chová na sedačce?! Neni to tvoje priorita? Pochopitelně ve Scéniku to žuchne rovnou na zem, co? >😁 >😁
Pocit je na hojno, čítaj tabuľky... >😁
Tak pre mňa ako užívateľa auta je prvá vec čo si všímam kabína, jak sa v tom sedí, koľko je v aute miesta, ako sa mi páči, akú variabilitu, celkovo, ako vyhovuje mojim potrebám. Až potom sa začnem zaujímať o to ostatné. Alebo ty ideš po motore, podvozku a je ti jedno, či v tom nesedíš ako skrčenec...? >😁
Inak, kámo, pokiaľ Ti moje priority a hodnotenia nevyhovujú, nemusíš sa nimi vôbec trápiť. Máš svoj pohľad a svoj názor, a čo píše nejaký Klaudius, Ti môže byť kľudne ukradnuté... 😉
Tak pre mňa ako užívateľa auta je prvá vec čo si všímam kabína, jak sa v tom sedí, koľko je v aute miesta, ako sa mi páči, akú variabilitu, celkovo, ako vyhovuje mojim potrebám. Až potom sa začnem zaujímať o to ostatné. Alebo ty ideš po motore, podvozku a je ti jedno, či v tom nesedíš ako skrčenec...? >😁
Inak, kámo, pokiaľ Ti moje priority a hodnotenia nevyhovujú, nemusíš sa nimi vôbec trápiť. Máš svoj pohľad a svoj názor, a čo píše nejaký Klaudius, Ti môže byť kľudne ukradnuté... 😉
Nenechaj sa Navtechom vytocit, to je jeho pracovná metóda. Jeho samozrejme v SUV vyssej triedy priestor vobec nezaujíma...
Nepamatuju VW nebo Škodu, ve které by si v poslední době někdo stěžoval na posaz. Naopak auta koncernu VW v tomhle ohledu určují měřítka v rámci mainstreamu. Rozsahy nastavení sedadel, volantu a celková poloha za volantem. O tom se některým francouzům může jen zdát.
Hmmm, asi proto jezdím v golfu, naprosto souhlasím, posez v něm je pro mě maximálně ideální. C4 se mi v tomhle vůbec nezamlouvala. Ale vše je subjektivní věc, co vyhovuje jednomu, tak nemusí vůbec sedět druhému.
Sakra už aby bylo POLOletí... přijede eso třídy. Fantastické POLO. Ve třídě to nyní bude dobře rozložené - mladej bujnej bejček asi zašilhá směrem k Fiestě a eurodrzek s vytříbeným vkusem, a to napříč generačním spektrem půjde zcela přirozeně pro POLO.
P.S. VW POLO, maximální auto :yes:
P.S. VW POLO, maximální auto :yes:
GTI tymto prispevkom tu rozprudis riadne peklo, uz sa tesim. >😁
Fakt je, ze v poslednej dobe je tu nejaka nuda. 😒
Fakt je, ze v poslednej dobe je tu nejaka nuda. 😒
Ta Fiesta ale vali co. Uz i v Italii je na druhem miste. >😁 :yes: :yes: :yes😒br />
Sebelepsi motor z pul auta cele neudela. 😉
Sebelepsi motor z pul auta cele neudela. 😉
Trochu sem si pohrál s jedním obrázkem, který to krasně vystihuje. >😁
[odkaz]
[odkaz]
Uncle GTI >😁 >😁 >😁 :yes: Tolik smíchu po ránu..
A to si neviděl co mám připraveno na Ádu 😉
Sem s tím, aspoň SZ. Mimochodem fotky zatím nemám, nějak jsem nestíhal a teď pro změnu jsem pučil foťák.
Dokazu si to predstavit, ale tesim se na realitu! 😄
No dobře chtěl sem počkat až tu Áda vypotí nějakou blbost ale... (mam i Avantima)
[odkaz]
[odkaz]
:yes: ale Uncle GTI je lepší 😉
A tady máš Avantima 😉 Je to láska >😁
[odkaz]
[odkaz]
>😁 >😁 Doufám, že nemáš mě >😁
>😁
skouknul jsem všechny tři kousky, parádička. Ale člověk aby si zavedl autocenzuru, aby nedopadl podobně >😒]
skouknul jsem všechny tři kousky, parádička. Ale člověk aby si zavedl autocenzuru, aby nedopadl podobně >😒]
Kámo, super >😁 :yes:
>😁 >😁 čoveče a já si toho všiml až teď... >😁 Vrků výborný... >😁 :yes:
Ale chtělo by to nějakou inspiraci na další >😁
Myslím, že na auto.cz o inspiraci nebude nouze >😁
Mal tam dať vrkuboj ako to nandávaš Astonovi Maritn DB9 na okruhu s Cliom. >😁 >😁
Popravdě to NENí až TAK nesmyslné, jak se to na první pohled může zdát 😉
>😁 8-s >😒] :no: :no:
Tak NEvím co tím AUT5O7R myslel, ale STÁLE platí, že to NEní až TAK nesmyslné, jak se to na první pohled může zdát 😉
Aha, Clio to nandáva Aston Martinu.
Ano, na NĚKTERÉ testovací dráze či okruhu se to MŮŽE stát ...
... TAKové "absurditky" se občas STÁVAJí (ale já osobně raději ty "ručně šité boty" = Aston - když si mám vybrat V ČEM sedět 😉
PS: Hmotnost je prostě DŮLEŽITÁ a PS/kg ještě DŮLEŽITĚJŠí a na "normální" jízdu NEní samozřejmě "o čem" diskutovat 😄
PPS: TOTÉŽ platí i "jinde", já "raději" jedu v Brumlovi a s V6 3.0, než v "naturbovaném" voze nižší střední s "ostrým" stejný výkonným dvoulitrem ... například 😉
... TAKové "absurditky" se občas STÁVAJí (ale já osobně raději ty "ručně šité boty" = Aston - když si mám vybrat V ČEM sedět 😉
PS: Hmotnost je prostě DŮLEŽITÁ a PS/kg ještě DŮLEŽITĚJŠí a na "normální" jízdu NEní samozřejmě "o čem" diskutovat 😄
PPS: TOTÉŽ platí i "jinde", já "raději" jedu v Brumlovi a s V6 3.0, než v "naturbovaném" voze nižší střední s "ostrým" stejný výkonným dvoulitrem ... například 😉
Už toho začínám mít po krk. Ty nepřestaneš lhát. Ukaž mi JEDNU větu, kde bych toto vyslovil. Předveď nám to, ČEKÁM...
problém. Tady hrajem prim spíše tvoje nevědomost a neaktuální informovanost…
Četl jsi jejich již klasický velký test Njezábavnější auta roku? Clio Cup předvedlo skvělé výkony, ve ketrých se umístilo i před Astona, IS-F a jiné borce, Scirocco sbíralo své rozbité zuby automaticky, protože to byly společně s IS-F absolutní propadáky. Nevysloužily si sice takou trapnou ostudu, jako loni Mercedes SLK Black Edition, ale i tak to stálo za pováženou.
Nemluvě o nadpozemských strojích Clio V6 či Mégane R26R. O Méganu prolhásili, že jako auto pro řidiče má jen málo rivalů. A to nejen mezi hatchbacky, ale na jakékoliv úrovni.
Takže příště pozor na jazyk…
Četl jsi jejich již klasický velký test Njezábavnější auta roku? Clio Cup předvedlo skvělé výkony, ve ketrých se umístilo i před Astona, IS-F a jiné borce, Scirocco sbíralo své rozbité zuby automaticky, protože to byly společně s IS-F absolutní propadáky. Nevysloužily si sice takou trapnou ostudu, jako loni Mercedes SLK Black Edition, ale i tak to stálo za pováženou.
Nemluvě o nadpozemských strojích Clio V6 či Mégane R26R. O Méganu prolhásili, že jako auto pro řidiče má jen málo rivalů. A to nejen mezi hatchbacky, ale na jakékoliv úrovni.
Takže příště pozor na jazyk…
Jo, ty myslíš test nejzábavnějších automobilů, který pořádá britský týdeník se stoletou tradicí, Autocar?
Kamaráde, to nejsou mé poznatky, ale stručný výtažek z testu. Jsi na lopatkách 😉
Příště lépe čti a měj trochu větší přehled...
Kamaráde, to nejsou mé poznatky, ale stručný výtažek z testu. Jsi na lopatkách 😉
Příště lépe čti a měj trochu větší přehled...
Čo takto Pierro? Hoci, to nie je o autách? Dal by si tam kočík, profesora Pierra a bublinu, v ktorej by bolo: Kľud maličký. 😉
>😁 >😁
>😁 >😁
Myslím, že mladí bejčci po téhle kategorii moc šilhat nebudou, což je možná škoda, nicméně já Fiestě na chuť zatím nepřišel, těch křivek a hran je tam až přespříliš, to spíše stará dobrá eurotrojka Polo, Clio a Corsa.
Clio je mimo a Corsa se postupem casu stala stejnou karikaturou sebe sama, jako hadraci v reklame na ni 😉
Nemáš voko, pájo! Podívej se na Clio opět a pořádně, díky faceliftu přišlo o tu podivnou masku z pofaceliftové Laguny II 8-s, která mi neseděla už na ní a dostalo do vínku perfektní Francouzský střih. Nemůžu si pomoc, ale ta Francie z Clia na mě přímo dýchá.
Ale videl jsem... Nepripada mi, ze by Cliu FL prospel, porad vypada tak nejak jako hracicka. Ze soucasne palety me oslovuje jen Megane, tedy tvarove.
Facelift Clia je tragédie 😒 a to jsem velký fanda Renaultu.
Musí mít tu správnou barvu, nejlépe a hlavně světle zelenou metealízu, ale i bílá je :yes:
Na živo sem ho ještě neviděl, uvidíme. U Renaultu se mě líbí světle modrá metalíza kterou teď dávají na poslední kusy Mégane II.
Jo, tak tuhle barvu vídám často na Grandtouru a pokaždé přemýšlím, že bych i rozbil prasátko pro takové pěkné kombi před koncem výroby.
Taky bych chtěl, celkem škoda, že až teď ty auta vyšperkují stříbrnýma klikama + příníky, stříbrná lišta v nárazníku... atd
nejlíp stejně vypadal stodvaciášek v liftu "M" v hořčičně hnědéééé...😄
Prostě hovňous válcoval co šlo... >😒] >😁
Prostě hovňous válcoval co šlo... >😒] >😁
Ale ne nejlepší byla verze S, s žehličkama a bez stahování zadních okýnek. >😁
ty jí snad ještě pamatuješ?? >😒]
Já v ni i jel >😁 A kamaráde můj strejda měl zelenou LS!!! Čtyři kulatá světla ala BMW, samolepka Kamei a Castrol, ekonoměr... sen každýho závodníka >😁
Myslím zelenou Pomme? Clio v této barvě jsem viděl, je to velice hravý vůz. Ale kliďánko si ho dokážu představit v červené, modré... nebo i v bílé.
Co se týká faceliftu, prvně jsem se ho obával, ale nakonec je povedený. A navíc, koresponduje s aurou a (GTI - ho milovaným >😒] ) tvaroslovím zbytku novinek modelové palety Renaultu.
Co se týká faceliftu, prvně jsem se ho obával, ale nakonec je povedený. A navíc, koresponduje s aurou a (GTI - ho milovaným >😒] ) tvaroslovím zbytku novinek modelové palety Renaultu.
třeba verze RS vypadá o 100% lépe než před faceliftem :yes:
To rozhodně :yes:
já potkal jedno F/L RS o víkendu. Jel proti mně a z dálky jsem si nejdřív myslel, že je to nějaký Smart ForFour s nějakými divnými světly...
Jinak zatím nejsem rozhodnut, jestli F/L lepší originálu, uvidíme časem
Jinak zatím nejsem rozhodnut, jestli F/L lepší originálu, uvidíme časem
a já potkal o víkendě poctivej stodvaciášek GLS před liftem. Už z dálky mi bylo podle jadrného zvuku jasné, že se blíží žihadlo, které nejen na té severní ale i jižní a všech ostatních smyčkách dá nějaké BMW 635CSi k olovrantu. Jen ten zvuk a to nemluvím o zamračeném pohledu, kvalitních plastech, chromech kolem světel a oken. Prostě klasik nejen po ránu. Tady to chce hodně citu a skutečně to znalecký, vyzrálý voko. A nejen to. Jen skutečnej českej kovboj (ne nějakej eurodrzek... 8-s ) dokáže ocenit tenhle škodylak... BRAVO stodvaciášek... 😉
Díky díky! Bavím se suprově! :yes: Jinak stodvaciášek to všem natře nejen na severní smyčce, ale i na jižní spojce! Tohle auto vždy hrdě vede kolonu a v dlouhým táhlým to všem ukáže!
Tak přecejen to jsou malá auta a čekat od nich hravý design je přecejen vítané. Nicméně co se týče "hračkoidního designu" tak kraluje Fobie II. Nicméně jsem asi jeden z mála, který facelift Clia uvítal.
Megane hlavně v bílé :yes: Ale taky Laguna Grandtoure GT v světlemodré metalíze není k zahození a černá normální Laguně tay sluší. No a Twingo v oranžové metle je pěkná stylovka.
Megane hlavně v bílé :yes: Ale taky Laguna Grandtoure GT v světlemodré metalíze není k zahození a černá normální Laguně tay sluší. No a Twingo v oranžové metle je pěkná stylovka.
ronaulte nepij... doktoři Pusenský, Hruška (ten především) Cvach, Blažej aspol. by ti to objasnili. I když se nad tím trochu zamyslím, nebyl Blažej vlastně Hondař?? (Civic II anebo už III??)
Jojo, Blažej byl Hondař, kupodivu i po 20 letech, to bych čekal že jakožto primář si pořídí aspoň Accorda, inu kulisáci to nějak neodhadli.
Já znám taky jednoho doktora ktery nám to tu objasní >😁
To ale asi nebude lékař co??? >😒]
někdy jsou hranice mezi lékařem a pacientem velice nejasné >😒]
Laguna Grandtour GT v černé, třeba ta Black Edition co mají pro domácí trh, to bych si nechal líbít :yes:
já ne. je otřesná... >😒] vzpamatuj se, začni na sobě makat a uvidíš jednoho dne budeš vrnět blahem nad dýzlovym apoštolem... >😒]
Přesně tak! Kuko nelži si do vlastní kapsy! To si říkáš eurodrzek?! >😁
Škoda že nejsem eurodrzek a tak mi nezbývá než pošilhávat po šikmooké Mazdě2 >😒]
A nemáš tak náhodou pokoj plný plakátů? A nehráváš na nintendu, pardon na playstationu? >😁
přesně tak..a taky mám na tváři obtisklé bazarové oplocení a následně tím čelem špiním výlohy autosalónů 😉
tak hošani já to mám jasný. Tepláky, adidasky od ťamanů, zlatej řetěz, holá hlava, jetá prémie z ingolstadtu. ulhanej jesm jak matelko před písemkou. takže co z toho vaplývá?? mistr základky v nintendu, kapsy švorcový, jazyk černej z olizování výloh... prostě bazarnick´á socka jak ze žurnálu... >😒] Tímhle zdravim ostatní švorcáky... >😁
bohužel, dottore mi už párkrát vystavil diagnózu, takže apoštol f naftě je pro mně jen plakát nad postelí, který mi připomíná co nikdy nebudu.... >😒]
..v článku, motorizace pro lidi, těžko bude stát polo s 1,2T 265.000,- stejně jako Clio 1,2T.
Další, GP atd. nabízejí svá turba jen ve sportovních modelech..??
Co to je za nesmysl, můžeš si ho koupit ke kterej výbavě chceš.
>😁 :no:
Další, GP atd. nabízejí svá turba jen ve sportovních modelech..??
Co to je za nesmysl, můžeš si ho koupit ke kterej výbavě chceš.
>😁 :no:
PS: Ale dívala jsem se v německém AutoBild na posledních 5 míst v dlouhodobých testech spolehlivosti na 100.000 km a myslíte že se někdy Lidové auto dožene v kvalitě výroby kvalitnější méně poruchovou německou, japonskou, korejskou, italskou ... konkurenci? 😉
Pěkný den 😄
PS: Jsou to vozy pro ... řekněme ... "JINOU skupinu kupujících" 😉
Vesměs ty "znalci" jsou rekruti právě z těch info ze speedů a spol.
PS: "Živě" si představuji kupce McLaren a Bristol a Bitter a Zagato atd. apod. jak "listují" časopisy typu Speed a spol. (KTERÝ z vozů si "vybrat/koupit") 😉
PPS: TADY se mnou NEsoupeřte, TADY NEmáte (ni malou) "šanci"!
"Nahoďte" téma designové změny na vw golf v posledních 15ti letech či "hokejočutálisty" a VÍTĚZSTVí je "vaše" 😄
PS: Zcela BEZ urážky, asi "nesplňujete" ni JEDEN ze tří "bodů" pro VLASTNICTVí takového vozu.. >😒]
PPS: My "tuctovější/prostší/chudší" volíme jako varianty Brislo vozy Alpine, AMG, McLaren a snad i Maserati apod. - co "preferujete" (dle obrázků) v kategorii vy? 😉
"Těše se v odpověď" přeji pěkný den 😄
Ten můj je "milý/hodný/inteligentní/ vzdělaný/zná Bristol/vychovaný" - no PODíVEJTE se na sebe do zucadla ... VYPADÁ to snad že máte MODROU krev? 😄
PS: Já sice CHÁPU, že byste mne chtěl "za tetičku" (co by auta půjčovala), ale ne Ne a NE!
A to jak VLASTNí tetičce říkáte: "tetka" - no :no: ;-\
PPS: Ta vaše POSLEDNí větička o ".. šustění" - ta je na mne asi moc MODERNí ... nešlo by to (trochu) "staročesky"? 😉
... že své tetičce říkáte "tetka" 😉
PS: NE všude to funguje ... jako u vás doma, NE všem můžete ... "tetka" říkat, víte? To vám maminka NEřekla? 😉
Abych NEzapomněla, v práci mne oslovujte - tak jako všichni - mým pravým (druhým) jménem Cruella!
PS: Haydn? Vysoce OCEŇUJi!
PPS: Já mám MOC ráda jeho klavírní tria :yes: 😄