Novinky

Zpět na článek

Cadillac Elmiraj: Vize budoucnosti (+video)

11 komentářů

Lukin3
Na Cadillacu Elmiraj se nově objevilo také nové logo. :yes:
Ghostyx
Jedním slovem: fantastické! :yes: :-!
Mig_35
UFO přistálo. V něčem takovém bych asi neměl odvahu jezdit😄
Anonym
nádhera, absolutní dokonalost
jajoji
pokud jej takhle budou vyrabet tak sis jej koupim!
sargis
pekne profiluje svoj rezany dizajn. Skoda, ze vela napadov (V16) a dizajnovych prvkov kedysi koncilo v komercnej osekanosti a priemernosti. Nie je nic horsie ako vymakana studia demonstrujuca potencial firmy a potom vysledny produkt alias blby manazment. Posledne modely mi davaju nadej, ze sa to lepsi. :yes:
Skipper
Smekám. Krásné a přitom svébytné auto. Je to Američan každým coulem a vůbec se designem nesnaží cpát Evropanům někam. Proti současným generacím příjemná změna. Jestli v podobném duchu udělají velký sedan, tak to bude krása.
Dinar
a ještě lepší by to bylo bez lpění na nutnosti auto podélně "přepůlit". Tenhle nápad už se v designu cadillacu vyčerpal, přežil. Jako celek se mi to líbí, jakkoliv myslím, že reálné modely odvozené z této studie půjdou nohama mnohem více na zem. :yes:
PERNO
krása, toto keby vyrábali v tejto podobe tak sa to určite bude predávat!
PTS
Klidně mě zavalte palci dolů, ale to auto na těch statických fotkách vypadá jako [odkaz] , když nepočítám interiér, tak se mi líbí jen z tohoto úhlu [odkaz] . :-! Chtělo by to živý kontakt a "ošahat si ho"... PS. Takto si představuju "minimalistický a ostrý" design, né tak, jak nám to podává Škoda >😒]
jagprg
Bravo Cadillac! To se da uz rict desing. Dokonalost sama!