Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
R32
4
vraj útulný >😁 tam je hádam z plastu aj čelné sklo... 8-s
SCHROJF
2
Uz tam chybaju iba plastove sedacky... 😉
Blue Sun
5
Jasne... A Fabia za dveste ma komplet interier potazeny kuzi, co?
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tak pokiaľ si mieril na mňa tak ja som narážal hlavne na text teda úsmevný výraz "útulný interiér"... 8-s Prečo by si tu ľudia nemohli napísať svoj subjektívny názor na akékoľvek téma? Vyjadrovali sme sa predsa k tématu tj. k autu ku ktorému je článok, nerozoberali sme či je to auto ako také blbosť alebo nie... Samozrejme pre cieľové trhy to bude zaujímavé a za dané prachy prečo nie. Tak čo tu riešiš aké auto by sme postavili my? ;-\ :no:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
vsp
Nevypadá to špatně.
Ale úspěchem v Evropě bych si nebyl jistý, když výbavu doplní na evropské minimum (ESP, airbagy), tak se taky můžou dostat nad Sandero (tj. +30.000Kč). A pak už by to takový trhák nebyl.
Navíc kanibalizovat si v rámci koncernu Datsun-Nissan-Renauld-Dacia?
Ale úspěchem v Evropě bych si nebyl jistý, když výbavu doplní na evropské minimum (ESP, airbagy), tak se taky můžou dostat nad Sandero (tj. +30.000Kč). A pak už by to takový trhák nebyl.
Navíc kanibalizovat si v rámci koncernu Datsun-Nissan-Renauld-Dacia?
IcePickLodger
celkom nerozumiem, preco aliancia vracia na scenu znacku Datsun...nestaci, ze ma v portfoliu lacne znacky Lada, Samsung a Dacia? nebolo by preto efektivnejsie (aj z marketingoveho hladiska) tlacit na trhoch Indie a Indonezie povedzme Daciu? ine koncerny (GM, Ford, Chrysler) naopak v predoslych rokoch riadne ocesali svoje portfolio, kedze "udrzba" privelkeho poctu znaciek je dost nakladna a pracna...fakt nechapem :no:
Naprosto souhlasím, ale asi jde bohužel o to jméno, které má pravděpodobně na daných trzích větší jméno než třeba Dacia, která by vystačila.