Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Porsche prodává ženám v USA dvakrát více aut, vyplácí se Šarapovová?

Porsche jako značka pro ženy? Nová strategie prý nese ovoce, ze showroomů značky odjíždí dvakrát více žen, než kdykoli dříve. Hádejte, jaké auto se jim líbí nejvíce...
Zpět na článek
22. 8. 2013 14:52
Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
Většina chlapů má pořád dojem, že se ženám líbí roztomilá a malá autíčka, ale když se jich pak doopravdy zeptáte, tak jsou to samé Q7ky, Range Rovery, X5ky, Touaregy a Cayenny. To jednoduše proto, že mají ženy rády pocit bezpečí kolem sebe a většího jízdního komfortu. Nějaké další otázky na ženy? :-)
Rozbalit vlákno
7
Avatar - 3_diamanty
22. 8. 2013 15:45
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
absolutny suhlas... zenske auta uz dnes nie su miniauta .... zenske auta su jednoznacne drahe a velke SUV..... este som pomaly nevidel cayenne s chlapom za volantom.... vzdy su za nim nejake 50 kilove mini zienky podobne RAVka, Touareg.... chlapske auta su tak mozno pajero, discovery... nejake to Mko GLko.... inak su to same zenske za tymi SUVeckami dnes.... o to vacsi dovod davat bacha.... minule mi jedna na starej RAVke sla doslova stredom cesty pre domnou..... kludne cez dva pruhy stredom a vliekla sa.. az ked som zatrubil stiahla sa.... a vtedy som videl ze jasne ... zenska na volantom SUV.... totalne asi prd videla z auta a neviem ci si neuvedomovala ze ide akosi cez dva pruhy stredom... no proste zenska..... clovek by neveril... treba na SUV dnes pozor davat aj pri ich predbiehani a byt si isty ze vas ich vodic vidi... je za nimi vela zien a tie su postrachom velakrat na cestach a aj z nemozneho spravia horror na ceste...
Avatar - Barrichello
22. 8. 2013 16:00
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
Jo Volva se přestaly prodávat a ženy začly kupovat Porsche.

V USA vůbec ženy nejezdí v tom v čem tady v evropě - uvádělo se že u Chrysleru Sebring generace 2001-2006 tvořily ženy coby zákaznice u kabrioletů 35% a u sedanů 60%.

A to byla slušná čísla, protože v té době byl Sebring neprodávanějším kabrioeltem v USA bez rozdílu značek a pořážel i Mustanga.

A Voyageru (usa Town and Country) se přezdívalo soccer mumm car, ten řídily ženy z 70%.
22. 8. 2013 16:53
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
Takhle paušalizovat nemohu. Znám členky obou táborů. Například máma má ráda malá auta. F500/ Mini Cooper malá.
22. 8. 2013 23:23
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
Není to spíš tím, že si žena představí majitele(resp. muže který jí takové auto koupí) jako člověka který má peníze? A vybaví se jí hned spousta věcí jako drahé kabelky, dopňky a tak? >:D Podle mě si i ženy myslí, že když je auto tak malé (MINI, 500) musí být i tak levné, když to přeženu, že stojí třeba jako Dacia? Třeba sestra se mě nedávno ptala, proč nejezdí víc F500, že musí být strašně levné, když je tak malé.
23. 8. 2013 01:25
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
To jen projektujete. Není fér vidět za každou ženou zlatokopku. Ženy prostě (podle mých zkušeností) vidí auta jen jako předměty a tudíž je pro ně hlavní bezpečnost. Tu nabízí samozřejmě zejména SUV.
23. 8. 2013 09:57
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
Dobře, tak asi je to přehnané. Ale kolik jsi viděl takových průměrných, nebo nehezkých slečen v luxusních SUV? Já si nevzpomínám, že bych za poslední dobu takovou potkal. A s tou bezpečností, to se řeší o článek vedle, to nemá cenu zatahovat ještě sem :-)
23. 8. 2013 10:03
Re: Samozřejmě, že je největší zájem o Cayenne.
Každý je jiný, má jiné znalosti a jiný přístup k věci. Máma víc reaguje na to, jak auto pracuje, než kolik má okolo sebe plechu. Žádné auto nepovažuje za bezpečné. Plus u velkých aut má vždy pocit, že je bude mít problém zvládnout. Což samozřejmě neplatí, ale vnímá to tak.
Avatar - PTS
22. 8. 2013 16:04
Oprávněný strach
Nechci tu dělat separaci pohlaví, ale když vidím blondýnu v Q7, která snad ani kolem sebe nevidí, tak mám docela strach se k silnici vůbec přiblížit :-! A o to větší strach mám, když se kouknu na to, co se stane s průměrným autem (Octa a spol.) když to do nich napere třeba Cayenne.
Rozbalit vlákno
0