Novinky
OndraH
2
Doufám jenom na okruhu, jinak musím říct blbe. :-!
OndraH
2
Koukám že tu dává mínusi nějakej vykastrovanej blbec, který by měl vrátit řidičák když nerespektuje rychlost.
Choochoo
12
Nepise tam nahodou v Nemecku? 😉
Dominik.
7
Radši čti celej článek a ne jen titulek :-!
samael
5
Chlapče nešťastná,to si opravdu myslíš,že 250 občas jezdí a "mínusi" ti dávají jen vykastrovaní blbci? >😁
webpaja
7
Pěkná cešťýn!!! Se nedivím, že si nedokážeš přečíst celej článek... 😄
figurka
0
A ty by jsi se měl vrátit na základku a naučit se číst.
ryccardo
0
zase to nedramatizuj. Když je volná dálnice tak se to dá vyzkoušet i u nás. Musíš si vyčíhnout moment kdy nic nejede, pak o nic nejde.
ja s vobycejnou oct 230 podle tacho, s pasatem 260
On hrdina asi neni, ale ty jsi teda frajer, klobouk dolu >😁
slapnout na plyn když jede auto rovne za zadny hrdinstvi nepovazuju.
to bylo silenejsi, když sem kdysi davno zkousel v obycejnym kadetu 170. pak sem chvili jezdil v kadetu gsi a tam nebyl problém 200. doted na to auto vzpominam jak bylo krasne citelny, na snehu s nim byla radost jezdit. dnes vubec netusim co se s autem deje..
to bylo silenejsi, když sem kdysi davno zkousel v obycejnym kadetu 170. pak sem chvili jezdil v kadetu gsi a tam nebyl problém 200. doted na to auto vzpominam jak bylo krasne citelny, na snehu s nim byla radost jezdit. dnes vubec netusim co se s autem deje..
Osobne je mi jedno kolik kdo z ceho vytahnul. Preji mu at si to uzije. Docela me ale sere, kdyz clovek pak cte, jak to nejakej maco na horizontu pri predjizdeni napral treba do protijedouciho auta. Radsi nebudu psat co mu preji.
[odkaz]
[odkaz]
Tak jsem mrknul na ten odkaz a ze všeho nejvíc mě zaujal komentář rozhořčeného proletáře,který za nehodu viní "pravicovou vládu". ;-\
To si nesmíš tak brát, tupounů je tolik že by ses uzoufal a stejně by to nepomohlo >😒]
Kdyby to nebylo u Třeboně ale u Bechyně třeba bysme se dozvěděli že za to může sám Arciďábel Kalousek >😁
Kdyby to nebylo u Třeboně ale u Bechyně třeba bysme se dozvěděli že za to může sám Arciďábel Kalousek >😁
a on to je DS5
Najprv Felícia , potom RR , Rapid a teraz DS5 .... Dosť zaujímavé striedanie áut 😉
Inak význam článkov takého zameranie veľmi nechápem 😐
Inak význam článkov takého zameranie veľmi nechápem 😐
Z auto.cz se opravdu stává svět motorů... 8-s
Naštěstí víme, že Petr Koukal jel 250km/h a že se v roce 2010 léčil z rakoviny varlat.
Moje predikce je, že dříve zapálená skupina zdejších čtenářů a diskutérů se pomalu přesune jinam. Ale kam? Máte tipy?
Naštěstí víme, že Petr Koukal jel 250km/h a že se v roce 2010 léčil z rakoviny varlat.
Moje predikce je, že dříve zapálená skupina zdejších čtenářů a diskutérů se pomalu přesune jinam. Ale kam? Máte tipy?
zůstane se tady, ale bude se diskutovat o fotbale. Třeba mě fakt nas*al Darida. Ten pitomec chce jít z Plzně do Freiburgu? To mám dost.
Jdi za svetlem >😒]