Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Petr Koukal: Z Audi už jsem vytáhnul 250 km/h

33 komentářů

OndraH
Doufám jenom na okruhu, jinak musím říct blbe. :-!
OndraH
Koukám že tu dává mínusi nějakej vykastrovanej blbec, který by měl vrátit řidičák když nerespektuje rychlost.
Choochoo
Nepise tam nahodou v Nemecku? 😉
Dominik.
Radši čti celej článek a ne jen titulek :-!
samael
Chlapče nešťastná,to si opravdu myslíš,že 250 občas jezdí a "mínusi" ti dávají jen vykastrovaní blbci? >😁
webpaja
Pěkná cešťýn!!! Se nedivím, že si nedokážeš přečíst celej článek... 😄
figurka
A ty by jsi se měl vrátit na základku a naučit se číst.
ryccardo
zase to nedramatizuj. Když je volná dálnice tak se to dá vyzkoušet i u nás. Musíš si vyčíhnout moment kdy nic nejede, pak o nic nejde.
Recii
at si jede 250 kde chce když při tom ohrožuje pouze sám sebe a ne někoho dalšího
topten
ja s vobycejnou oct 230 podle tacho, s pasatem 260
Choochoo
On hrdina asi neni, ale ty jsi teda frajer, klobouk dolu >😁
topten
slapnout na plyn když jede auto rovne za zadny hrdinstvi nepovazuju.
to bylo silenejsi, když sem kdysi davno zkousel v obycejnym kadetu 170. pak sem chvili jezdil v kadetu gsi a tam nebyl problém 200. doted na to auto vzpominam jak bylo krasne citelny, na snehu s nim byla radost jezdit. dnes vubec netusim co se s autem deje..
Choochoo
Osobne je mi jedno kolik kdo z ceho vytahnul. Preji mu at si to uzije. Docela me ale sere, kdyz clovek pak cte, jak to nejakej maco na horizontu pri predjizdeni napral treba do protijedouciho auta. Radsi nebudu psat co mu preji.
[odkaz]
samael
Tak jsem mrknul na ten odkaz a ze všeho nejvíc mě zaujal komentář rozhořčeného proletáře,který za nehodu viní "pravicovou vládu". ;-\
Hammunasakra
To si nesmíš tak brát, tupounů je tolik že by ses uzoufal a stejně by to nepomohlo >😒]
Kdyby to nebylo u Třeboně ale u Bechyně třeba bysme se dozvěděli že za to může sám Arciďábel Kalousek >😁
Choochoo
Pravda je, ze moralka hodne upadla, pac si spousta lidi plete demokracii s tim, ze si muzou delat co chteji.
Vinit vladu je ale mimo, nekteri lidi to proste nechapou, ze uz nam tu strana par let nic nenakazuje a nelajnuje 😉
Joab
Já 360, s kámošovou Fiestou. Do dlouhýho táhlýho, na horizontu polítla dobře 30 metrů, vole.
Maranello
Jedině, když tě vezla Policie s R36 a to kdoví jestli, žádnej jinej Passat tolik zdaleka nejede....
IPace
ja jednou z Boeingu dostal i 960km/h, hééč >😁
Hammunasakra
:yes: >😁
holden_holden
a on to je DS5
Hammunasakra
:yes: >😁 >😒]
Choochoo
Taky jsem si rikal, jak ta Audina vypada moderne a ono je to neco jineho. Kdyz se umi napsat nadpis tak se da reklama udelat uplne jinemu autu 😉
Aladeen
Najprv Felícia , potom RR , Rapid a teraz DS5 .... Dosť zaujímavé striedanie áut 😉
Inak význam článkov takého zameranie veľmi nechápem 😐
Hammunasakra
Levně to zaplní to stranu v časopise? >😁
positivemind
Z auto.cz se opravdu stává svět motorů... 8-s

Naštěstí víme, že Petr Koukal jel 250km/h a že se v roce 2010 léčil z rakoviny varlat.

Moje predikce je, že dříve zapálená skupina zdejších čtenářů a diskutérů se pomalu přesune jinam. Ale kam? Máte tipy?
kexxik
zůstane se tady, ale bude se diskutovat o fotbale. Třeba mě fakt nas*al Darida. Ten pitomec chce jít z Plzně do Freiburgu? To mám dost.
novice
Jdi za svetlem >😒]
positivemind
Bohuzel mne na tehle planete nechali a ja musim zit s individui konzumujicimi informace z podobnych clanku :😉
novice
Nemusis 😉
holden_holden
nechapu proc blokujou domenu auto.cz klidne by mohli mit aznp.cz
Hammunasakra
Asi protože je jejich. Auto.cz a Svět motorů je jeden majitel >😒]
Hammunasakra
Docela dobře se čte autoforum :yes: