Frankfurt 2013
Vypadá to slušně. Myslím, že jim došlo, že čím víc dospěle a hodnotně bude Duster vypadat, tím více zákazníků má šanci přitáhnout. Ze mě určitě :yes:
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
za mě nic moc, mě víc oslovuje kabátek, který navléklo nové Terrano.
Duster mi pořád připomíná ty cca 10 let staré Tucson/Santa Fe. Tak se mi nelíbily, že když potkám Duster, okamžitě si je vybavím.
Duster mi pořád připomíná ty cca 10 let staré Tucson/Santa Fe. Tak se mi nelíbily, že když potkám Duster, okamžitě si je vybavím.
Páči sa mi že tento facelift sa nijak nesnaží zjednocovať dizajn s ostatnými modelmi Dacie. Je to len o prepracovanejšom dizajne a rôznych zlepšeniach (verím, že hlavne vo vnútri), ale stále vychádzali z pôvodného návrhu.
Renault to dobre vymyslel, ponúkol low cost západu a keď tam zaznamenal úspech, pomaly auto zlepšuje. Zámer postaviť novodobý Renault 4 sa v podstate podaril. :yes:
Renault to dobre vymyslel, ponúkol low cost západu a keď tam zaznamenal úspech, pomaly auto zlepšuje. Zámer postaviť novodobý Renault 4 sa v podstate podaril. :yes:
suhlasim.....
a to je presne chyba dnesnych automobiliek ze jednotlive modely schvalne faceliftuju a robia tak aby sa navzajom vsetky na seba podobali... mne sa napr paci ze duster sa nijako v nicom nepodoba na sandero alebo sportage na rio.... paci sa mi to.... ale napr audi Q5 je spredu rovnake ako vsetky audiny a to sa mi nepaci...
samozrejme iste poznavacie znaky musia byt medzi modelmi ale ked su modely takmer rovnake a lisia sa len dlzkou ( audi ) tak to je uz kus moc.... to sa mi nepaci
a to je presne chyba dnesnych automobiliek ze jednotlive modely schvalne faceliftuju a robia tak aby sa navzajom vsetky na seba podobali... mne sa napr paci ze duster sa nijako v nicom nepodoba na sandero alebo sportage na rio.... paci sa mi to.... ale napr audi Q5 je spredu rovnake ako vsetky audiny a to sa mi nepaci...
samozrejme iste poznavacie znaky musia byt medzi modelmi ale ked su modely takmer rovnake a lisia sa len dlzkou ( audi ) tak to je uz kus moc.... to sa mi nepaci
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Článek řeší jenom exteriér, ale podle mého je u tohoto faceliftu nejdůležitější interiér.Ten je podle mě tragicky zastaralý už od doby uvedení na trh a nutně potřebuje změnu, za mě to je věc, kvůli které bych si Dustera nekoupil. Na kompletní uvedení se moc těším , ať už kvůli nové výbavě, tak kvůli interiéru a jsem moc rád za 1.2tce, které se má pod kapotou objevit. Absence se rozumného benzínu mi na Dusteru taky chyběla 😄
P.S. zaujímalo by ma, či faceliftovaný duster bude mať v reále o toľko zvýšenú svetlosť oproti predfaceliftovanému, ako je to na obrázkoch, alebo je to len nejaká špeciálna výbava, prípadne render ktorý ma zaujať.
[odkaz]
mne teda vôbec nie.
Podle mě může rozdíl udělat i verze 4x4, ale netuším, jestli o tolik.