Novinky
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Tohle tvrdi jen veteranisti. Kdo ma rad moderni design, koupi za deset let zase moderni design, zadnou Felicii, Skodu 120 😉
ok,tak inak...je lepsie namiesto strkania sa do *** pozriet sa co sa bezne robi,ale rozumiem,ze nie vzdy sa to naozaj hodí...jak pisal twistedTSD...ale opacne
Auto.cz bezne porovnava O2 a i40
[odkaz]
[odkaz]
Svet motoru i40 vs O3
[odkaz]
AutoBild
O3 vs C-Klasse!!! [odkaz]
O3 vs Passat!
[odkaz]
Ked to robia ostatní,je to v poho...ked Hyundai...tak je to problem!
Auto.cz bezne porovnava O2 a i40
[odkaz]
[odkaz]
Svet motoru i40 vs O3
[odkaz]
AutoBild
O3 vs C-Klasse!!! [odkaz]
O3 vs Passat!
[odkaz]
Ked to robia ostatní,je to v poho...ked Hyundai...tak je to problem!
Uprimne,ked si vezmem ponuku sucasnej Mazdy6 ci aj novej 3ky (staci im par motorov v roznych vykonnostnych verziach)...tak mam pocit,ze OIII moze mat hocikolko TSIčiek ci TDíčiek,nevidim ziadny benefit ponukania mnozstva motorizacii,ked za reč stoji jedna a oproti ostatnym je mnoho vela dalsich alternativ,netrpiacich spolahlivostou.
pokial si si zobral z mojho prispevku len toto,tak je to zase typicke...pre tu druhu stranu 😉
no ja neviem ako to tam v cechach s hyundaiom mate... u nas tuto znacku vnimame v pohode ... momentalne je dokonca uz tretia pred kiou ktoru predbehla...
kde ses flakal ho*vado? dlouho si se tu nevobsiral. ze by gti oslik zavelel do zbrane?
Neni to tak davno,co nemci a aj Skoda mali v ponuke ledva 1,9TDI...ano Korejci maju sice paierovo slabu 1,7CRDi...slaba ponuka ale mam pocit,ze rok,dva mozno tri a mame tu silnejsie verzie (spominalo sa biturbo 1,7CRDi) a zase budu mat koncernisti (a ostatni) o argument menej...