Frankfurt 2013
sargis
0
nevie, ako to zakaznici prijmu. Nastupca Fusionu to asi nebude na 100%, to bolo jednoduche auto, na zaciatku sa mi nepacilo, potom som mu prisiel na chut. Ani toto sa mi nepaci, spredu to nie je Ford-MArtin ako ostatni clenovia rodiny. No, snad to pomoze Fordu v B triede po slabom rozbehu B-Maxu. Zato Fiesta ide :yes:
to dufam bude mat len za priplatok.... lebo ako mestske priblizovadlo na furikovanie a lietanie po meste mi ta trciaca rezerva pri parkovani pride ako dost velka prekazka a a dost to predlzuje dlzku auta... nebude to zrovna prakticky doplnok pre majitela ktory do tereneu v zivote nepojde a v meste mu to bude pri cuvani vzdy zavadzat...
auto ako take.. co na to povedat... proste ford.... ten ma uz s nicim neprekvapi co sa tyka dizajnu ... mame tu dalsiu zrudicku po boku focusu mondea a B maxu... dalsi 4 ,musketier s plastikou ktory sa nema sancu stat dizajnovym kralom.... ale prakticky to nemusi byt zle auto.... vsetko bude zavisiet aj od ceny.... lebo taky capture sa mi zda rozhodne lepsi a krajsi a podobne aj novy soul....
😉
auto ako take.. co na to povedat... proste ford.... ten ma uz s nicim neprekvapi co sa tyka dizajnu ... mame tu dalsiu zrudicku po boku focusu mondea a B maxu... dalsi 4 ,musketier s plastikou ktory sa nema sancu stat dizajnovym kralom.... ale prakticky to nemusi byt zle auto.... vsetko bude zavisiet aj od ceny.... lebo taky capture sa mi zda rozhodne lepsi a krajsi a podobne aj novy soul....
😉
"zrudicka" po boku Mondea? tebe sa nove Mondeo nepaci? mne rozhodne ano...100x viac ako napr. novy Outlander - nechutny designovo nevyvazeny blivajz, ktory si nie tak davno ospevoval. kazdopadne EcoSport sa znova riadne vyzorovo odlisuje, co si na novych autach cenim. nikoho a nic nekopiruje a ani nekanibalizuje na dizajne ostatnych typov znacky, ako to robia viacere aj renomovane koncerny
mondeo s maskou z astona pre mna nikdy nebude zaujimave mondeo.... vo vnutri je pekne ale to je u mna tak vsetko... fordy ma nikdy velmi nezaujimali a nadalej su mi srdcu vzdialene aj vdaka ich dizajnu .... tak ako tebe je vzdialeny outlander..... [odkaz] ktory sa mne mimochodom paci .... ved kazdemu sa paci nieco ine .... na tom nie je nic zle 😉
vratme sa k ecosportu😒br />
trosku mi to auto pride uzke a vysoke..... mozno v brazilii je to s tou rezervou na kufri frajerinka ale v eu su ine standardy a ako mestske auto to bude mat dost tazke po boku capturu mokky 2008micky a dalsich ktore este len pridu.... problem vidim prave v koncepcii ktora nie je zla ( pre okolity svet ) ale v eu sa taketo nieco uz nenosi... auto je dost vysoke ... uzke ( kabina )... fakticky aj dost male... taky capture bude do mesta daleko sikovnejsi o tom bez debaty
:yes:
vratme sa k ecosportu😒br />
trosku mi to auto pride uzke a vysoke..... mozno v brazilii je to s tou rezervou na kufri frajerinka ale v eu su ine standardy a ako mestske auto to bude mat dost tazke po boku capturu mokky 2008micky a dalsich ktore este len pridu.... problem vidim prave v koncepcii ktora nie je zla ( pre okolity svet ) ale v eu sa taketo nieco uz nenosi... auto je dost vysoke ... uzke ( kabina )... fakticky aj dost male... taky capture bude do mesta daleko sikovnejsi o tom bez debaty
:yes:
Taky si myslím, že tohle uplně velou díru do světa neudělá...aspoň ne v evropě ;-\
Starý Fusion byl populární kvuli cena/výkon(prostor). Ale tenhle Ecosport bude pěkně drahý na, co nabízí. Ale to samé podle mě Mokka a prý se prodává dobře.
Jinak Osobně nový Ford Mondeo je krásné auto, jak z venku tak i zevnitř. ala, jak bylo napsáno je to věc vkusu. Pro mě obecně japonský design je zpatlanina. Je pár vyjímek Honda Civic "Ufo" i po letech nevypadá zle. A nové Mazdy mají styl. Ale Toyota, a spol jsou zplácaniny😡
Starý Fusion byl populární kvuli cena/výkon(prostor). Ale tenhle Ecosport bude pěkně drahý na, co nabízí. Ale to samé podle mě Mokka a prý se prodává dobře.
Jinak Osobně nový Ford Mondeo je krásné auto, jak z venku tak i zevnitř. ala, jak bylo napsáno je to věc vkusu. Pro mě obecně japonský design je zpatlanina. Je pár vyjímek Honda Civic "Ufo" i po letech nevypadá zle. A nové Mazdy mají styl. Ale Toyota, a spol jsou zplácaniny😡
ecosport ako taka imidzovka pre argentinu a braziliu kde si nim miestni majitelia splnia sen o "terenaku" za babku moze fungovat ....ale len v juznej amerike.... nenapada ma jediny racionalny dovod prreco by mal europan uprednostnit tento fod pred capturom alebo soulom.... akokolvek porovnavam udaje aj razvory kufor.... sirku auta... vysku... dizajn.... celkovy imidz.. stale mi ford vychadza posledny v porovnani s konkurenciou .... navyse je aj najmensi zo vsetkych konkurentov aj razvorom aj kufrom.. to uz radsej sandero stepway... vyzera lepsie je prriestrannejsie a bude podstatne lacnejsie a spravi rovnaku sluzbu ako tento fordik a v terene ho doslova prevalcuje.... a nepotrebuje k tomu ani "rezervu na kufri" aby bola terennejsim autom .....
samozrejme komu sa paci ten si ho kludne kupi.... o tom to je... mame moznost vyberu.... avsak mne ford nedava jediny dovod preco by som mal kupovat prave ecosport ked konkurencia je vo vsetkom lepsia, krajsia a mozno aj lacnejsia
Mondeo je zvnutra ok.. paci sa mi.... ale zvonku nie... nevravim ze je to zle auto... bude urcite na spici v triede ale mne osobne sa exterier mondea nepaci az tak ako niektore ine auta v tejto triede.... taky P508 kombik je podla mna nadalej ovela krajsim autom a osobitejsim... ale to zase mozeme polemizovat .... kolko ludi tolko chuti.... viem
samozrejme komu sa paci ten si ho kludne kupi.... o tom to je... mame moznost vyberu.... avsak mne ford nedava jediny dovod preco by som mal kupovat prave ecosport ked konkurencia je vo vsetkom lepsia, krajsia a mozno aj lacnejsia
Mondeo je zvnutra ok.. paci sa mi.... ale zvonku nie... nevravim ze je to zle auto... bude urcite na spici v triede ale mne osobne sa exterier mondea nepaci az tak ako niektore ine auta v tejto triede.... taky P508 kombik je podla mna nadalej ovela krajsim autom a osobitejsim... ale to zase mozeme polemizovat .... kolko ludi tolko chuti.... viem
topper, jasne, suhlasim, ze kazdy mame iny vkus, v tom je to caro pestrosti. ale porovnavat Ford (v podstate akykolvek) sokonca s Daciou (akoukolvek), to si uz asi trochu prehnal 😄 medzi parametrami, ktore spominas, dost silno zabudas na dost podstatne (aspon pre mna) - kvalitu, spolahlivost, image. a na Ford z tohto pohladu nema nielen Dacia (o tej sa vuobec nebavme, to su auta pre ludi, co bud nemaju dost penazi, alebo su im vsetk yauta a motorizmus ako taky uplne ukradnute, pouzivaju tu krabicu na kolesach vylucne na priblizovanie), ale ani ziadny Frantik. ja mam (aj) Forda a som s nim maximalne spokojny. jazdne vlastnosti s Francuzmi total neporovnatelne. preto som si ho kupil. aj ked to mozno nebolo najlacnejsie auto v ponuke daneho segmentu...
No zrovna tento model je lowcost od Fordu, tak proč ho s Dacií neporovnat. Ford patří poslední dobou mezi nejlevnější značky v Evropě. Třeba Fiesta se dá pořídit hodně levně. I přes tvoje řeči o frantících si je hodně lidí ochotno připlatit za dražší konkurenci - třeba Clio. Asi vědí proč. 😄
lowcost? ceny ani presne technicke specifikacie este nepozname, tak si pockajme. neviem, ako u vas (velky rozdiel v tom urcite nebude), ale na Slovensku je identicky vybavena Fiesta (bavme sa povedzme o nejakej strednej urovni vybavy) najdrahsia spomedzi trojice Fiesta-Clio-C3 (cca o tisic EUR). v celej Europe to bude zrejme podobne. a detto plati aj o trojici Focus-Megane-C4...no a samotny fakt, ze tak Fiesta, ako aj Focus su najpredavanejsie europske auta vo svojich segmentoch, tiez poukazuje na to, ze ludia dobre vedia, preco si priplatit....aj ked netvrdim, ze to, co robi najvaecsia masa, je vseobecne vzdy to najrozumnejsie 😄 ale uz ak mame pouzivat cisla, tak ich skusme aj zdravo interpretovat.
V Evropě je Fiesta levnější než Clio o cca 3 000 Euro. I přesto výrazně dražší Clio ztrácí na Fiestu jen pár set registrací. Jeden měsíc vede Clio, jiný Fiesta. Pokud jde o Slovensko, tak i tam je Fiesta levnější než Clio. Třeba Clio 1.5 dCi 75 je při stejné výbavě o 2 000,- Euro dražší než Fiesta 1.5 TDCi 75. Mimochodem i ten Focus je na Sleovensku levnější než Mégane. Ecosport se už ve světě prodává, tak není problém ho zařadit.
Vieš topper, to je tak. Myslím si že vonkajší dizajn riešia najviac tí, ktorí sa na to auto pozerajú niekde v garáži alebo na parkovisku, resp. showroome. Ale našťastie je mnoho "zapálených" vodičov čo v tom budú hlavne jazdiť a nie očumovať. Myslím si že práve táto skupina užívateľov-vlastníkov vôbec nebude riešiť ako ktorý model od Fordu vyzerá z vonku. Títo ľudia včetne mňa riešia hlavne vnútorný priestor, ako sa s ním po erg. stránke vedia zžiť ale hlavne jazdné vlastnosti, dynamiku a spoľahlivosťou. A po tejto stránke sa môžu Fordy smelo postaviť nielen európskemu mainstreamu. Jazdia skvele v každej triede, dynamika, spotreba a spoľahlivosť na porovnateľnej úrovni. Za mňa má Ford jednoznačne palec hore, lebo ako už niekto vyššie napísal, po nikom sa neopičí, je originálny, jazdí suprovo za primeranú a rozumnú cenu.
je to obycejnej preplacanej hnus 😄
no ak by som vyberal auto takehoto typu asi by som par mesiacov pockal a kupil tuto krasku: [odkaz] .. ktora ponukne o 5cm vacsi razvor... sirsi a dospelejsi interier... nizsie sportovejsie proporcie a aj vacsi kufor a v neposlednom rade aj isty imidz .... a mozno nebude ani drahsia ako ford .... vsetko je otazkou priorit... ale tento vyzorom terenne sa tvariaci ford na malych kolieskach ktory je vysoky.... neterenny a navyse dizajnovo dost podivny mi nedava velky zmysel... ci uz soul... mokka... captur a dalsi.... vsetko ostatne sa mi vidi lepsie a krajsie ako tento brazilsky rodobyterenacik
Čiste technicky, viezol si sa v predchodkyni? Rebrinák na en-tú. Zvonka je Soul pekný, zaujímavý ale jazdí na ***. Preto nemá v EU taký úspech a je mi veľmi divné prečo v USA áno.
to jde u Fordu od deseti k pěti. Konkrétně tento model: zvenčí zrůdička, uvnitř Star Trek :no:
najhorsie na tomto ecosporte je to ze zvnutra to auto vyzera este horsie ako zvonku... pritom mondeo je zvnutra nadherne..... boh vie preco je to tak.... som rad ze nie som sam ktory to vidi podobne 😉 ale myslim ze v brazilii indi a inych rozvijajucich sa trhoch to moze byt fajn auto.... :yes: lebo vyzera terenne aspon na oko... a o to asi tu ide... majitelia bud mat "offroad" za babku... juhoamericanov aj indov to oblbne a zdvihne im imidz.... ale v eu to na capture a mokku platit nebude 😉
Tak toto je ovšem slušná zrůdička...
>😒] :yes😒br />
Já si myslím, že jestli to takto půjde dál, tak nebudeme na zkažení oka potřebovat ani korejce a ani číňany...
>😒] :yes😒br />
Já si myslím, že jestli to takto půjde dál, tak nebudeme na zkažení oka potřebovat ani korejce a ani číňany...
ale europu dobyva opel s jeho mokkou....a mam taky pocit,ze lepsie predaje ako tato ozruta od fordu bude mat aj chevy trax.... :yes:
mi prišlo nejak špatne ... :no: Ford ! Nerob už hlúposti a začni robiť zase autá na ktoré sa dá pozerať
Zrychlení z 0 na 100 za 12,7-14,1 sekund ... prostě ryzí Sport >😁
S hláškou v článku "faktický nástupce oblíbeného modelu Fusion" by šlo také úspěšně polemizovat.
S hláškou v článku "faktický nástupce oblíbeného modelu Fusion" by šlo také úspěšně polemizovat.
Opět se potvrzuje, že s desiknem Fordů to jde od desíti k pěti. Jak sakra můžou navrhnout tak extrémně vysoký předek? Od spodníhoi okraje předního nárazníku k přední hraně kapoty to měří snad 1,5 metru - neuvěřitelné! 😢 :no: :no: :no: