Ekonomika
Tento měsíc jsem statistice pomohl, ne moc, jen jedním koupeným autem, ale přecejen pomohl.
Vemte si příklad a pomožte automobilovému průmyslu taky :-! 😉
Vemte si příklad a pomožte automobilovému průmyslu taky :-! 😉
ale ake auto si si kupil??? 😄
JSEM V ŠOKU. Povídej a přeháněj !!!
Asi Dacia Sandero! >😒] :yes:
automobilový průmysl nezaslouží pomoc. Současná situace je bublinou nezdravého růstu a důsledkem neudržitelného rozvoje.
Nezdravý růst vždy znamená, že si nehezky nabiješ kokos. Koupě nového auta v dnešní době je jedna z nejhorších možností (či nutností), kvalita ve smyslu trvanlivosti prostě není (a kdo ví, jestli někdy ještě bude). Auto je dnes spotřební krám, jenže cena má vzhledem k příjmům ke spotřebnímu zboží daleko.
Nicméně gratulace, pokud je to nové, tak doufám, že máš alespoň 7-letou záruku 😉 Německá modla se nakonec nekonala?
Nezdravý růst vždy znamená, že si nehezky nabiješ kokos. Koupě nového auta v dnešní době je jedna z nejhorších možností (či nutností), kvalita ve smyslu trvanlivosti prostě není (a kdo ví, jestli někdy ještě bude). Auto je dnes spotřební krám, jenže cena má vzhledem k příjmům ke spotřebnímu zboží daleko.
Nicméně gratulace, pokud je to nové, tak doufám, že máš alespoň 7-letou záruku 😉 Německá modla se nakonec nekonala?
Nekonala, tak dlouho jsem vybíral (v podstatě 2 roky) až se přestala vyrábět a nová generace se prostě nevlezla 😄
7 roků je na mne až moc dlouhá záruka, to bych neunesl >😁 I když si to oni v Hyundé myslí >😁 Mám jen 5 let/100t km a po tu dobu veškerý servis včetně garanček zdarma... takže v podstatě prémiové služby >😒]
A nefilosofuj, v této době to filosofové nemají snadné >😒]
7 roků je na mne až moc dlouhá záruka, to bych neunesl >😁 I když si to oni v Hyundé myslí >😁 Mám jen 5 let/100t km a po tu dobu veškerý servis včetně garanček zdarma... takže v podstatě prémiové služby >😒]
A nefilosofuj, v této době to filosofové nemají snadné >😒]
když mě přispějete na nový vůz tak klidně pomůžu automobilovýmu průmyslu, 😄
Gratuluju ke skvělé volbě (auta, motoru i barvy).
Obdivuhodně držíš lajnu s Tvým dosavadním působením zde :yes: 😄
PS: Za tu zprávu bych ti (spíš si) "dal za uši", člověk tu půl hodiny usilovně hledá co sis koupil a ono to je nahoře na stránce přímo na podnose. Díky a ještě jednou velká gratulace!. 😄
Obdivuhodně držíš lajnu s Tvým dosavadním působením zde :yes: 😄
PS: Za tu zprávu bych ti (spíš si) "dal za uši", člověk tu půl hodiny usilovně hledá co sis koupil a ono to je nahoře na stránce přímo na podnose. Díky a ještě jednou velká gratulace!. 😄
Je jen otázkou času, kdy Rapid bude jedničkou, Octavia v ČR zkrátka skončila. Poděkujde za to ve volbách Kalouskovi :-!
presne tak... rapid uz slusne poziera octavku a spaceback bude asi poslednym klincom do rakvy zbytocne obrovskej a napuchnutej octavie.... ved rapid je koniec koncov rozmerovo tam kde bola kedysi octavia.... takze ono je logicke ze to s rapidom zacina fungovat.... a mnohi uz octaviu ani nepotrebuju ( lebo je cenou aj rozmerovo uz uplne mimo bezne potreby vacsiny ludi ) .... a preto volia rapid alebo idu do hatchbackov .. je krasne vidiet ako octavia klesa voci minulemu roku.... a pritom novy model je uz polroka v predaji.... nieco tu nehra.... zeby zase sa cakalo na nejaku extra vezrziu octavie ktora nakopne predaje o 200 percent? >😁 , mal som pravdu ked som uz pred polrokom pisal ze octavii skoncili zlate casy ... a uz nedominuje aj inde... jej predaje sli dole aj v severnej europe aj na slovensku aj v zapadnej eu..... z casti za to moze rapid ( teda najma v sytrednej eu ) no a v zapadnej za to moze fakt ze ludia uz taketo velke liftbacky proste nechcu.... kazdy si radsej kupi hatch alebo crossover.... je to jasne
rapid bude jednicka ked pride spaceback a plne zasluzene ( je rozmerovo aj financne sympatickejsi a aj krajsi a pre 90 percent beznych ludi aj dostacujuci ) ... ja mu drzim palce... :yes:
rapid bude jednicka ked pride spaceback a plne zasluzene ( je rozmerovo aj financne sympatickejsi a aj krajsi a pre 90 percent beznych ludi aj dostacujuci ) ... ja mu drzim palce... :yes:
Přes 20 let od revoluce a máš stále strach ... strach z vlastních rozhodnutí, strach okusit něco nového, strach vydat se novou cestou. Jediný strach v zemi, který za to stojí má první písmeno velké, Jirko ... škoda, že neskoncuješ s těmi ostatními.
Už to tady několikrát zaznělo i v minulých měsících, bohužel ale bez redakční odezvy, takže to musím zopakovat: pět nejprodávanějších modelů je v tomto typu článku prostě málo. Počet modelů v žebříčcích by chtěl alespoň zdvojnásobit!!!! Samozřejmě nemluvím o segmentu luxusních vozů, ale hlavně o segmentech opravdu masově prodávaných.... :-! Doufám, že se mnou ostatní souhlasí, prosím přidejte se!
presne tak
niekolkokrat som to uz pisal ale nikto nic s tym nerobi skoda.... ak uz davat tabulky tak zobrazit aspon prvych 10 modelov .... ukazat len prvu 5tku je malo aby si clovek spravil prehlad ako to vyzera v danej triede ... ved napr. v nizsej strednej triede mame okolo 30 modelov... a my vidime len prvych 5 z toho prve dva su vzdy octavia a rapid.... skoda ze sa s tym nic nerobi...
chce to spravit tabulky kde bude aspon prvych 10 modelov .... ( samozrejme netyka sa to okrajovych segmentov ako napr luxuxna trieda )
vidim to rovnako, tieto tabulky stoja za ....
kedysi nebol problem robit zvlast clanky predaja ku kazdej triede a dnes je problem spravit v jednom clanku poriadne tabulky.... kvalita ide dole co uz...
niekolkokrat som to uz pisal ale nikto nic s tym nerobi skoda.... ak uz davat tabulky tak zobrazit aspon prvych 10 modelov .... ukazat len prvu 5tku je malo aby si clovek spravil prehlad ako to vyzera v danej triede ... ved napr. v nizsej strednej triede mame okolo 30 modelov... a my vidime len prvych 5 z toho prve dva su vzdy octavia a rapid.... skoda ze sa s tym nic nerobi...
chce to spravit tabulky kde bude aspon prvych 10 modelov .... ( samozrejme netyka sa to okrajovych segmentov ako napr luxuxna trieda )
vidim to rovnako, tieto tabulky stoja za ....
kedysi nebol problem robit zvlast clanky predaja ku kazdej triede a dnes je problem spravit v jednom clanku poriadne tabulky.... kvalita ide dole co uz...
Tedy ale já žádám, aby redakce v zájmu korektnosti odstranila titulní, až snad časově jemně arogantní snímek vozu, ze zcela přehlédnutelného segmentu, a článek aby ozdobila důstojným vozem, který si oslavu v této naší krásné zemi vskutku zaslouží, třeba... [odkaz] :yes😒br />
(POLO)BÁSEŇ
Porovnej si škrabku, a pak si kup... fabku.
Porovnej si šošovice, směrem tvým jsou...
Číslem měsíce je číslo... 1. Ano, protože Škoda vždy byla, samozřejmě též je, a nepochybně i nadále bude na těchto silnicích vždy jen... jedničkou.
BRAVO ŠKODA :yes: :-!
1 Golf 300
2. Polo 183
3. UP! 166
4 Octavia 159
2. Golf - 1616
[odkaz]
Schválně, bude svolávačka?
[odkaz] :no:
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: >😒]