Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Kangoo Be Bop Z.E.: Další krok k sériovým elektromobilům

11 komentářů

vrkuboy
Považujte mě třeba za úchyla, ale mě se Bobeš líbí. :yes: Nicméně tato vyblitá verze je nic moc. Oranžová mu sluší podstatně víc!
Pekelná Micinka
Proč? Mě se taky líbí, vypadá mile. Ale možná bych radši tuhle verzi.
Klaudius
Tak mne sa zase vôbec nepáči, ale páči sa mi jeho pohon. Konečne niečo realistické a reálne pre bežné praktické použitie. Z tohto pohľadu auto nemá chybu a držím im palce aby to dotiahli až do série a mali s tým úspech. :yes:
súhlas...

ten pohon je to čo takéto auto potrebuje a dúfam že sa to dotiahne do konca teda do série.
Design je škaredý aj keď originálny ale škaredý...
okrem designu je fajn :yes:
Pekelná Micinka
Škaredá je aj Blava, keď je ošklivo.
igi2
Ale cena. Neuvádí ji, ale obávám se že to bude za cenu sedanu vyšší střední třídy.
Klaudius
Keďže sériový voz ešte nie je, ani cena nie je, bude lepšie, ak túto tému odložíme na príhodnejšie chvíle.
vrkuboy
Spoustě lidem se nelíbí protože je hodně disproporční, ale to je právě to co se mě na něm líbí, působí to vesele. Navíc to řešení střechy je perfektní. :yes😒br /> Můžu se zeptat proč tuhle elektro verzi?
Pekelná Micinka
Nevím... Že by ta lišta na dveřích.. Taky se mi líbí ta kola. 😄 A proti elektřině u takhle koncipovanýho auta taky nic nemám. Jo a to podbarvení světlometů je taky fajn.
Úchyláků je nás víc >😒]
... to vypadá jako Be Bop futurista 😄