Frankfurt 2013
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
3
Hezky to mají nafocené, jen co je pravda. Docela mi to připomíná Mazdu 3... jen je to pochopitelně větší divočina, ale za mě :yes:
igorvrazic
1
Hej...premiova verzia Mazdy 3 aspon ako studia Mzd3...ale s inymi motormi 😄 Uprimne mi bude stacit bezna Mazda 3 😄
Bubáq
Další z opravdových perel designu.... Zde tvůrce potvrzuje, že vlny nemusí být jen přehnaně až samoúčelně fluidní, ale že mohou mít svůj stylotvorný účel, jenž podtrhuje dynamiku a eleganci.
Skvěle je pojato vyvážení celkové hmoty, dynamické vyjádření pohybu, všechno je velmi vkusné a elegantní. Moc se mi líbí sklon okna 5. dveří i výška jeho spodní hrany, zde nemá cenu řešit jen užitkové parametry zavazadlového prostoru. Zatímco u předchozíko MPV JX se mi řešení D-sloupku nezamlouvalo (výrazně samoúčelné: odlišme se "nějak" od konkurence....), zde je stejný prvek ve stejném pojetí výrazně elegantnější a přiměřenější.
Jsem nadšen i z interiéru, který až dosud nepatřil k něčemu, čím by se Infiniti mohl chlubit (mám na mysli především přístrojovku). Zde prezentuje nesmírně elegantní a atraktivní řešení.
Jak moc asi konzultoval design Vettel??
Skvěle je pojato vyvážení celkové hmoty, dynamické vyjádření pohybu, všechno je velmi vkusné a elegantní. Moc se mi líbí sklon okna 5. dveří i výška jeho spodní hrany, zde nemá cenu řešit jen užitkové parametry zavazadlového prostoru. Zatímco u předchozíko MPV JX se mi řešení D-sloupku nezamlouvalo (výrazně samoúčelné: odlišme se "nějak" od konkurence....), zde je stejný prvek ve stejném pojetí výrazně elegantnější a přiměřenější.
Jsem nadšen i z interiéru, který až dosud nepatřil k něčemu, čím by se Infiniti mohl chlubit (mám na mysli především přístrojovku). Zde prezentuje nesmírně elegantní a atraktivní řešení.
Jak moc asi konzultoval design Vettel??
3_diamanty
hlavne zboku.... ale ten interier vyzera... no wau :yes: :yes: :yes:
pelikoš
infiniti nabírá vítr do plachet. q50 - bomba,studie q30 další bomba.
infiniti jede :yes: :yes: :yes:
infiniti jede :yes: :yes: :yes:
pelikoš
v žádném případě to nepřipomíní mazdu 3, ale právě infiniti.a to něco mezi ex a fx
[odkaz] [odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz] [odkaz]