Frankfurt 2013
Přihlásit pro přidání komentáře
Yazaman
Zdá se to jen mně, nebo luxusní německé automobilky opravdu vymýšlejí stále absurdnější auta?
Vždy jsem měl zažitou představu Mercedesu jako sedan střední třídy a něco podobného u BMW ve sportovnějším podání a teď takové kreatury. Co po tomhle "áčku" Scout bude následovat? GL kabriolet nebo SL Allroad? A u BMW to není lepší.
Doufám, že si to nikdo ze zmíněných automobilek nepřečte >😁 , protože by je mohlo napadnout něco takového přivézt jako sériovku do Ženevy.
Alespoň Audi zatím tyhle šílenosti ukazuje jen jako studie.
Vždy jsem měl zažitou představu Mercedesu jako sedan střední třídy a něco podobného u BMW ve sportovnějším podání a teď takové kreatury. Co po tomhle "áčku" Scout bude následovat? GL kabriolet nebo SL Allroad? A u BMW to není lepší.
Doufám, že si to nikdo ze zmíněných automobilek nepřečte >😁 , protože by je mohlo napadnout něco takového přivézt jako sériovku do Ženevy.
Alespoň Audi zatím tyhle šílenosti ukazuje jen jako studie.
Mercedes se už 10 let snaží zbourat zažité představy a vybere si u něj stále širší spektrum zákazníků. Podle mě je to ku prospěchu věci, však i ty klasické sedany zůstávají (C, E, S).
happy_driver
Nadherny maly mercedesik. Pre mna mozno trochu maly (pod GLK nepojdem), ale urcite si najde kopec buducich spokojnych majitelov. :yes:
skejpa
Ideální vozítko. Není příliš velké jako klasické SUV ale není to ani šmrdla malej. A hlavně ten design je paráda. Žádné šílené krabicoidní tvary ale elegantní a sportovní design. Pohádka. A interiér v kombinaci bílá+červené prošívání je taky prvotřídní 😄
Bez dalšího kometáře, není ho třeba.