Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW řady 4 ve Frankfurtu: První dojmy a video

19 komentářů

donPedro
Tak určitě, možná že je můj názor trochen extrém že "M má býti M bez přívlastků" (i když jináč proti nim nic nemám, spíš naopak, však víme) - ale však ano, ať si kúpí kdo chce, kdy chce, jak chce, co chce, možnosti tu sou od toho aby se i využívaly 😉
fOE
Tak m-paket neni jen o vzhledu narazniku. Kdyz nekdo nepotrebuje nebo nechce v mnohem ultimatni ///M, nebo jen nema 2mil Kc a presto si chce doprat sportovnejsi svezeni se sportovnejsim designem volantu, jinym naladenim podvozku atd... nekterou z barev/stylu kol volitelnych jen k M-paketu tak po tom M-paketu sahne a ja mu rozumim.
donPedro
Mně se ta barva líbí, já třeba zas nemusím módně-infantilní bílou, obvzláště pak u prémie, ale že bych se o ní vyjadřoval až takto, tož to asi ne. Ať si každý koupí co chce, když už máme tu svobou 😉 :-! M-paket je fajn, ale ne každý musí býti nutně sportovec, dle mého M-paket patří na M verzi, na nonM jsou to mimikry 😉 :-! No a právě proto vyjadřuji 100% souhas s tvou poslední větou. :yes:
donPedro
Jeden z nejočekávanějších vozů letošního Frankfurtu - vzbudil již rozpaky, pokrok se jeví se býti menší než se čekalo a bez M-Packetu snad neprodejný. No já to vidím tak že je přesně takový jaký ho chtěli mnichovší mít, což se rovná tomu jaký ho chtějí mít jejich kupující. Je to skvost na čtyřech kolech, vně i uvnitř, idividualizaci se meze nekladou. Myslím že u MB a Audi mohou jen nasucho polknou 😉 A tak tedy za 4ku pro BMW :yes: :yes: :yes: :yes:
Magister
Ze předu a z boku moc pěkné autíčko. Zadek je trochu usedlý. Interiér vypadá dobře a kufr luxusní. Sportovnější paket a pořádné výfuky jsou nutné
😄
Scared
Od kdy se do směrovek montují halogenové žárovky?
Vacmar
Jednoznačně
[odkaz]
Bubáq
Celkové hodnocení: 1-
+ Rozhodně povedené kupé, a to ze všech stran;
(i když to by byl opravdu banglismus, kdyby teď pokazili i to, co umí nejlépe)
- 3-kové propojení světlometů s ledvinkami (znovu jsem to kontroloval "naživo", je to
blbost, kazící vzhled předku;
- Žádný rozdíl oproti 3-ce na přístrojové desce;

Pozn.: narozdíl od iudexe, po posledních kreacích BMW (X1, X5 nová, X6, i3 a i😄 jsem se bál, že také kupátko bude ne-bavorácké. Spolu s donem Pedrem: 4x zdrávas za tenhle výsledek!
fOE
Ja suhlasim, premiove auto roku 2013 by si LED zasluzilo v zakladu, nieto za priplatok. Nemat ich ani za priplatok je smutne.
Nove Milla Giri
Viem, ze u E92 pouzili rovnaku taktiku. Ale prekvapuje ma to o to viac, ze uz nie je rok 1999. LED dramaticky zlacneli a uz nie su vysadou len drahych aut, dnes su dostupne uz v autach triedy Fabie.
CHerokee
Souhlas... povedené. Jen zadek je usedlý.
fOE
Jn, taky me to mrzi, ale neprekvapuje. BMW si nechava LED do zadu pro FL (jako u E92).
Nove Milla Giri
Mozno som sa nepresne vyjadril. Akym plynom je teda naplnena klasicka ziarovka PY21W, ktora sa rozsvecuje rozzeravenim vlakna?
blake26
hosi nic v zlom ale taketo videa tu nedavajte pretoze som sa tesil aspon na 4-5 minutovu prezentaciu auta a bolo to 34 sekund nicoho, prislo mi to smiesne, zaroven trapne >😁 .... hlavne ze sme sa dozvedeli ze da sa kupit M4 (u dont say, genius) >😒]
Nove Milla Giri
Som zvedavy na stretnutie nazivo a samozrejme skusobnu jazdu, ale exterier sucasnej trojky kupe s M paketom sa mi zatial paci viac. Hlava mi neberie, preco su v smerovkach len halogenove ziarovky!!! 8-s Aj pri bixenonoch vpredu su smerovky len halogenky. Ak si clovek zaplati LED svetla vpredu, dostane k nim LED smerovky, ale len vpredu. Vzadu ostanu halogenky 8-s LED smerovky vzadu clovek nedostane od BMW za nijake peniaze. Taketo nepochopitelne setrenie ma neskutocne vytaca. Stoji tych usetrenych 30 alebo kolko eur BMW za to? Zbytocne, a pre mna poriadne, to kazi dojem z inak pekneho auta. Mozno si niekto povie, ze na smerovky to nejazdi. Ano, pravda, ale ak to prezentuju ako luxusny tovar, malo by tomu zodpovedat aj vybavenie.
fOE
M-paket tomu urcite pomuze, ale neni potreba stesku ani nad zakladnim naraznikem kdyz tu budou jeste dalsi tri linie kde po nejake sahne vetsina zakazniku. Na vyber tak zrejme bude z 5 prednich narazniku, coz je peknej prostor pro individualizaci.

Ad laufy, nechapu co je na tom divneho? Naopak nevidim jedinej duvod umele vest dva vyfuky a navysovat tim vahu kdyz to nema jedinej prinos i drtive vetsiny prodanych kusu (coz budou 4 valce). 100* radeji lauf na jedne strane nez fail ala Octavia RS TDi.
Mig_35
se bude u tohoto vozu fasovat povinně. Je to nádhera, ale ty preclíky vpředu 😢
takhle to auto zprznit. Ta zlatá nebo jaká to je tomu nesmírně sluší. 435i - mokrý sen.
edit: proboha kdy už se v BMW zbaví těch laufů jenom na jedné straně, to je tak ponižující,
u prémiové značky 😲
Nove Milla Giri
Kolko ludi, tolko chuti 😄 Vystaveny model v dochodcovskej hnedej s celobezovym interierom povazujem sa doslova hnusny, ale existuju samozrejme aj ine kombinacie, pastelova biela s cervenym interierom a m paketom je ina kava. Biela metaliza s m paketom "neni k mani", takze individualizacii sa predsa len nejake medze kladu. A5 je pomaly na konci zivotneho cyklu a jedinu podstatnu vyhodu BMW oproti Mercedesu vidim v automate od ZF. Osobne ma to viac taha k Mercedesu E coupé. Ale ako vravim, kolko ludi, tolko chuti :-!
iudex
Tak z reálnych fotiek vyplýva drobné sklamanie, ten posun oproti 3 Coupé je menší, než sa javilo z prezentačných fotiek. Tie sľubovali od podlahy nové auto sršiace eleganciou a dynamikou, z fotiek v článku na mňa ale pozerá vcelku obyčajné, konvenčné auto. Nie škaredé, to rozhodne nie, len také bežné.
A ako píše Mig, M-paket tu pre výrazné zlepšenie vzhľadu bude povinný.