Novinky
renault po vzore fiatu zaspal dobu... ako pise kolega nahore... toto je uz pozde, mala tu uz byt nova generacia.... nova 308micka tento megane prevalcuje na domacom trhu... stavme sa :yes:
Ano i ne. Ne každý výrobce potřebuje obnovovat modelovou nabídku co pět let. Mnohdy pro zatraktivnění modelu bohatě facelift postačí a u Meganu se rozhodli tuto aktivitu zopakovat. U některých výrobců jsou (byly) modely na trhu i déle a to pouze s jedním faceliftem... A taky to šlo.
Ono kdyby nová 308ka byla nedejbože horší než Megane, to by bylo něco silně v nepořádku. 😉
Ono kdyby nová 308ka byla nedejbože horší než Megane, to by bylo něco silně v nepořádku. 😉
ked automobilka robi dva facelifty povodneho modelu ktory nie je ani 6 rokov vo vyrobe tak neviem ci to nasvedcuje o kvalitach daneho auta a ci je to vobec vec ktorou sa treba chvalit... taka O2 by aj bez faceliftu vydrzala 8 rokov bez problemov.... zatial co renault faceliftuje svoje auta uz castejsie ako kedysi korejci..... to o niecom svedci ...
O čem to svědčí? Beru to více jako pozitivum než opak. Myslíš, že facelift ukazuje na nedokonalost modelu? Ve valné většině se jedná o kosmetické úpravy a techniky se to dotýká v uvedení nových motorů či převodovek. A změna vizáže tak, aby například lépe zapadla do aktuálního designového jazyku značky, o kvalitách modelu příliš nepoví...
ano z casti pricaste facelifty poukazuju aj na nejednotnu "dizajnovu" tvar znacky .... znacka ktora ma iste dizajnove crty uz davno prekoumane nepotrebuje 2 facelifty v priebehu 2-3 rokov... svedci to o istej dizajnovej "nestalosti" a nezrelosti znacky a o akejsi nejednotnej tvari .... mna by to priznam sa nastvalo kebyze si kupim nove auto po facelifte v domneni ze mam auto aktualneho dizajnoveho rukopisu znacky a za rok by prisiel dalsi facelift toho isteho auta ktore by vyzeralo zase uplne inak.... neviem.... podla mna divne ... chcelo by sa spytat majitelov meganov ktori maju auta predosleho faceliftu ako to vnimaju ked ich megane vyzera po roku zase uplne inak ako aktualny trend....
Pokud předposlední facelift považuješ za významný posun v designovém jazyce, pak to vnímáme jinak. Renault sjednocuje tvář všech svých modelů. Stalo se tak u Clia, Fluence a teď byl na řadě Megane.
Dost dobře nechápu nářky nad designem s ohledem na názor předchozích majitelů. Ty si kupuješ auto, u kterého chceš mit nezměněný design od doby, kdy sis jej pořídil? A proč? Aby jsi mohl machrovat až do večera, co že to máš za novinku? Auto si kupuješ takové, jaké aktuálně výrobce nabízí. Kupuješ si ho proto, že se ti líbí bez ohledu na další možné facelifty.
Dost dobře nechápu nářky nad designem s ohledem na názor předchozích majitelů. Ty si kupuješ auto, u kterého chceš mit nezměněný design od doby, kdy sis jej pořídil? A proč? Aby jsi mohl machrovat až do večera, co že to máš za novinku? Auto si kupuješ takové, jaké aktuálně výrobce nabízí. Kupuješ si ho proto, že se ti líbí bez ohledu na další možné facelifty.
trosku inak som to myslel.... jasne ze ked si kupujes auto tak vies ze ked nemalo facelift tak faceliftom sa trosku zmeni... ja som to myslel inak... proste 2 facelifty za 3 roky je dost a dizajn lieta od faceliftu k faceliftu...... tentokrat to uz konecne vyzera ze renault sa nasiel.... zjednotenie dizajnu je jasne ze krok dopredu :yes: len preco to renault nepredviedol na megane na prvykrat ale az na druhy pokus mi je zahadou..... ved faclift twinga uz tu bol davnejsie a dodnes vyzera aktualne tak ako ma vyzerat.... len megane mal dajaky zahadny facelift red tymto poslednym faceliftom .....
No řeknu to takto, nikdo neví, jak to s novou generací je či bude. Třeba v době vývoje nastaly komplikace a tak se na něj bude muset delší dobu čekat. Facelift je pro automobilku celkem levnou cestou k oživení prodejů a celkové zájmu o model. Navíc ten první facelift opravdu lehkým designovým laděním, teď je facelift designově mnohem výraznější. Znovu zopakuji, nemyslím si, že by to mělo být na škodu modelu a celkově je Megane zase zajímavějším kouskem a přeju mu, aby se prodeje hnuly správným směrem.
První facelift mohl souviset s povinným zavedením denních světel (jsou na ně specifické požadavky dané normami EHK OSN). Platilo to pro nově homologované vozy od 2/2011, jestli se nepletu. Nevím, jestli tam byl termín i pro vozy již homologované, typicky to bývá o jeden rok později, což by myslím sedělo.
Je rozhodně netradiční naplánovat dva facelifty zhruba rok od sebe. Buď se něco muselo změnit, nebo si to něco žádalo. Celkem bych si na ty DRL vsadil.
Je rozhodně netradiční naplánovat dva facelifty zhruba rok od sebe. Buď se něco muselo změnit, nebo si to něco žádalo. Celkem bych si na ty DRL vsadil.
Toppere, asi se brzy budeš divit, až se dozvíš, jak dlouho vydrží nynější generace i30... Je možný, že ani ten FL nestihne, a hurá, bude tady další generace... 😉
Já naopak vnímám to, že Renault nasazuje jen FL tak, že po technický stránce je to auto naprosto konkurenceschopný, a není potřeba nasazovat nový model. A ty motory, co přijdou, budou špičkový... Jen se mi líbí, jak tomu každej strašně rozumí, a ten Renault vlastně ani neví, o co přichází... Proč takoví znalci jako ty, jossalito, nebo Xavier už dávno nejste někde ve vedení jakékoliv automobilky??? >😁 Ber to tak, že momentálně Renault upřednostňuje jiný modely.
Všude píšeš, jak nová 308 toho Megana rozdrtí. Já si to nemyslím... Ono dost lidí tu 308 odsoudilo právě proto, že Peugeot místo originálního designu zgolfovatěl... V Německu to možná vezmou, ale Francouzi jsou na tohle citliví... Ano, 308 bude prodávanější, ale taková drtička to nebude...
Já naopak vnímám to, že Renault nasazuje jen FL tak, že po technický stránce je to auto naprosto konkurenceschopný, a není potřeba nasazovat nový model. A ty motory, co přijdou, budou špičkový... Jen se mi líbí, jak tomu každej strašně rozumí, a ten Renault vlastně ani neví, o co přichází... Proč takoví znalci jako ty, jossalito, nebo Xavier už dávno nejste někde ve vedení jakékoliv automobilky??? >😁 Ber to tak, že momentálně Renault upřednostňuje jiný modely.
Všude píšeš, jak nová 308 toho Megana rozdrtí. Já si to nemyslím... Ono dost lidí tu 308 odsoudilo právě proto, že Peugeot místo originálního designu zgolfovatěl... V Německu to možná vezmou, ale Francouzi jsou na tohle citliví... Ano, 308 bude prodávanější, ale taková drtička to nebude...
po technickej stranke by bola stale aj dnes aj O2 konkurencieschopna.... podla mna uz tu mohla byt nova generacia meganu... tesil som sa na nu... zvlast interier terajsieho meganu sa mi vobec nepaci.... zadne svetla hatchu su tiez uz out... velky znak na kapote to uz nezachrani... nikto predsa netvrdi ze nebol megane tehchnicky konkurencieschopny... ale aj tak to uz chce nieco nove a poriadne ;-\
Radšej nech spravia aj 4 podarené facelifty, ktoré auto môžu stále posunúť ďalej ako jeden nepodarený nasilu (viď Octaviu II).
Francúzi aj Taliani robia väčšinou trendový dizajn, ktorý jednoducho podlieha starnutiu. Navyše nie sú v pozícii aby mohli model bez zmien predávať 8-10 rokov. Osobne na tom ale nevidím nič zlého.
Francúzi aj Taliani robia väčšinou trendový dizajn, ktorý jednoducho podlieha starnutiu. Navyše nie sú v pozícii aby mohli model bez zmien predávať 8-10 rokov. Osobne na tom ale nevidím nič zlého.
Renault není korejská značka, ten nemusí a nedělá nový model každé 3,5 roku a facelift 1,5.
... nedávno zapracoval na turbomotorech a nyní zdá se začíná dohánět ztrátu i v automatických převodovkách. Ještě zapracovat na materiálech,zpracování, nových technologiích a Renault bude zpět :yes:
No kdyby jsi se o to opravdu zajímal, tak Renault nabízí dvouspojkovou převodovku EDC již nějaký pátek... 😉
No jo, pátek... >😁
Třeba takový VW ji má už 10 let. Škodovka snad osm?
Třeba takový VW ji má už 10 let. Škodovka snad osm?
No a co to znamená? Proč se divit dvouspojce, která je tu tři roky... Nikdo zde nepsal, že má Renault nejstarší dvouspojku, tak klídek :-!
dvouspojka je nemoc.. nesmyslná móda.. ale dav to chce, tak automobilky vyrábějí jako duši!
Vzniklo to pro rychlejší řazení výknných, většinou benzínových aut, kde to řazení bez ztráty toku točivého memntu dává smysl...
U rodinného auta s naftou to nedává žádnej smysl! K čemu je to dobrý?
Zkuste si někdy zaparkovat s VW Passat DGS do řady stojích vozidel.. a pochopíte, o čem mluvím.
😉
Vzniklo to pro rychlejší řazení výknných, většinou benzínových aut, kde to řazení bez ztráty toku točivého memntu dává smysl...
U rodinného auta s naftou to nedává žádnej smysl! K čemu je to dobrý?
Zkuste si někdy zaparkovat s VW Passat DGS do řady stojích vozidel.. a pochopíte, o čem mluvím.
😉
A Mégane má materiály v základu lepší než škodovka v základu ( I Oktávie, o Rapidu nemluvě)... Někdy se jdi ke konkurenci podívat >😁
Vsimnite si - navigacia v zornom poli vodica. To sa Golfu stat nemoze.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
V Golfe sa to ešte nepadorilo, ale v Leone a Sportsvane sa už trochu posnažili. Asi je to pre nich moc zložité...podobne ako jednoduché USB pripojenie.
V řadě modelů ji mají výš (typicky u těch s vyšším posedem, tedy i v Golfu Plus/ Tiguanu, nebo Sharanu). Můžeš se zeptat, proč zrovna Golf ji má tak vysoko, jak ji má. Myslím si, že se ti dostane klasické odpovědi - v této výšce se pohodlně ovládá. Ale můžeš to vyzkoušet sám.
Ano presne, USB pripojenie - specialne kable niekde v schranke, samozrejme za priplatok.
Že je ve schránce, je pro mne plus. Nesnáším konektory na palubní desce. Bez speciálních kabelů bych se obešel. Kabelu samotnému se nevyhnu, připojuji přehrávač.
Myslel som standardny USB konektor priamo na radiu bez roznych proprietarnych kablov za x Eur.
Přímo na rádiu? Vždyť to bude trčet do interiéru. Brrr.
Dá se koupit něco takového...
[odkaz]
[odkaz]
"Kabelu samotnému se nevyhnu, připojuji přehrávač." 😄 Ale jinak máš pravdu, nezapomněl jsem na podobné disky. Jen bych vybral něco rychlejšího. Protože 10/3 je vskutku ubohé. To bych u toho mohl zešedivět. 😉
Nicméně pokud chceš jen připojit paměť, proč nejít cestou karty? Audi má čtečku a žádný speciální kabel na to nepotřebuješ. Také nikde nic netrčí. VW (tedy i Škody atd.) mají myslím také čtečku.
Nicméně pokud chceš jen připojit paměť, proč nejít cestou karty? Audi má čtečku a žádný speciální kabel na to nepotřebuješ. Také nikde nic netrčí. VW (tedy i Škody atd.) mají myslím také čtečku.
Otázka je proč připojovat přehrávač... protože oprav mě jestli se pletu, ale stejně ho používáš jen jako paměť, ne? Jinak by ses připravil o možnost ovládání na volantu a zobrazení na displeji... nebo ne? Možná abys ušetřil čas při nahrávání skladeb?
Karta jasně, proč ne... hlavní výhoda USB před SD je v tom, že SD čtečka přece jen ještě není na každém PC, takže je tu potenciálně problém s nahráváním skladeb. Ale já SD čtečku mám všude kvůli foťáku, takže souhlasím, pro mě je SD plně vyhovující řešení a klidně pak oželím USB i CD.
Karta jasně, proč ne... hlavní výhoda USB před SD je v tom, že SD čtečka přece jen ještě není na každém PC, takže je tu potenciálně problém s nahráváním skladeb. Ale já SD čtečku mám všude kvůli foťáku, takže souhlasím, pro mě je SD plně vyhovující řešení a klidně pak oželím USB i CD.
vw bol vzdy s navigaciami v interieroch uplne mimo realitu....
toto stare foto je dobre: [odkaz] len rozmyslam preco ma tu navigaciu tak vysoko.... este to chcelo trosku nizsie dat... pod paku.... aby nezavadzala >😁
toto stare foto je dobre: [odkaz] len rozmyslam preco ma tu navigaciu tak vysoko.... este to chcelo trosku nizsie dat... pod paku.... aby nezavadzala >😁
Navíc nejsem předvědčen že se se kvalitou (ta dvouspojka) vyrovná DSG...
Mě by víc oslovila modernější a ne tak bachratá záď, víc místa na zadních sedadlech, praktičtěji řešená palubka před spolujezdcem, přesnější kulisa řazení, benzínový motor kolem 100kw (ale ne z 1,2). To si myslím že by mohla mít nová generace. Předek tohoto faceliftu je moc pěkný ale měl přijít dřív no...
Osobně jsem na tu 1,2 zvědavej, ačkoliv já preferuju 1,6 dci 96 kW, ale tu verzi s 118 kW, to bude docela bomba. Uvidíme, co Renault předvede v ceníku.
Sice se Renault zlepšuje, ale stále na špičku ztrácí. 😉
Inak v Megane som radenie ako problém nevnímal, na rozdiel od radenia v C4 - to je ten typický Francúz s varechou v ceste namiesto radiacej páky. >😁
Ale já naopak srovnávám s nejlepšími a tam ten rozdíl pořád je. Nebudu tu lhát, nemám to zapotřebí. 😉
Btw. čo Ty na názor viacerých testérov, že G VII nedosahuje úplne kvality radenia Golfu VI?
Až bude Renault řadit jako třeba jakákoliv Honda, klidně to sem napíšu. 😉
PS: Ti co minuskují, klidně sem napiště, které auto má řazení lepší/horší. Pěkně se svou kůží na trh. Ostatní si pak můžou udělat obrázek, kdo má jaké zkušenosti. :-!
Ale je mi jasný, že ty jsi jeden z těch, co v tom Meganu ani neseděli, a souděj podle značky auta... A nebo jsi zamrznul v 90tých letech... >😁
Kombík a 3d je naprsoto v pořádku.
[odkaz]
ale 3dv je fakt hezký