Pokles prodeje nových vozů v USA v dubnu znovu klesnul na aktuálních 34 %. Analytici hovoří o tom, že trh by se mohl zotavit ve druhé polovině tohoto roku.
Ono je možná těžší jim vysvětlit, že jsou i automaty (DSG) za které se i v USA musí "připlatit" a podobné je to i s celým autem...
Cenám, kterými je "zkazili" Japonci po přesunu výroby Corol
a Civiců do "Ameriky" se špatně konkuruje...
a nemá s tím "problém" jen VW, ale i většina domácích automobilek...
Navíc mnoho jiných evropských automobilek ani nemá odvahu to na tomto trhu vůbec zkoušet...
No asi to chce jinou strategii, co funguje výborně v Evropě v Americe fungovat nemusí. Nechce se mi věřit, že je to jenom cenou asijským aut, přece jen kupní síla Američanů se nedá srovnávat s naší. A je ostuda pro automobilku, která se chce stát největší na světě, že má poloviční prodeje oproti Hyundai.
Bral jsem celou Evropu, tam je Hyundai na chvostu. ČR je kapitola sama pro sebe, u nás je jediným kritériem cena :-) Loni byl nejprodávanější Ceed, protože byl nejlevnější, letos to přebere nejspíš Megane.
Volkswagen jako evropská jednička v USA. Jistě potěšitelná informace. Potěšitelná o to více, že aktuální prodeje si drží čísla. Oceňme taktéž AUDI jako nejméně tratící.
Ovšem ztrácí všichni. Z pozice amerických automobilek je však na jásot umístění Fordu. Tak to má být.
V žebříčku spokojenosti zákazníků skončil VW v USA na druhém místě hned za Suzuki. Ti Amíci jsou opravdu úplně mimo, když nevědí, kde má VW své místo. Dát ho na druhé místo od konce.... :no::no:
, ale tys GTI měl na mysli asi propad mezi evropskými markami... Takže sportovně - bravo Subaru.... Jinak VW si drží propad na uzdě a audi jistě taky - co je trochu zarážející - pokles BMW - myslím reálná čísla...
Lexus se nejenom propadl za MB ale i za BMW, to mne hodne prekvapilo.
VW, evropsky Opel nebo Ford nemohli mit nikdy v USA uspech, protoze tam byla uplne jina filozofie aut (velke, levne, luxusni z jednoduchou technikou) ktera se ale zacina menit. Corolla se bezne prodavala z 1 airbagem a z karburatorem. Kdyz jsem si napr. pujcil v kanade Focus 2,5 tak vykon mel mensi jak evropsky 1,6.
Obycejneho americana technika nezajima ale cena a tu se blizil VW spis k premii jak mainstream.
Zrovna ten Focus nebo nova Fiesta je priklad ciste evropskeho presneji globalniho hatchbacku ktery boduje i v US. Jinak Focus nikdy nemel v US 2.5 ale jen 2.3 se 151 HP, to nepreplnovana 1.6 v Evrope dnes nema ani jedna. V soucasne generaci ma Focus jen dva 2,0 ta 2.3 se uz neprodava v US vic jak rok.
VW, evropsky Opel, ano, uspech v US nemaji velky, globalni modely Fordu povodne z Evropy ty ho maji a budou mit jeste vice.