Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Mégane ve Frankfurtu: První dojmy

12 komentářů

del42sa
ty zadní světla u toho pětidveřového hatchbacku jsou obludné 8-s

[odkaz]
grifith
Mě již od uvedení Meganu III připadají jako zajímavá :-! Pravda při jednom z faceliftů mohly být zakomponovány LED diody.
olsztyn
mohli si s tím trochu pohrát

photoshop

[odkaz]
JaMM
Presne tak! Pán Bureš pridal až 2 fotky prednej partie a zvyšok je to, čo už poznáme.
grifith
Renault zpříjemnil čekání na další generaci klíčového modelu Megane novým, velmi povedeným faceliftem, kterým se model zařadil k novému designovému jazyku. Jedinou vadou na kráse je ta zadní část. Opravdu nerozumím, proč se na této části facelift neprojevil. Je to škoda. Určitou náplastí může být uvedení motoru 1,2 TCE s dvouspojkou. Celkově jde o slušně vyvážený automobil, který má i dnes co říct.
Pekelná Micinka
Řekl bych, že si to shrnul báječně. :yes:
Pekelná Micinka
Facelift se povedl, aspoň co lze říct z fotek. A za sebe ještě dodám, že se mi líbí, jak jsou světla více položená, což je vynuceno starším základem. U nových modelů, zejména tedy mám na mysli Clio, působí trochu nepatřičně velká, to se zde nekoná.
Klaudius
Povedal by som, že si to zhrnul báječne. :yes:
lukas13
Rád bych viděl psychologický rozbor člověka, který si dobrovolně, bez pistole u hlavy, pořídí "zlaté" auto. A ještě k tomu mainstreamovou nižší střední >😒]
grifith
Co se ti na té barvě nelíbí? Já bych si ji hned koupil a na psychiatrii se určitě nechystám. Ber to tak, 100 lidí, 100 chutí.
olsztyn
to je oranžová metla
twistedTSD
Já s ní až takový problém nemám, prostě netradiční oranžová...