Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Luxusní budoucnost Volva: Nová S80 a vlajková loď. Nebo ne?

Představitelé Volva jsou stále v rozepři s prezidentem Geely. Dočkáme se tedy nakonec opravdu luxusního sedanu od švédské automobilky v čínských rukou?
Zpět na článek
18. 9. 2013 10:38
Nechapu kam Volvo smeruje
Abych se priznal nejak nechapu jak chce Volvo ziskat sveho zakaznika. OK, maji pekne vyresenou bezpecnost, ale stavet jenom na tom a na ruznych radarovych udelatkach neni dostatecne nosne. Jinak jsou to ale prumerna auta za premiove penize.
Byl jsem treba zkouknout Volvo S60, upozornuji ze jeste predfacelift. Design cinsky hnus (predek nasledne hodne vylepsil facelift), nejsilnejsi diesel 151kW prastary dieselovy petivalec spojeny s jeste starsim sestikvaltem, dohromady dynamika odpovidajici zakladnim ctyrvalcum nemecke konkurence, stale dobre sedacky ty Volvo vzdycky umelo, palubni pristroje z minuleho stoleti, grafika infotainmentu celkem slusna, ale obrazovka rozmery pripominala stare 4:3 navigace BMW z devadesatych let. Design a kvalita interieru spise mainstreamova nikoliv premiova. Jizdni vlastnosti se zakladnim podvozkem nikterak omracujici. To vsechno za cenu atakujici ceny BMW 3 ci Audi A4. Uprimne nechapu proc bych si neco takoveho za ty penize mel koupit.
Ted se navic rozhodli zlikvidovat vsechny vicevalce ve prospech turbomotorovych malovalcu. Nevim, nevim jestli je to dobry tah od automobilky, ktera turbobenziny nikdy neumela delat.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - PTS
18. 9. 2013 13:49
Re: Nechapu kam Volvo smeruje
Se vším, co píšeš souhlasím. Jen bych dodal, že sám osobně bych do Volva klidně šel (mít tedy peníze na nové auto). V dnešní době se hodně hraje na bezpečnost a design. A to, jak je vidět, (nová) Volva zvládají dobře. Za mě tedy pro Volvo :yes: