Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nissan Note: Nová generace dorazí v říjnu, stojí od 269.900 Kč

28 komentářů

3_diamanty
exterier musim pochvalit..... :yes: , bohuzial interier az taka hitparada nie je a posobi na mna moc plastovo a lacno a hrackarsky [odkaz] ... nechcem byt zly ale toto mi pride minimalne o level vyssie a to sa jedna uz o 4 roky starsie auto: [odkaz] ..... ale aj tak modelu Note drzim palce... auto je to solidne... motory idealne... nie je kde spravit chybu.... a z tohto pohladu na mna posobi uz viac ako hatch a nie MPV: [odkaz] drzim palce :yes:
pelikoš
viděl jsi ten interiér naživo?
pelikoš
ten volant u ty kije je otřesný :-!
pelikoš
odkaz na ceník [odkaz]
😉
Enthusiastic.driver
...která minimálně z poloviny zabíjí všechny snahy koupit si jiný, než základní motor...
dal
Podobně to dělá většina značek z konkurentů třeba yaris.
Kdyby jsem si vybíral v těchto vodách základ volil by jsem Jazz, který má stejnou cenovku, super čtyřválec a má podstatně lepší image.
pogo26
No já nevím. Ale mluvit o HonděJazz odněkud z Indie, že má lepší image než Nissan Note je hodně odvážné. 😄
topkaki
Jaký Indie? Vyrábí se v Anglii.
pogo26
Honda Jazz se vyrábí v Anglii? Tam se vyrábí Nissan Note.
topkaki
[odkaz]
pelikoš
nissan v sunderlandu a honda ve swindonu
pelikoš
to bych chtěl vědět jak jsi přišel k tomu že má jazz větší image nežli nissan note >😁
woody-alien
No to by mě taky zajímalo.....magic seats jsou sice marketingový zaklínadlo, ale jinak vážně nevím.
mozgog
Honda měla vždy lepší image než Nissan, a Nissan to ještě dorazil svým spojenectvím s Rendlíkem
pelikoš
čekal bych že budeš používat alespoň mozgog :-!
3_diamanty
a potom ze preco sa japoncom v eu nedari ked ponukaju silnejsie motorizacie len s top vybavami.... podobne sme to zazili s nasimi pri kupovani lancera... 1,6tka zaklad bol za nieco cez 14 000 eur... v zaklade... ale chces 1,8? Priplat si 3000 eur a mas to aj rovno v top vybave... slabsia bohuzial ani nie je... je skoda ze japonci takto sami sebe zabijaju predaje ... skoda pre skoda ze neponukaju silnejsie motory aj s neajkymi zakladnymi vybavami...
euro89
Naopak. V tomhle případě si myslím, že je cenová politika v pořádku. Minimálně ve srovnání s Fiatem 500L... Mě ale od Nota odrazuje design a to jak karoserie, tak i interiéru a samozřejmě motory Renault. :-!
pelikoš
jenom diesel je renault a i ten je v pohodě.bere ho i mercedes :-!
pelikoš
jinak naživo je to fakt velmi povedený,jak interiér,tak exteriér
pogo26
Motory od Renaultu by jsi měl brát jako plus. Nebo znáš nějakou lepší volbu.
pelikoš
jistě že je to plus
ericn
No nevim, musím říct, že Note vypadá velice dobře snad ze všech stran, vnitřek je taky ok. Jako ideální kombinace mi přijde 1.2DIG-S Acenta a za 360k je to rozumně vybavené auto 😉 :yes:
pelikoš
i podle mě dobrá volba.po nějakém vyjednávání s prodejcem(prodejci) lze samozřejmě dohodnout i dobrou cenu 😉 :yes:
Zasa EU a motory. V USA je tam normalna 1,6i ako zaklad.
pelikoš
podle mě nastane brzy doba,kdy i v usa půjdou s objemem motorů dolů
pelikoš
již jsem to psal několikrát,podle mě je to nejlepší auto segmentu.opravdu.je to asi měsíc co jsem to auto prolezl podrobně a musím uznat, že to je auto vymyšlené hlavou. zpracování, design, materiály, výbava, vše perfektní. a toho místa, hlavně vzadu. pánové co vlastní oktávku,posaďte se dozadu a spadne vám brada.
bravo note
bravo nissan
woody-alien
Tak Note byl velmi zajímavým autem už v minulé generaci. Poté, co se umírnily ceny a přišel povedenej facelift bylo toto auto zcela neprávem opomíjeno ze strany zájemců o mini-MPV nebo lehce nafouklý hatch. Měl jsem ho v hledáčku pro manželku, ale chtěl jsem automat a tady nastal zádrhel. Jednak automat spojenej s výbornou 1.6 atmo začínal pokud si dobře vzpomínám v druhé nejvyšší výbavě a za druhé bylo nemožné ho sehnat na předváděcí jízdu. A bez předváděčky už auta nekupuju, zrovna na tomhle příkladu jsem se přesvědčil, jak velký rozdíly ve sladění motoru a automatu mohou být. Škoda, to auto mělo moje sympatie. Ten novej jsem ještě naživo neviděl, asi se stavím u dealera. 😉
pelikoš
první generace byla opravdu velmi nedoceněná a doufám, že zlepší marketing u nadcházející generace. naživo je nová generace opravdovým překvapením :yes: :yes: :yes: