Ekonomika
Hittman
1
Proč mě to jen nepřekvapuje... >😒]
U nas opravovali nadjazd a na novopolozenom asfalte bola o 1 mesiac diera. Tu nechali prelezat dalsie 3, asi cakali, ze sa sama zaleje. Az zistili, ze nic, tak to vyrezali a "opravili" - urobili klasicky hrb.
Tu asfalt vydrzal az 3 mesiace, to je uspech.
Tu asfalt vydrzal az 3 mesiace, to je uspech.
Pokud pojedete směrem z Komořanského tunelu a sjedete směrem na Příbram, tak sjezd se propadl o několik cm. Je tam 40 Km/h.
Nevím jak draze se bude opravovat kus mostu co se propadá ani jsem na to neviděl nikde reakci v médiích ... a je to už několik měsíců.
Nevím jak draze se bude opravovat kus mostu co se propadá ani jsem na to neviděl nikde reakci v médiích ... a je to už několik měsíců.
Otevřeli to na prázdniny, aby se pohodlněji jezdilo na dovolenou a co nejdřív ulevilo těm dotčeným městům, s tím že se to za provozu dodělá. No a teď týden malá mrzutost, pořád lepší než jezdit po staré silnici.
ŘSD to chtělo brzo dokončit? Byl tam jasně daný termín dokončení a proto to také tak ke konci vypadalo.
Půlka celého nového úseku je nekvalitní. Stačí se podívat na mosty jak u Veselí n/L, tak hlavně u Košic. Ten je přímo ukázkový. Na patnících je krásně vidět, jak je zvlněný. Takhle prohnuté mosty nejsou ani na D1. Dávám jim tak 3-4 roky a bude se opravovat. Pochopitelně mimo záruku, jak jinak. zase se to na něco svede. Třeba na ten rybník, co je pod ním.
Půlka celého nového úseku je nekvalitní. Stačí se podívat na mosty jak u Veselí n/L, tak hlavně u Košic. Ten je přímo ukázkový. Na patnících je krásně vidět, jak je zvlněný. Takhle prohnuté mosty nejsou ani na D1. Dávám jim tak 3-4 roky a bude se opravovat. Pochopitelně mimo záruku, jak jinak. zase se to na něco svede. Třeba na ten rybník, co je pod ním.