Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Bristol
co říct než popřát vše nejlepší a těšit se na novou generaci Mondea...která mimochodem vypadá opravdu úžasně :yes:
Švagi
Už by si tým auto.cz, měl konečně udělat pořádek v modelových řadách, všude současná verze se uvádí MK4, ale tady MK3 😒
Bordel v tom ma marketingove vo Forde. Facelift prvej verzie by radi prezentovali ako mk.II. Nieco podobne ako sucasny Passat, len v trochu mensom meradle.
zlysoused
Ještě si pamatuju, jak jsem jako náctiletej kluk očumoval Siery.
No mna Sierry dako velmi neoslovili (snad okrem verzie Cosworth), ale pamatam ze som ako maly fagan ocumoval pravidelne jedno Scorpio. Este "za komancov" si ho kupil chlap co byval o ulicu dalej, za bony ktore zarobil kdesi v Lybii. V casoch u nas 95% vozoveho parku tvorili s105/120 a ziguliky bol skopek neskutocne obrovska kara...
No já měl Sierru 2.0 DOHC, Scorpia 2.4 a 2.9 24V Cosworth.
Taky se přidávám ke gratulaci Mondeu měl jsem dvě r.v. 1998 a 2009 a obrovská spokojenost. :yes:
Taky se přidávám ke gratulaci Mondeu měl jsem dvě r.v. 1998 a 2009 a obrovská spokojenost. :yes:
mně se líbilo Scorpio, otec před asi 15 lety postupně dva měl - 2.0 DOHC a 2.5td, dodnes na to vzpomínám 😄
Aladeen
Mondeo , to je prvé čo ma napadne pri označení "stredná trieda" a dúfam , že to tak aj ostane ! 😉 :yes:
Mazda se svou šestkou zaplnila u zákazníků Fordu díru, která vznikla když se nové Mondeo odložilo a má problém v tom, že nestíhá vyrábět. Zatím co Ford přerušuje výrobu B-Maxu a zavírá továrny (třeba právě tu v Genku), Mazda rozšiřuje výrobu. Mám objednané Mondeo 2007 od dubna a zatím je ticho po pěšině. Nevím jak Mondeu chce Ford ještě víc ublížit....
Nevím co vidíš zásadního u Mondea na faceliftu 2004. Já především jiná větší zpětná zrcátka, ale že by až to "přidalo" Mondeo do střední třídy >😁 ....
Btw. První Mondeo mělo všechny motory se čtyřmi ventily na válec. A co měl passat? To je černobílé vidění, někde jsi dospěl k tomu že passat byl vždy leader třídy. Pravda to však není.
Problem pozdniho uvedeni je soubeh s uvedenim noveho Passatu. Ten jako kazdy novy Passat zcela nove definuje co znamena stredni trida a Mondeo na nej nebude schopno vcas zareagovat. Pro Ford je nejlepsi vydat novy model dva roky po Passatu a tim alespon trochu srovnat krok, pripadne to udelat v prvni faceliftu. Pokud vyjdou soucasne dojde ke srovnani kroku az pri vydani dalsiho modelu a to uz bude hodne pozde.