Novinky
ryccardo
1
Tak tohle "auto" jsem, přiznám se, vůbec nepochopil.
Flash666
2
pokud nemas ropna pole na blizkem vychode tak to nemas chapat
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hlavně je 5875 mm vysoký. Abych při vykouknutí z okénka neměl závratě >😁
"Coz je ovsem kompletní nesmysl"
Ano, bylo to v Brandyse nad Labem...
Ano, bylo to v Brandyse nad Labem...
Gilgit
SVĚRÁK: .... Doktor inženýr Hraběta hovoří o takzvaném...
HRABĚTA: Čakovickém praku
SVĚRÁK: Ano, Čakovickém praku. Zde ale musím uvést na pravou míru jeden hrubý nedostatek, který se již léta drží v odborné literatuře, protože někteří zahraniční badatelé se nám domnívají, že Čakovický prak se jmenuje proto, že ho Cimrman vynalezl v Čakovicích což je nesmysl...
HRABĚTA: ...bylo to v Kralupech nad Vltavou
SVĚRÁK: Ano, bylo to v Brandýse nad Labem. Ale první zkušební střela, která byla vypálená z Brandýsa...
HRABĚTA: Dopadla v Čakovicích
SVĚRÁK: ...dopadla v Čakovicích! Tak proto Čakovický prak. Čakovický prak byl nabit šrouby, takzvanými podkováky...
HRABĚTA: Pazdery
SVĚRÁK:... které si Cimrman obstaral u místního kováře Pazdery! Všechno tady mám podchycené pane doktore.
HRABĚTA: Čakovickém praku
SVĚRÁK: Ano, Čakovickém praku. Zde ale musím uvést na pravou míru jeden hrubý nedostatek, který se již léta drží v odborné literatuře, protože někteří zahraniční badatelé se nám domnívají, že Čakovický prak se jmenuje proto, že ho Cimrman vynalezl v Čakovicích což je nesmysl...
HRABĚTA: ...bylo to v Kralupech nad Vltavou
SVĚRÁK: Ano, bylo to v Brandýse nad Labem. Ale první zkušební střela, která byla vypálená z Brandýsa...
HRABĚTA: Dopadla v Čakovicích
SVĚRÁK: ...dopadla v Čakovicích! Tak proto Čakovický prak. Čakovický prak byl nabit šrouby, takzvanými podkováky...
HRABĚTA: Pazdery
SVĚRÁK:... které si Cimrman obstaral u místního kováře Pazdery! Všechno tady mám podchycené pane doktore.
Gilgit
😄
stane sa.... zrovna neslo o najvydarenejsi clanok ale hladat na vsetkom bielom vzdy nieco cierne mi pripomenulo tuto pesnicku: [odkaz]
neslo o preslap v niecom zavaznom... ide o tendencny clanok... ani som ho velmi necital len preletel ... auto pekne .... bodka .... tym to konci 😉
stane sa.... zrovna neslo o najvydarenejsi clanok ale hladat na vsetkom bielom vzdy nieco cierne mi pripomenulo tuto pesnicku: [odkaz]
neslo o preslap v niecom zavaznom... ide o tendencny clanok... ani som ho velmi necital len preletel ... auto pekne .... bodka .... tym to konci 😉
Gilgit
.... a pozrime sa, tato uprava to dokazala.
Myslím si, že 6-kolky budú pribúdať. Je to najlepší spôsob, ako za a) zväčšiť off-road bez toho, aby sa neznížila priechodnosť terénom, ale naopak sa zvýšila b) 4 kolesá má každý off-road - 6 kolies je však znakom výnimočnosti.
Na celom svete sa nájde dosť bohatých milionárov, aby sa na trhu uživilo aj niekoľko podobných modelov.
Na celom svete sa nájde dosť bohatých milionárov, aby sa na trhu uživilo aj niekoľko podobných modelov.