Novinky
Občas jezdím s VW Touranem na CNG z Prahy do Brna a jsem rád, že tam pouze na CNG dojedu. U Benziny tam stojí kg CNG okolo 27 Kč a při svižnější jízdě po D1 (když to tedy jde) mám spotřebu cca 7,5 kg. Finančně to vychází stejně jako s nafťákem se spotřebou okolo 6l/100 km. Z důvodu malého dojezdu a potřeby častého tankování není toto palivo vhodné pro řidiče, co jezdí dálkové trasy, pro ostatní to může být dobrá alternativa. Otázkou také je, jak dlouho motory vydrží, u moderních benzínových motorů je problém se zaklepáváním ventilů při jízdě na alternativní paliva, sám mám tuto zkušenost s LPG v Hyundai i30 a Mondeu. Pokud je auto již od výrobce na CNG, tak problematika ventilů bude nějakým opatřením vyřešená. Rozhodně jsem zvědav na dlouhodobé zkušenosti s CNG, snad budou lepší než mé s LPG, kterému jsem kdysi hodně fandil 😄
7,5Kg je už docela dost - běžně se s Touranem na CNG dá jezdit okolo 5-6Kg. V tu chvíli je třeba porovnávat jablka s jablky (stejně velký vůz při stejné rychlosti) + narovnat cenu dieselu okolo D1...
Podle mých kalkulací je běžný poměr stále 1,25Kč/km vs 2Kč/km.
Samozřejmě, naftu lze (např. pro nás z příhraniční) tankovat DALEKO levněji - např. já naposledy ještě o trochu dražší BENZÍN v PL u Shell za v přepočtu 32,20Kč, nafta vyšla na 31,50Kč... V tu chvíli se už čistě ekonomicky investice do CNG vyplácí jen ztěží.
Podle mých kalkulací je běžný poměr stále 1,25Kč/km vs 2Kč/km.
Samozřejmě, naftu lze (např. pro nás z příhraniční) tankovat DALEKO levněji - např. já naposledy ještě o trochu dražší BENZÍN v PL u Shell za v přepočtu 32,20Kč, nafta vyšla na 31,50Kč... V tu chvíli se už čistě ekonomicky investice do CNG vyplácí jen ztěží.
Ako sa da pokazit i30 s LPG? U nas na Slovensku sa predava s 1.4 a 1.6 MPI motormi bez priameho vstreku - to by snad mali byt najvhodnejsie motory na LPG, ake existuju/okrem sestvalcov, ktore aj tak nepredavaju...
Vsechno je o kvalite, pokud na to ty motory nejsou stavene, tak se napriklad zaklepou ty ventily.
Jednoduše. Stačí jezdit dlouhodobě po dálnici a zničí se sedla výfukových ventilů - sedla těch motorů nejsou tvrzená a ventily nemají hydraulické seřizování vůle, tím pádem se ventily zaklepou raz dva - přečti si příspěvky od Bobisima.
U novějších přestaveb to prodejci řeší přívstřikem benzínu, ale problém jen oddalují a zhoršuje se ekonomická výhodnost.
U novějších přestaveb to prodejci řeší přívstřikem benzínu, ale problém jen oddalují a zhoršuje se ekonomická výhodnost.
Na tomto fóru:
[odkaz]
je o problémech lpg u Hyundai i30 napsáno mnoho. Pročíst si 113 stránek je už fuška, své zkušenosti jsem uvedl na str.93
[odkaz]
je o problémech lpg u Hyundai i30 napsáno mnoho. Pročíst si 113 stránek je už fuška, své zkušenosti jsem uvedl na str.93
Chýbajú tam čísla z dvoch najzaujímavejších trhov, USA a Číny - v oboch krajinách medziročne rastie počet automobilov na zemný plyn astronomickým tempom. A čerešnička navrch - čínska firma ENN Group plánuje postaviť 500 čerpačiek na LNG - v USA.
Za seba hovorím, že ak VW Group konečne prinesie alternatívu k Oplu a dokáže ponúknuť zaujímavé (rozumej normálne) ceny, tak pre pár kúskov sa nájde miesto 😄
Za seba hovorím, že ak VW Group konečne prinesie alternatívu k Oplu a dokáže ponúknuť zaujímavé (rozumej normálne) ceny, tak pre pár kúskov sa nájde miesto 😄
Takže za prvé: technika pohonu je velice podobná s benzínem/naftou, takže to že výrobci prezentují ''alternativu'' je hodně laciné (minimální náklady na vývoj).
Za druhé: CNG není žádné dlouhodobé řešení.
PS: sice by se hodili za prachy do šrotu na železo, ale když už je vyrobili a jsou funkční..
KROM DIESELŮ !! samozřejmě. TY ROVNOU DO PECE !!
>😁 >😒] >😁 >😒] >😁 >😒] >😁 >😒] >😁 >😒] >😁 >😒] >😁 >😒] >😁 >😒] >😁
Co se týče energetické hodnoty (výhřevnosti) tak to, že je při spalování je míně CO2 je dáno jen tím, že energie z nafty ani benzínu nedosáhne, klesá i účinnost zařízení (motorů), která nejsou primárně konstruovány pro spalování plynu, takže energii nevyužívají optimálně.
Co se týče daní, tak na naftu je taky pořád o 1Kč daň menší než na benzín a v dobách rozmachu nafty byl rozdíl 10Kč. Proto si taky každý ňouma pořídil diesel a od té doby se nedá ve městech dýchat. Vývoj benzínu tehdy ustrnul a benzín se vrací až teď.
Méně CO2 vzniká zejména proto, že zemní plyn má v molekulách menší podíl uhlíku a vyšší podíl vodíku, takže vzniká méně CO2 a více H2O.