Bezpečnost
to těch pár milisekund před nárazem auto ubrzdí? zbytečně vyplejtvanej airbag? a další peníze za obnovení >😁
Mě spíš napadlo, že to musí vyhodnocovat sílu nárazu a podle toho buď aktivovat nebo neaktivovat. Takhle s tím můžu v zimě štrejchnout o závěj a vylítne to naprosto bezdůvodně. No asi to budou mít nějak vychytaný jinak by to mohlo přinést víc škody než užitku.
Teď jsem si představil, jak ti naštvaný motorkář kopne do dveří... >😒]
Tak to by právě nefungovalo, protože jestli to bude vyhodnocovat nejprve signál z radaru, tak to pravděpodobně bude ignorovat osoby atd. Takže komická scéna, kdy vousáč kopne do dveří a vodlítne pět metrů daleko asi reálná nebude. Ale do filmu by to mohlo bejt dobrý.
Předpokládám, že by to nebylo moc reálné (takhle citlivý systém by byl na nic a akorát by představoval riziko soudních tahanic). Nicméně "Takhle s tím můžu v zimě štrejchnout o závěj a vylítne to naprosto bezdůvodně." => motorkář. 😄
A nedalo by se to nakonec ještě použít jako plovák? Anebo ještě líp, kdyby se do toho šouplo hélium.. sbohem, knedlíci v koloně!😊
ale zatím si ani teoreticky nedovedu představit systém, který by efektivně vyhodnocoval a dopředu nafukoval boční airbag těsně před nárazem. Jak dlouho trvalo třeba MB než vytvořili spolehlivý aktivní tempomat schopný nezávisle na řidiči zastavit auto do nuly. A to se bavíme o úplně jiných časech, než tady.
No já myslím, že když pár let budou dělat nějaký simulace, tak že stačí vychytat "jen" ty správné hodnoty. U tempomatu je to zase trochu jiná problematika, sice je na vše víc času, ale to neznamená nutně, že to je jednodušší. Myslím, že zde stačí porovnat hodnoty ze senzorů s tím, co to má "v tabulce" a buď vystřelí nebo ne, případně vystřelí jen napůl, ale nic víc. Nevím, jaké algoritmy by to potřebovalo počítat aby došlo k závěru.
Už nevedia, čo ešte by na tie autá nalepili... Taká somarina... To aby sme začali jazdiť na vznášadlách, to bude istejšie a nie tak drahé...
asi tak nejak... 😄 dnes sa niektorí čudujú prečo majú auto stále v servise..keď je v ňom stále viac a viac elektorniky...inak to s tým airgbagom nevidím ako až tak dobrý nápad...ono kedysi som už toto videl na Nissane Navara..aby sa nestalo náhodou to že ma zrazí auto, a ten airbag ma odhodí do protismeru pod druhé auto.. 😄
EDIT. Tak inertní plyny to asi nebudou. Už to čtu, no prý je to docela toxické. Docela by mě zajímalo, kam se to vypustí, protože bejt přizabitej v autě a ještě dostat dávku těch látek zní jako super zážitek.
Proto si na vyvíječe musí dávat pozor hasiči, když tě štípou z auta.
Novější je například C (NH2)3 NO3. Opět se využívá v raketových motorech na tuhá paliva. Stačí se podívat do patentů a najdeš mnohem více látek. Ty by měly být šetrnější k člověku.
"to musí být dost drahý" - také komplet airbag není nic levného. 😄
PS. čemu říkáš přebytečný plyn? Ten co po nárazu do airbagu uniká? Myslel jsem, že vyvíječ a zásoba látek je dimenzovaná akorát na max. povolený objem airbagu. Víc by bylo nebezpečné a neekonomické.
Zajímavé je, že nepřišli i se zadním airbagem, ten by mohl být i jednodušší co se týká vyhodnocování nebezpečí.
Co vím, tak plynu je potřeba tolik, že tlakové nádoby nejsou praktické. Nešli by do raketových paliv, kdyby nemuseli.
Skluzavky v letadlech jsou také nafukované zajímavě. Nevím, jestli všechny, ale některé jsou tak velké, že se používá myslím Bernoulliho jevu, kdy velmi rychlý plyn z generátoru strhává s sebou okolní vzduch.