Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot 6008: dvojče Citroënu Wild Rubis už za půl roku

16 komentářů

gil54
Například takové Facel Vega neměly s trvanlivostí nikdy žádný problém. A luxusní byly ve všech ohledech své doby.
(Měli ho třeba Ch.Dior, P.Picasso, S.Moss, F.Sinatra, Ringo Star, A.Quinn, M.Trintignant, Joan Collinsová.)
zlysoused
že se svoji nepříznivou situaci rozhodli překonat tím, že chrlí jeden model za druhým. Je v tom jistá smělost.
Stejsn
Luxusních aut z Francie byla v minulosti celá řada. Luxusní na nich byla výbava, pohodlnost, velikost. Méně luxusní ovšem trvanlivost.
Pacho69
Mě trochu zaráží, že nepoužijí platformu, která v 308 vypadá, že se docela povedla.
Pacho69
Wild Rubis fakt patří do Asie. Na Peugeot jsem tedy zvědav. Slovy kritika: "Překvap mě..."
gil54
Vysoká cena kupce těchto vozů netrápila.
Hammunasakra
+ [odkaz] >😒]
Klaudius
[odkaz]
Misanick
V tom případě mě zaráží, kolik starých Peugeotů potkávám na silnici. Jedná se zejména o modely 106, 205, 306, 405 atd.
pogo26
Korejci už dosáhli v Evropě na vrchol a teď už budou jen padat. V nejlepším případě se udrží na svém.
3_diamanty
na odpichnutie sa k lepsim predajom ;-\

mozno by to chcelo skor sa drzat pri zemi a spravit nieco co by konkurovalo kaskaju sportagu tiguanu ako robit nejaku "radobyimidzovku" ktora opat po case bude zaradena v kolonke: neuspesne modely ;-\

raz darmo taliani a frantici su nepoucitelni... aj preto ich korejci coskoro zvalcuju v celej europe :yes:
euro89
Jenže ty auta byly strašně předražený. Šlo o novou neznámou značku a přesto byla její auta v některých případech i dvojnásobně dražší, než renomovanější značky. Proto taky Facel Vega po 10 letech skončila a dohromady vyrobila jen několik set kusů aut. A mimochodem... Facel Vega Excellence měl problémy s dveřmi, jejichž otevíraní bylo sice elektivní, ale ne vždy funkční. Tuhost karoserie navíc také dost trpěla.
Hammunasakra
To si nemyslim >😒]
Hammunasakra
Jo to je fakt [odkaz]
pogo26
Zatím jde jen o nějaký koncept postavený na P5008 na výstavu v Číně. O chrlení nových modelů nemůže být řeč. Zatím PSA žádné SUV nemá.
Provocateur
To je jistě chválihodné. Mě jenom zaráží, že chtějí zase konkurovat v segmentu D3, kde již několikrát pohořeli. Prostě luxusní auto z Francie je dokonalý protimluv, které nikdy valného úspěchu nedosáhne 😄

Měli by se spíš zaměřit na "odražení útoků" ze strany Korejců.