Videa
romgator
2
jen ta převodovka tam vydávala pazvuky.
Nádhera,
moje srdce SAABisty radostně tepe při sledování toho videa.
moje srdce SAABisty radostně tepe při sledování toho videa.
Co bylo na těch Saabech tak užasného ? Argument, že někdo něco "nepochopí" je možná příčina jejich neúspěchu a pádu. Takovýmito prodejními dovednostmi a argumenty toho žádný prodejce moc neprodá.
v 80tých letech to ošklivé nebylo a ani teď mi to teda ošklivé nepřijde. 119kw v té době byla neskutečná raketa. Je to zvláštní, ale když jsem měl před 15ti lety Peugeota 405Mi16, který měl 110kw, tak to jelo jak praštěný, dneska je 110kw výkon u sportovního auta směšný, ale hlavně to tak nejede...asi nejsou koně jako koně 😒 Jo a taková Lancia Delta taky nebyla žádný krasavec, vlastně to byl propadák - tedy do doby než udělali HF integrale a od té doby to je modla...
Koně jsou pořád stejný, jen auta stále rostou a tím i jejich hmotnost + vliv převodů viz např.
Saab 900 Turbo S 137kW, 1.340 kg, 0-100 za 7,7s
[odkaz]
Škoda Octavia 1.8TSI 132kW, 1.320kg, 0-100 za 7,3s
Velkou roli hraje i tzv. pocitová rychlost, když člověk pojede 70 km/h v Trabantu, tak si bude připadat jako raketa, ale v současném autě střední třídy si bude připadak jako šnek 😄
Saab 900 Turbo S 137kW, 1.340 kg, 0-100 za 7,7s
[odkaz]
Škoda Octavia 1.8TSI 132kW, 1.320kg, 0-100 za 7,3s
Velkou roli hraje i tzv. pocitová rychlost, když člověk pojede 70 km/h v Trabantu, tak si bude připadat jako raketa, ale v současném autě střední třídy si bude připadak jako šnek 😄