Novinky
QQ byl super hlavně díky jeho japonským benzínovým motorům za rozumnou cenu, když do toho narvou 1.2 od Renaultu, tak se máme fakt na co těšit, hold šetří a downsizuje se už opravdu všude 😒
já v tom nevidím žádný velký problém.je fakt,že původní atmosférická(rozvod řetězem)jednašestka byla téměř nesmrtelná,ale holt doba přeje nižším objemům s přeplňováním a s tím se asi nedá nic dělat 😉
1.2 od Renaultu je nejlepší možnou volbou. Je to, na rozdíl od jiných malých turbobenzínů, motor na kterém se nijak nešetřilo a jako jeden z mála nemá problémy. A kritizovat malé turbobenzíny jen proto, že jeden velký výrobce nezvládl jejich výrobu, je hodně mimo. A samozřejmě, že 1.2 TCe 115 nebude jediný benzín v QQ.
přesně tak,jak píšeš 😉
Ta je 1.2 bude jen základní benzínovou motorizací a nahradí atmo 1.6. První motorizace neznamená, že je to jediná motorizace. 😄
asi to tak bude,podle mě asi bude větší akcent na diesel
Já bych ještě tipoval 1.2 TCe 130 a 1.6 DIG-T 190. Spíš by mě zajímaly převodovky. V těch se asi bude QQ od Mégane SUV nejvíce lišit. Renault asi vše vsadí na dvouspojky.
No jsem zvědavý, kolik lidí si do QQ koupí benzin a s dvouspojkou 😉 Upřímně motor 1.6T s 6st manuálem by se mi líbíl 😉
bravo,bravissimo nissan :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
😉
kdo nevěří, ať tam běží (k dealerovi nissan na projížďku)