Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Autíčko na dálkové ovládání umí jet přes 300 km/h

13 komentářů

gil54
Autíčko na dálkové ovládání....není na dálkové ovládání, (podle druhého odstavce). Je to upoutaný model.

A tak je to se vším. Prostě si z lidí dělají ..... .
gil54
Co mi tím odkazem chceš sdělit ?

Myslíš, že nevím co znamená výraz dálkové ovládání ? Nebo to mělo jiný význam ? To ti nestojí za to připojit ke svému chytrému odkazu několik slov ?
novice
To je prave to dalkove ovladani >😁 , alespon podle autora 😄
Ono to snad ani nema cenu komentovat, nadpis je hodny IQ tykve.
Jitka Chalankova
Je to monstertruck, který má dva motory, z internetového obchodu rcobchod .cz. Auto se dá nabíjet ze zásuvky, takže nemusíte pořád dokola řešit baterky.
Jiří Sova
To by mohl být dobrý dárek pod stromeček. Kde jste ho koupila?
Jiří Sova
To by mohl být dobrý dárek pod stromeček. Kde jste ho koupila?
Jitka Chalankova
Syn má doma autíčko na dálkové ovládání, které zvládne 46 km/h, a to už je opravdu rychlost, dá se s tím dobře lítat po polních cestách, koupila jsem mu ho na minulé Vánoce.
Jiří Sova
K čemu to je? To nemůže nikdo ani stíhat sledovat ne? To auto musí být okamžitě pryč. Normálně jezdí auta na dálkové ovládání tak 10 km/h ne?
Natasa
Tak to je něco neskutečného - až z toho jde strach, nedokážu si představit, že by s takovou věcičkou přišel náš syn. Naštěstí si vystačí s něčím jednodušším, moc chtěl autíčko, a tak jsme mu koupili toto [odkaz] .. je mnohem bezpečnější 😄
ivanka74
Manžel takové autíčko má a teda nikdy se mi nezmínil, že by mohlo jet tak rychle. Na videu mají asi nějaký speciální model. Kupovala jsem mu ho k narozeninám a udělal si z toho s kamarády takovou tradici, že teď pořádají různé závody >😁 Kupovala jsem v obchodě Drony RC - [odkaz] - tak když tak mrkněte, mají velký výběr a ceny jsou velmi příznivé 😄
jozephko
To je fakt zaujímavá športová disciplína. Len by ma zaujímalo, či ten chlapík uprostred dokázal okolo tyče behať aj v rýchlosti 300 km/h. >😁
holden_holden
pridelaneho na snure uprostred
RS
[odkaz]