Ekonomika
😒
No Buick GM nepustí, protože Buicku se extrémně daří v číně a na dalších asijských trzích, takže proto.
Jinak by Buick padnul už dávno, prodeje v usa sou mizerný a nabídka 3 modelových řad v usa taky :no:
No Buick GM nepustí, protože Buicku se extrémně daří v číně a na dalších asijských trzích, takže proto.
Jinak by Buick padnul už dávno, prodeje v usa sou mizerný a nabídka 3 modelových řad v usa taky :no:
Nevíte někdo jak složité je sehnat tento kousek nejlépe asi ze 69? Kolik tak stojí atd...? Díky
Když jsem pobýval skoro před 10 lety v US, bylo tam v časácích hafo inzerátů na tyhle veterány, hlavně muscle cars ze 70tých let. Nevím jak teď, ale tehdy byly ceny na úrovni midsize sedanu, teda nového. Ale výběr byl obrovský.
My jsem si nakonec koupili pořádného hranatého fullsize Pontiac Boneville Brougham, ´81, 8válců, objem kolem 5litrů. Dodnes na něj s láskou vzpomínám 😉 Byl to pojízdný obývák :yes:
My jsem si nakonec koupili pořádného hranatého fullsize Pontiac Boneville Brougham, ´81, 8válců, objem kolem 5litrů. Dodnes na něj s láskou vzpomínám 😉 Byl to pojízdný obývák :yes:
Zrovna tyto tradiční svalnaté ameriky nejsou nic levného. I Obouchaný nepojízdný vrak stojí pár tisíc. ;-\ Cenu si dokáží držet.
sehnat to neni složité, složité je na něj našetřit... 😉 mě se třeba od mala líbí Oldsmobile 4-4-2 W30 Corventible, ale jeho ceny v evropě v top stavu jsou za hranicí 40tis. EUR... a v USA asi o moc levněji tyhle auta nepřijdou, ptž klasický muscle cars budou vždycky ceněný...
keď chceš vyhľadávaný kúsok v peknom pôvodnom/zrekonštruovanom stave tak to vyjde na balík
ale ak chceš len ameriku s veľkým osemválom tak sa dá vyberať za rozumné ceny
ja osobne by som bral oldsmobile delta 88, krásny voz
ale ak chceš len ameriku s veľkým osemválom tak sa dá vyberať za rozumné ceny
ja osobne by som bral oldsmobile delta 88, krásny voz
Ty neznáš ebay?
po mojí nejoblíbenější americký značce - Oldsmobilu - teď GM zavře další... :-! :no: cesta z krize neni zavírání značek, ale představení modelů, který trh chce... tohle si měli v GM uvědomit už někdy v 90. letech, kdy se začali propadat prodeje Oldse... včera to byl Olds, dneska Pontiac a Saturn a kdo zítra...? Chevy, nebo dokonce Cadillac??? ty ***i ve vedení jsou běhěm několika málo let schopný potopit celou historii americkýho automobilismu... 😢 😢
Pontiac Barracuda míval strýček a je to (náhodou) jedno z PRVNÍCH aut, co si vůbec pamatuji ... :yes:
PS: Obávám se, že kdybychom uvažovali zcela "pragmaticky" a "racionálně", tak bychom se Saab to samé co s Pontiac udělali ... (bohužel) - NEjsem si jistá, že ho lze PLNĚ postavit na nohy a "vrátit" do pozice kterou ještě před ... 15 - 20ti (?) lety měl ..
PONTIACu je mi líto
PS: Ono je to již hóóóóódně DÁVNO, ale asi tak na 99,9% to byl PONTIAC! Pontiac Barracuda :yes: 😄
PS: Ono je to tedy HODNĚ dávno, ale Barracuda to byla na 100 a Pontiac na víc jak 90 (?) % 😉
Pěkný den 😄
To s rovnakou karosériou bolo myslené na Dodge Challenger,ktoré spomenul aldenson. 😉
Já se NEchci "přít", je to opravdu "strašně" dávno (mně v paměti zůstalo "zaseknuté" tu Barracuda a měla jsem DOJEM že to byl Pontiac, jestli Plymouth - VŮBEC se NEhádám), ono to OPRAVDU bylo první "AUTO" co si tak nějak "pamatuji" (a tehdy působilo "bombasticky").
Možná snad bych doma našla i nějakou fotku z té doby, tak až budu mít náladu, schválně se podívám.
Pěkný den 😉
PS: NEslibuji termín - vím kde jsou (myslím), ale já jsem od nich ... no celkem DALEKO 😄