Ekonomika
Pokaždé když kolem Vás na ulici projede dieselový transit, tak si vzpomeňte na zdejší diskuze s dýzlofilama. Já si na ně vzpomenu s úsměvem až kolem mě projede pošťák s CNG. :yes: :yes: :yes:
Že by náhodou vyhrál FIAT/IVECO? A kdopak je náhodou dodá? ANO!
Už sem to tady jednou naznačoval, že toto spojení se někde muselo prošustrovat a pokazit... Andrej má podle mne na víc, než co tady z toho zatím Italové vymačkali...
P.S. Je to jediná věc, která je mi na tom pánovi sympatická... (trochu), jinak je to teda děs a bída... Ale pořád tak nějak nevím, jestli něco přinesl a nebo naopak tradičně uškodil... Uf, sem zmatený.
P.S. Je to jediná věc, která je mi na tom pánovi sympatická... (trochu), jinak je to teda děs a bída... Ale pořád tak nějak nevím, jestli něco přinesl a nebo naopak tradičně uškodil... Uf, sem zmatený.
Doufam, ze to vyhraje Fiat. Ducata i Dobla jsou slusny auta, posta uz jich par ma, tak mi prijde logicky rozsirit flotilu.
...aj tak je vždy vopred rozhodnuté, kto to dostane. Tender je len divadielko na oklamanie nepriateľa.
Jinak, je zajímavé, že se tady třeba právě u škodovky nepíše, jak její prodeje zachraňuje fleet... >😁 , v tom našem ***ákově...
Škodovka nemá co nabídnout a levná rýže také ne.
Aut pro obchoďáky bude minimální množství.
Napadá mě snad jen Dacia. Ale proč knedlík? Dokker by pro poštu stačil.
...