Ekonomika
Tak vzhledem k tomu, že Pošta vozí balíky a ne pizzu, tak drtivá většina budou zřejmě dodávky typu Fiaty Ducato nebo Peugeot Boxer, které už jako CNG verze má. Stejně tak má nemalou flotilu Fiatů Doblo a Peugeotů Partner + do horských oblastí Caddy 4x4.
Škodovka nemá co nabídnout a levná rýže také ne.
Aut pro obchoďáky bude minimální množství.
Škodovka nemá co nabídnout a levná rýže také ne.
Aut pro obchoďáky bude minimální množství.
No..., pokud tam je podmínka část vozů na CNG, pak se obávám, že H/K to fakt nebude... a Škodovka taky ne... 😉
Jinak, je zajímavé, že se tady třeba právě u škodovky nepíše, jak její prodeje zachraňuje fleet... >😁 , v tom našem ***ákově...
Jinak, je zajímavé, že se tady třeba právě u škodovky nepíše, jak její prodeje zachraňuje fleet... >😁 , v tom našem ***ákově...
Pokaždé když kolem Vás na ulici projede dieselový transit, tak si vzpomeňte na zdejší diskuze s dýzlofilama. Já si na ně vzpomenu s úsměvem až kolem mě projede pošťák s CNG. :yes: :yes: :yes:
...aj tak je vždy vopred rozhodnuté, kto to dostane. Tender je len divadielko na oklamanie nepriateľa.
Doufam, ze to vyhraje Fiat. Ducata i Dobla jsou slusny auta, posta uz jich par ma, tak mi prijde logicky rozsirit flotilu.
Už sem to tady jednou naznačoval, že toto spojení se někde muselo prošustrovat a pokazit... Andrej má podle mne na víc, než co tady z toho zatím Italové vymačkali...
P.S. Je to jediná věc, která je mi na tom pánovi sympatická... (trochu), jinak je to teda děs a bída... Ale pořád tak nějak nevím, jestli něco přinesl a nebo naopak tradičně uškodil... Uf, sem zmatený.
P.S. Je to jediná věc, která je mi na tom pánovi sympatická... (trochu), jinak je to teda děs a bída... Ale pořád tak nějak nevím, jestli něco přinesl a nebo naopak tradičně uškodil... Uf, sem zmatený.
Napadá mě snad jen Dacia. Ale proč knedlík? Dokker by pro poštu stačil.
...