Novinky
Pekelná Micinka
0
😒
...dokonce údajně hrál nedávno svého otce ve filmu "Rivalové", kde vytahuje Laudu z hořícího auta...
hrozne.... nieco.... mlady zivot , vsetko pred sebou 😒
pritom len nedavno zomrela Maria Villotova , ani neviem ci tu o nej bol clanok ale to je uz jedno.... ak som nepostrehol moja chyba
obom prajem v motoristickom nebi klud a pokoj :yes:
pritom len nedavno zomrela Maria Villotova , ani neviem ci tu o nej bol clanok ale to je uz jedno.... ak som nepostrehol moja chyba
obom prajem v motoristickom nebi klud a pokoj :yes:
RIP..
strčte si ty svoje RIP někam, tady nejsme v americe ;-\
Jinak čest jeho památce !
Jinak čest jeho památce !
pre info, je to z latinciny - Requiescat In Pace
myslim ze niektorym je to skoda pisat.... ziju v inom svete
RIP este raz .. skoda vsetkych mladych zivotov ;-\ ktori takto tragicky odidu z tohto sveta ...
moj krstny sa zabil na motorke ked som bol maly chlapec a ani som ho nepoznal este ( mal krasnu masinu - jawa 350, v 80tych rokoch to bola najvacsia frajerina pod slnkom ) ... je to hrozne co spravime... zivot ide dalej ... denne zomiera vela ludi, s tym nic nespravime ... ;-\
RIP este raz .. skoda vsetkych mladych zivotov ;-\ ktori takto tragicky odidu z tohto sveta ...
moj krstny sa zabil na motorke ked som bol maly chlapec a ani som ho nepoznal este ( mal krasnu masinu - jawa 350, v 80tych rokoch to bola najvacsia frajerina pod slnkom ) ... je to hrozne co spravime... zivot ide dalej ... denne zomiera vela ludi, s tym nic nespravime ... ;-\
On to moc dobře ví... Jen někde už i u nás chodí o Vánocích Santa Claus a někde pořát ještě Ježíšek 😉
Velmi, velmi smutné. Měl jsem velmi rád Guy Edwardse i Emilio de Villotu, výborné jezdce např. Loly T600 (1981). A teď jim děti umírají jako to bývalo běžné v 50. až 70. letech. Ať už ta série konečně skončí 😒 😒