Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Sean Edwards zahynul, závody GT přišly o velkého pilota

14 komentářů

Pekelná Micinka
😒
Xawier
...dokonce údajně hrál nedávno svého otce ve filmu "Rivalové", kde vytahuje Laudu z hořícího auta...
Sleeper
Ano, je to pravda. Už jenom kvůli němu se na film půjdu podívat, ještě jsem ho neviděl. Autor.
Xawier
...to jsme na tom podobně.
šmoula nešika
Taky jsem ho ještě neviděl.
3_diamanty
hrozne.... nieco.... mlady zivot , vsetko pred sebou 😒

pritom len nedavno zomrela Maria Villotova , ani neviem ci tu o nej bol clanok ale to je uz jedno.... ak som nepostrehol moja chyba

obom prajem v motoristickom nebi klud a pokoj :yes:
Jaros71
RIP..
del42sa
strčte si ty svoje RIP někam, tady nejsme v americe ;-\

Jinak čest jeho památce !
AR156
pre info, je to z latinciny - Requiescat In Pace
3_diamanty
myslim ze niektorym je to skoda pisat.... ziju v inom svete

RIP este raz .. skoda vsetkych mladych zivotov ;-\ ktori takto tragicky odidu z tohto sveta ...

moj krstny sa zabil na motorke ked som bol maly chlapec a ani som ho nepoznal este ( mal krasnu masinu - jawa 350, v 80tych rokoch to bola najvacsia frajerina pod slnkom ) ... je to hrozne co spravime... zivot ide dalej ... denne zomiera vela ludi, s tym nic nespravime ... ;-\
Xawier
On to moc dobře ví... Jen někde už i u nás chodí o Vánocích Santa Claus a někde pořát ještě Ježíšek 😉
del42sa
Jasně najednou jste všichni odborníci na latinu >😁 Ještě tu chybí esperanto a už to bude dokonalé :yes:
LambaX
Velmi, velmi smutné. Měl jsem velmi rád Guy Edwardse i Emilio de Villotu, výborné jezdce např. Loly T600 (1981). A teď jim děti umírají jako to bývalo běžné v 50. až 70. letech. Ať už ta série konečně skončí 😒 😒
Porsche917
Only the Good Die Young